Allahıma şükrolsun dördüzlerim dogdu

kuzum seni çok ama çok tebrik ediyorum allah sana ve eşine kolaylıklar versin bebeklerin hayırlısıyla sağlıcakla büyürler inşallahhh

Bu nasil bir duygu olmali ya.. ben bir tanesine ölürken senin 4tane melegin var.. bundan daha güzel bir sey olur mu ya..

Allah meleklerini anali babali büyütsün, mutluluk, sevgi, saygi ve saglik ile bir yasam dilerim

yerim onlari ben yerimmmm

Allah anneli babalı büyütsün inşallah hayırlı uğurlu olsun hepside
sana ve eşinede Allah kolaylıklar versin canım

canım çok tebrik ederim.rabbim analı babalı büyütsün inşallah.sağlıkla gelirler evlerine huzur dolar yuvanıza inşallah.sanada rabbim kolaylık versin bende üçüz hamileyim .çok kaygılıydım bu aralar yazdıklarını okuyunca biraz rahatladım.çok korkuyorum bişey olcak die.şuan çok iyiyiz.bende bebişlerde ama insan yinede tedirgin oluyor.nene hatuna gitmiştim ilk gebeliğimde.düşükle sonuçlandı.şimdi dragos şifaya gidiyorum özele.ama benim doktorum da diyor zeynep kamilden birini bul mutlaka diyor.senin hangi doktordu cnm.memnun kaldınmı?nasıl davranıyorlar.kaç gün kaldın çok merak ediyorum.bebişlerin iki tanesi çıkmış heralde kaç kilo oldular cevaplarsan çok memnun olurum canım.tekrar tebrikler.................

Bu başlığı okuyunca çok sewindim, demek ki bizden başkalarıda warmış:)
dayımların da 17 seneden sonra dördüzleri oldu ve şuan 10 aylıklar we o kadar tatlılar ki!!
3 oğlan 1 kız bekliyorken 2 kız 2 oğlan doğdular we bize büyük bi sürpriz yaptılar yerimseniben
yengeme hemen sizden bahsetmeliyim..
peki merak ediyorum tüp bebek tedavisi ile mi hamile kaldınız??
inşallah sizlerde hayırlısıyla dördünü birden kucağınıza alırsınız
we unutmayın Rabbim herşeyin sabrını weriyo ve emin olun onlar bereketiyle geliyorlar..
Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bi ömür wersin hepsin hepsinee..

ayyyyy. maşalah. şaka gibi valla. ben ikiz üçüz korkusu yaşarken. rabbim kolaylık versin. evlatlarına sağlık sıhat inşallah.

arkadaşlar yogundum cevap yazamadım sizlere allah hepinizden razı olsun arkadaşlar dediginiz gibi yok böle bi nimet güzellik cok tatlılar kokuları yetiyor allahıma herdaim şükrolsun bir koku ları yetiyor vallahi daha oncede demiştim oncelikle ben tüp bebek falan degil normal oldular ama tedavi görüyordum onceden birde kızım var bunu diger yazılarımdada yazmıştım bebişlerim de şuan 3 ü yanımda taburcu oldular evde bitanesi hastanede kalıyor oda iyi kilosunun 1500 g olmasını bekliyoruz inşallah oda gelecek bakalım eve geleli 1 hafta oldu zaten kilolarıdfa suan 1650 falanlar canları sagya cok şükür kilo alırlar yiyip içip bezi dolduruyorlar kilo alırlar sonra arkadaşım üçüz annesi sana diyecegim bende dogumdan once dogum korkusu cekiyordum nerde olur nasıl olur diye ama allahın izniyle hiç korkma kendinide sıkma herşey olcagına varır inşallah ben normal ozel doktrmda takibimi yapıyordum 32 haftaya gelince biraz sancım oldu doktrum kontrol etti serum takıldı sancı gecmedi dediki dogum olabilir gitmeniz lazım evet neresi diyorsun ben onceden eşim kartal umut özel hastanedir orada doktorla konuşmuştu yaparız demişti orada yaptırırız diye düşünüyorduk cıktık yola doktoru yolda eşim aradı doktor dediki burda acılmada yoktu acılma yoksa kalman gerekir hemen dogum olmaz dedigecesi 250 tl gıvırı zıvırı cabası anla artık tamam dedik ona gore gelin dedi yolda arabayla senn dedigin nenehatuna saptık akşam uzreydi zaten ordaki nobetci diktor kontrol etti ameliyattaki doktorla konuştu dediler biz burda yapamayız kanama falan olur falan dediler biz korkuda var ama hepsi boş canım korkma daha onceden zeynep kamile ilk başlarda birikidefa gitmiştik sonra hiç gitmemiştik bastık gitiik oraya orda ikigun kaldım tamdogum anıgelene kadar dogum oldu cokta basitoldu kanamafalan hiçbişey olmadı ilk dogumumdan daha basit oldu anladınmı canım cocuklarımda 1450 falan dogdular birisi 1200 dogdu orda küvvezde kaldılar baştada yazdıgım gibi 3 ü cıktı biri kaldı oda kilosu düşük olan hiç bir sıkıntı cekmedim cok şükür bn zaten 3 gnde taburcu oldum ama bnden sonra cocuklara küvvezde boş yeryoktu canım seni sıkmak istemem neyse o cok gelen oldu 3 üz ikiz yer olmadıgından sevk ediyorlar ama onlar kendileri ayarlamadan hastaneyi biryere gotürmüyorlar yani yine korkulacak bişey yok uzun lafın kısası uzun oldu ama seni anlıyorum seni rahatlatmak için acık yazdım paran varsa git iyi hastaneye ama paranyoksa zeynep kamilden şaşma derim onlar için basit anladınmı canım kafanın takıldıgı yer varsa yaz ok..

kuzzum28 arkadaşım merak ettim. çoğul gebeliklerde ilk 3 ayda doktorlar 2 sini 3 ünü sonlandıralım derler genelde. sana demedilermi. sakat olur işte erken doğum olur riskli diye.

masallah kuzum 3 kavusmussun insallah 4 cü bebisimizde gelir eve orda kalmaz annesi ohh valla sana uyku yoktur yardim edenin bari varmi canim ya

kuzzum çok saol yazdıkların için.ne kadar durumumuz iyide olsa 3 çocuk kaç gün kalıcakları belli olmuyor baksana küvezde nasıl kalkarız altından.özel hastanelerin çoğunda 3-4 tane tam teşekküllü küvez bulmakta sorun.ama devlet hastanelerinin tecrübesi çok fazla tek içimi rahatlatan yönü bu.diğer hastanelerde yani özellerde ayda yılda bir 3üz 4üz doğum gerçekleşir ama kadın doğum hastanelerinde oran dahada fazla.bide dışardan acil gelen doğumları önceden hiç kaydın yoksa çok zor alıyorlarmış bazende almıyorlarmış benim doktorumda öle dedi.28inde kontrolüm var kendi doktorumla. aynı gün zeynep kamilden de biriyle görüşmek istiyorum.bakalım rabbimden hayırlısını istiyorum.aslında neler sorcam aklımda bir çok soru var senide sıkmak istemiyorum ama işte duramıyorum sormadan.bende mesela gebelik şekeri çıktı,ayaklarım çok şişiyor,daha hiç kilo almadım.bunlar normalmi?cinsiyetlerini ne zaman öğrenebildin.yada öğrenebildinmi canım?hamileliğin boyunca kanama filan oldumu?nabzım çok atıyor 115 filan ölçüyoruz 110 dan sonrası tehlikeli sende böle şeyler oldumu canım?28inde dopplere giricem.sen yaptırdımı? 10-12. hafta arasıydı heralde detaylı ultrasona girdim kafa çaplarını ve burun kemiklerini ölçttüler.2li ve 3lü test olmadığı için çoğul gebeliklerde yapılmadığı için doktor tavsiye etmişti çok şükür bi problemde çıkmadı.sende yaptırdınmı?bu arada üçüncü bebişde gelmiş evine gözünaydın tekrar.bebişleri çok öptüm sanada rabbim kolaylık versin inşallah.çok saol şimdiden görüşmek üzere

özgecim bu dertlerini üçüz anneleri topiğinide yaz canım ordaki tecrübeli arkadaşlar yazarlar sana şeker olayına gelince benim tek gebeliği olan arkadaşımda da çıktı şimdilik insülin iğnesine gerek kalmamış ama diyet yapıyor diyet yapınca rahatladı tabiki ellerde ayaklarda şişmeler oluyor havalar birde sıcaksa tetikliyor bunun için doktorunla konuş magnezyum verebililir ... bana sormadın ama kuzzum gelene kadar bir nevi rahatla diye yazdım

çok saol canım.ne demek sana sormadım.hepimiz öle yazmazmıyız elbet tecrübeli arkadaşlarımızdan cevap gelir.üçüzler topiği dediğin aynurözün açtığımı canım.orayada yazarım.çok takıyorum kafama.herşey olacağına varır diyorum ama yinede içim dinlemiyor işte.tekrar çok saol canımmmm

keşke benimde üçüz veya dördüz olsaydıı:ecrin_bebek: bi tanecik kızım var karnımda ama buna da çok şüküropuyorumnanaktan

gozun aydın darısı tum evlat ısteyenlerın basına :)..nasıl bakıcaksın yaw 4 taneye

Gözünüz aydın, ayy ne güzel 4 tane birden. Allah size ve kızınıza yardımcı olsun oda abla oldu neticede, Allah sağlıklı ömürler versin size ve yavrularınıza sevgiler..

öncelikle (kayracım) evet bnm encok moralimi bozan olaya degindin hergittigim hastanede söylediler ama biz kararımızı vermiştik eşimle asla aldırmayız diye habiri ha 4 ü acil alınması gereken bişey yoksa asla böle bişeyi aklımızdan gecirmedik ikisini alalım demişlerdi aldırsak allah bize hor görmezmi bişey olcak diye onlara nasıl kıyarız canlarım bnm allah bize bagışladı sonralıkla (sal-der= arkadaşım allaha herdaim şükretmeliyiz sözümü yanlış anlama tabiki şükrediyoruz dimi canım ama bitane cocugumuz olsun diye neler yapan insanlar var dimi güzelim (feyzacım) vallahi uyku var anne var abla var eşimin ablası sagolsunlar yardımcı oluyorlar ondan dolayı rahatım ama karın rahatsızlıgım var 4t cocuk cıktı kolay degil tabiki ama cok şükür.

kar ve sevibade cok sagolun allah herkeze nasip etsin ÖZGEZÜMRACIM kusra bakma cabuk cevap yazamadım öncelikle şükret 28 haftayı buldun sıkdişini canım 28 hafta cok iyi tamammı sonra korkma şeker bendede cıktı cnm ayak şişmeside normal oda 28 haftalıkta cıkmıştı bnde hiç kilo almadın ondanda korkma bnde alamamıştım hortlak gibiydim valla ama bebişler alıyor dimi kilo kilo alamadım derken bebişlerin kiloları ne şuanda cinsiyetlerini 4aylıkken ögrendim öunu ekleyeyim ben tek doktoruma gidiyordum hiç başka yere gitmedim herşeyi onda yaptırıyordum zırt ora bura yoktu senin ögrenmiş olman lazım ögrendinmi cinsiyetlerini idrar yollarımdan kan gelmişti 3 aylıkken falan doktoruma hemen danışıyordum herşeyi o idrardan demişti bni rahatlatmıştı sende varmı kanama nasıl vallahi bi tansiyon aletim vardı dandirik kafasına göre ölcüyordu bir ara carpıntılarım olmuştu bi kacgün oyle nabız olayı falan olmamıştı canım bnde bn hiç renkli dopplere girmedim cnm doktorum herseferinde kafa yapılarını kilolarını burnunu olcüyordu bi problem cıkmadı 2li 3lü test yok evet. birde sen serklaj dikiş yaptırdınmı güzelim o önemli tabi gerek duyarsa doktorun bn tek doktoruma güveniyordum ne dediyse uyguladım gezmek dolaşmak yok evde turla kendini cok sıkma rahat ol canım korkma okey cevaplarını yazdım biraz gec oldu ama napim yaz yine ben yazarım öptüm...

özgecim hastaneyi unuttum evet dedigin gibi vallahi insan 4 üz 3 üz ay nasıl olur nasıl gider derken zeynep kamildeki doktorlar icin vız vallahi bn bunu gördüm demiştimya ilk dogumumdan daha basit oldu sancım falan fazla olmadı bnm ya güzelim dogum icin korkma orda doktor ayarlamana gerek yok kesinlikle rahat ol dogurcaksın amma cnm yazmıştımya küvvez olmassa sevk ederkler bebişleri başka hastneye bunu bil ama yervarsa kesinlikle sevk etmezler bunuda bil tatlım tammamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…