Allahıma şükrolsun dördüzlerim dogdu

allah analı babalı saglıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin inşallahhh :ecrin_bebek:size tüm sıkıntılarınızı unutturacak hayırlı evlat olurlar temennisiyle ömür boyu mutluluklarr opuyorumnanaktan

masallah..................barekallah........................cok guzel ya...........gule gule buyut ınşşşşşşşşş

Sabrının neticesinde gelen hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.40 bin kere Maşallah..

:Saruboceq:gözün aydin canim benim:Saruboceq:

masallah gäkten 4melek daha dünyaya merhaba demis ne mutlu

:Saruboceq:rabbim tez vakitte kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

tebrik ederim.
geçmiş olsun. biran önce bebeklerinle beraber sağlıklı evde olmanızı diliyorum. darısı bizlerinde başına.
tek kelimeyle Allah'ın mücizeleri bunlar.

tebrik ederim canim,ALLAH anali babali buyutsun,saglikli omurleri olsun iyisallah canim,,,,:Saruboceq::Saruboceq:

gözün aydın canım Yüce Allahım analı, babalı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, mesut bir yaşam verir inşallah hep mutlu ve bebeklerinle olmanı dilerim

Son düzenleme:
bugün okuduğum moral verici en güzel habe bu canım. gözün aydın inşallah sağ salim evede gelirsiniz hayırlısıyla.

canlarım herzaman sizlere dua ediyorum allah herkeze cocuk nasip etsin herkezin dogumunu kolay etsin herkeze teşekkür ediyorum agzınıza saglık canlarım benim

tebrikler hayırlı olsun .allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. eee dördüzlere 4 nazar boncuğu lazım dimi ama:))

canlarım herzaman sizlere dua ediyorum allah herkeze cocuk nasip etsin herkezin dogumunu kolay etsin herkeze teşekkür ediyorum agzınıza saglık canlarım benim

zemuszemusopuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktan valla dublee maşallah inşallah en kısa zamanda kuvezden sağlıkla çıkar meleklerin kucağına alırsın canım sende bol bol resimlerini çek bizde burdan sevelim minikleri onlar bu sitenin en merak edilen bebekleri oldu allah nazarlardan saklasın

birde canım bu hamilelliğin boyunca nasıldı hep yattınmı neler yedin nasıl beslendin bizimde bir kaç bilgiye ihtiyacımız var sen bize moral oldun hep dua ettik halada duacıyız emin ol :asigim:a.s.a.s.a.s.

evet arkadaşım senn yazın nın cevabı hayır sürekli yatmadım ama ole saga sola gitmek yok tabiki hep evdeydim sadece arabayla kontrole ordan eve evdede normal yemekler ama doktorlar tabiki büssürü sayıyor yiyip yemeyecegin yemekleri cünkü yenmeyecekler yemeklerde var da ben okadar incelemedim vallahi eşim sagolsun ben bişey istemedim o kafsına gore getiriyordu sagolsun inanac cok onemli canım allahdan hayırlısını dileyelim herdaim allah nezaman olcagını bilir allah herkeze kolaylık versin..:icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…