Allahıma şükrolsun dördüzlerim dogdu

ÖZgecim adaşınım ve melek hasreti çekiyorum o yüzden sıkıntılarını anlayamam ama meleklerine sıkıca sarıl ben bir tanesi olsun bile neler neler çabalıyorum..

kuzummm28 hergün seni uradan takip ediyorum ve senin meleklerine kavuşmana okadar çok seviniyorumki.. Benim yerime mis kokulu ellerinden öp.. Dualarını bizlerden esirgeme..

kuzum çok saol 4 çocuk birde benle uğraşıyorsun.saol cnm allah razı olsun.bi karışıklık oldu ama canım ben 19 haftamdan gün alıyorum.rabbim 28 leride gösterir inşallah.sağlıkla bende kuzularımı alırım kucağıma.cinsiyetleri net olmamakla birlikte 2 erkek 1 kız.haftaya salı dopplerim var orda daha net belli olur inşallah.sabırsızlanıyorum günler geçmiyor.çabuk kavuşmak istiyorum.birde ben daha hiç hareketlerini duymadım normalde duymam lazım mı bu haftada.çoğul olduğu için yermi yok diyorum acaba içimde neden hissetmiyorum offff yaaaaaa.ınşallah herşey yolundadır.CEYLAN sana da merhaba canım.inşallah seninde en kısa zamanda istediğin kadar hayırlısıyla bebişlerin olur.kısmet canım herşey bol bol dua et.herkese sevgi ve selamlar canlarım

kuzum ne yaptin canim 4 düde eve geldi mi canim ikisi gelmistide ikisi kalmisti kavustun mu onlarada
iyi bari baya bir yardim edenin varrr ALLAHIM KOLAYLIK VERSIN.ilk kizini normal mi dogum ypmstin sen??4 ler haliyle sezeryan olmustur kolay degil.rahim iyice yukari cikarmis dogumdan sonrayerine inerkende agri oluyor

oyy maşallah doğuran anaya, bakan babaya ve gelen bebişlere ve abla olan yavruya, ne diim allah güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah
inşallah hayırlı evlat olur beşi de canım mis kokulu kızını ve süt kokulu bebişlerini öp benim için
bu arada yazıların seyrelmeye başladı neden ki xD
sağlığına dikkat et canım :)
sağlıcakla kal

bebişlerim cok iyiler cok şükür cok tatlı oldular 3 ayı geötik allahıma şükrolsun vaktim yok feyzacım senide öpüyorum saannada özel msj atayım dedim atamadım

özgüsemra sen ne yaptın canım inşallah bi problem yoktur sizlere msj atacaktım atamıyorum 100 olması lazım falan diyor ben 70 atmışım nbasıl olcak bilmiyorum fazlada anlamıyorum

özgüsemra sen ne yaptın canım inşallah bi problem yoktur sizlere msj atacaktım atamıyorum 100 olması lazım falan diyor ben 70 atmışım nbasıl olcak bilmiyorum fazlada anlamıyorum
masallah canim 3 ayi geride biraktiniz demekk.rabbim sabir ve kolaylik versin.
eger msj kutun dolu ise yada birine msj yazdin ise beklemen gerekiyor canim ondan göndermiyordur msj.gönderilen ve gelenler kutusunuda bir bosaltt sil.melekleri kokla yerimeee canim annelerini fazla yormasinlarrrr cennet kuzulari:)

kızlar herkese merhaba.öncelikle çok üzgün olduğumu söylemek isterim.23 eylül sabah 8de 27+3 günlük doğum yaptım üçüzlerime.iki kız bir erkekti bebeklerim.erkek 1300gr.kızlardan biri 1250gr diğeeride 840 gr doğdu.erkek bebeğim iki gün kızların biri 4 gün biri 8 gün yaşadı.şuan hepsi melek olup cennete uçtu teyzeleri.bir bir kaybettim meleklerimi.bunları size yazmamın sebebi sizi üzmek değil tabi.sadece kazandığım acı tecrübeleri sizinle paylaşmak.bir çoğumuzun bildiği anneye ve bebeğe hiç bir zararı olmayan ciğer geliştirici iğnelerimizi vurduramadığımız için bebeklerimiz solunum yetersizliğine bağlı beyin kanaması geçirip vefat ettiler.ne olur kızlar ihmal etmeyin.bana doktorum 30.hafta dedi.bilemediki erkenden doğacaklarını.ve çok acı iki kuruşluk iğne sebep oldu diye düşündükçe acımız katlanarak büyüyor.tüp bebekti meleklerim.ne emeklerle ne umutlarla bekledik onları herkes gibi.ve size tavsiyem mutlaka kaçıncı haftada olursanız olun mutlaka dinlenin iğnelerinizi ilaçlarınızı ihmal etmeyin neolur.hiçbir rahatsızlığım yoktu benim.bel ağrısı çektim meğersem doğum sancısıymış.ihmal etmeyin bel ağrılarını.eğer dinlenince geçmiyorsa mutlaka doktorunuza başvurun.kimsenin aynı acıları yaşamasını istemiyorum.takdir ilahi böleymiş mutlaka boynumuz kıldan ince.ve bir tavsiyemde tam teşekküllü bir hastanede kontrollerinize devam edin anne ve bekler sürekli takip altında bilinçli personel tarafından kontrol edilsin.devlet hastanesinde yattım 15 gün.bie Allahın kulu bana iğneyi yaptır demedi.30.haftamı beklememi sölediler.bu kadarınada pes diyorsun yani.kızlar bebekleriniz ve sizler Allaha emanet olun inşallah.Rabbim kimseye yaşatmasın böle acıları (amin)

özgecim canım başın sağolsun arkadaşım tedavi sürecini biliyordum ama hamile kaldığını netten uzak kaldığım için bilmiyordum allah sabır versin arkadaşım inşallah bebeklerin ahirette sana şefaatçi olucaklar ve orada kavuşacaksın yavrularına rabbim kucağına alacağın evlatlar nasip etsin bende 36. haftada doğum yaptım oğlumun kalbi durmuştu acil ameliyat oldum oğlumu koyduk topraklara çok şükürki kızım sağlıklı ve benimle 2. ayımızı bitirdik çok zor günler atlattık hayatım seni çok iyi anlıyorum sakın deme senin bitane var teselli olur diye olmuyo arkadaşım hiç biri diğerinin yerini tutmuyor daha çok ona baktıkça öbürü geliyor aklına kahroluyorsun hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki özelden mesaj atıcaktım ama kapalı galiba allaha emanet ol canım tekrar sabır dilerim

öncelikle seninde başınsağolsun.rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.çok zor gerçekten.hayırlısı böleymiş.beni en iyi sen anlarsın canım.Rabbim hapimize sabır versin inş.kızın içinde çok sevindim canım.rabbim onun ömrünü uzun ve hayırlı etsin.iki kızbir erkekti benimkilerde.öncelikle erkek bebeğimi mehmet akifimi kaybettim.sonra sırayla kızlarımı.Allahım günahlarımızı affetsin.ahirette şefeatlerine nail olmayı nasip etsin.Rabbim herkesin bebeğine uzun ömür sağlık ve hayırlı günler nasip etsin..sevgilerimle canım

sağolasın canım rabbim ömür vermemiş evlatlarımıza kısmet değilmiş diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum bende ama yüreğim öyle diyemiyor sızım sızım sızlıyor hala düşündükçe çıldırıcak gibi oluyorum seninki hepten büyük bi acı onca ay taşı hareketleri kıpırtıları derken bomboş kucakla kalmak evlat acısının büyüğü küçüğü yok gerçi 10 tanede olsa hepsinin yeri farklı birinin sevinci öbürünün acısını bastırmıyor ölümün doğumu bastırdığını anladım bu acı deneyimle rabbim kimseye yaşatmasın dilerim bi an önce tekrar hamile kalır misler gibi koklarsın evlatlarını hayatım

ozgecım senın serkajın varmıydı..................sebep ne dıyo dr ınş bı daha yasamazsın.........ıkı yıl once bende erken doğum yaptım tam bu haftamda elım yuregımde ...........hayat cok zor kayıplar acı..........rabbım ınşş bı daha yasatmaz hıçbırımıze.................sersev kızına ıyı bak canım ve unutmaya calış cok zor dedığın gıbı on tanede olsa hepsı baska...........duyanlar canın sagolsun ne olcak yıne olur ay kuçuk zaten ne olcak ................kımse yasamadan anlıyamaz.........kuçuk de olsa o bı can ne hayalllerle tasıyo anne onu.............ama takdır ınş kızınla guzel gunler sana ınş ona tatlı bı kardes gelır..............

:gitme::sinifsinif:senağlamasenağlamasenağlama
kıslar allah sabır versin başınız saüğolsun. vallahi mafoldum okurken. allahım yar ve yardımcınız olsun..senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

cnm merhaba serklajım yoktu.ilk rahatsızlandığımda 24 haftalıktık.doktor dedi belki serklaj atarız 19gün hastanede yattım bayramdan 2 gün önce taburcu oldum.doktorlar sonradan vazgeçti serklajdan neden bilmiyorum.onunda riskleri varmış heralde ama doğru düzgün ne bir hastane nede bir doktor bulabildim.paramızla rezil olduk.herşey sebep tabi rabbim böle yazmış yazımızı ama yinede insan dayanamıyor işte düşündükçe.öle olmasaydı yok böle yapmasaydım hep yatsaydım ayağa kalkmasaydım banyo etmeseydim yürümeseydim sebep ararsan okadar çok ki.Rabbim kimseye keşke dedirtmesin inşallah.Herkesin bebeğine uzun hayırlı ömürler nasip etsin inş.bütün hamile arkadaşlarımıda bir hayla kurtarsın rabbim.hayat devam ediyor nedesek boş elden hiçbirşey gelmiyor.acıları çok büyük bir değil tam üç can çok zor.Rabbim aklıma mukayet olsun.çaresizlik çok zor.sıkmayayım sizin canınızıda.hayırlı günler kızlar

:gitme::sinifsinif:senağlamasenağlamasenağlama
kıslar allah sabır versin başınız saüğolsun. vallahi mafoldum okurken. allahım yar ve yardımcınız olsun..senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

saol canım Allah razı olsun.senide bebekleride Rabbim korusun.Hayırlı günlerde kucağına almayı nasip etsin inşallah.zamanında doğsunlar inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…