Allahıma şükrolsun dördüzlerim dogdu

özgüzemra bebegim başımız sagolsun kelimeler kafi gelmez ama ALLAHIN hikmetine akıl ermez allah böyle nasip etmiş allah sana sizlere sabır nasip etsin ömür kısa şefaatçin cok biliyorsunuz ben dördüz annesiyim keşke demek iyi degildir ama nasıl igne yapılmaz nasıl doktora gittiniz serklaj tamam riskli ama narkozdan riskli derler onuda zaten ayarlıyorlar yani risk yok kesinlikle yapılması gerekirdi gülüm siz galiba doktor hatası yapmışsınız ama nasip byleymiş bahane tabiki.

Canım çok çok üzüldüm mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ben de geçen sene ikizlerimi kaybettim rahim ağzı yetmezliği ile 18 haftalık canlı doğum yaptım ve hastanede ölüme terkedilişlerini gördüm.Doğum günümde doğan meleklerimi aynı gün gömdük eşimle..Çok zor bir durum..Allah sabır versin arkadaşım..mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

bende tekrar aynı acıları yaşadım yazılanları okurken gözlerimin yaşından kelimeleri yazamıyorum.kısmet nasip böleymiş.rabbim hayırlısını nasip etsin.ama çok zor dayanmak çok zor.imanımız olmasa allah muhafaza kafayı yeriz düşünmekten.kader diyip bastırıyoruz acılarımızı.rabbim sabır versin çok çok..ayy Allahım ayy dayanmak çok zor çok zor..kimse yaşamasın düşmanım dahi.evlat acısı çok zor rabbim sen daya büyük acılar gösterme dayanamıcam liyadora görüşmek üzere tekrar

baştan sona öyle mutlulukla okudum ki yazılanları...
ama sona doğru çok üzüldüm
kuzumm 28 Allahım yavrularına sağlıklı, hayırlı ,uzun ömürler versin sizlerle birlikte.....

özgezümra Rabbim yar ve yardımcınız olsun başınız sağolsun .....

kuzum gözün aydın ...saglıkla analı babalı büyüt bebeklerini....ramazanın ilk günü allah evlat isteyen herkese nasip etsin.....bebeklerini kaybeden arkadaslar allahın mutlaka bir bildigi sizler için hayırlı gördügü bişey vardır...umudunuzu ve inanacınızı yitirmeyin...

ayy muhteşem bişi dört tane dimi bunlar şimdi:))amaninnnnnnnn
rabbim sağlık versin kız dördünü nasıl çıkardın öle:))
resim bekliyoruzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…