• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahıma Şükürler Olsun Sonunda Ben de Hamileyim...

toprakcım ne kadar sevindim anlatamam gecen yaz agustos gibi dondurulmus transferlerinden bahsediyordun
Rabbim tamamına erdirsin
çok sevindim çok

tatlımmmmmmmmmmmmmmmm:teytey: :teytey: :teytey:
inan öyle sevindimki çok çok sevindim tebrikler canım benimmmm:teytey::teytey:
darısı başıma inşşş:Saruboceq: Şeniz

Sevgili pinkcim çok sağol , senin ne kadar çok sevindiğini çok iyti biliyorum...İnşallah yakında senin de güzel haberlerini alıp çoooooooooooook sevineceğiz...Senin de tedavini merakla ve dua ile takip edeceğim sevgili kardeşim....

Topcakcım tebriklerrrr.....:teytey::teytey: :sm_cool: çok sevindim. allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. onca emeğin beklemenin karşılığını almak çok güzel bişey. tekrar tebrikler..opuyorumnanaktan

Sağol durucum darısı başına sende tedavideydin galiba , inşallah senin de bu denemende olur:-)

oleyyyyy!!!! hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayı nasip etsin.:nazar:
darısı bize inşallah.....Amiinn.....

Butterflyscim daha önce senin hamileyim nidalarınla ben de çok sevinmiştim...Allahım inşallah bir an önce sana tekrar mucizesini gönderir ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder...

toprakcımmmmmmmm... nasıl sevindiğimi anlatamam canım.. Tebrik ederim.. inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım.. sabah annemler geldi kahvaltıya ona senden bahsettim.. oda dua etti senin için..ayy çok güzrel yaaa...

Burgecim annenden allah razı olsun , allahım ona en kısa zamanda tatlı bir torun göndersin...Bak umutta dondurulmuşlarla biz başardık...İnşallah sen de başarıcaksın....a.s.

toprakçığım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr allah tamamına erdirsin kucağına alıp kokladığın günleri nasip etsin.senin gibi arkadaşların sabredip güzel sonuçlara ulaşması bizlere güç veriyor.inşallah bizlerde sizin gibi en kısa zamanda o güzel haberleri alacağız inşallah siz hamile arkadaşlar bizlere çok dua edin bizlerde bebişlerimize kavuşalım:emir_bebek:

İnşallah bulutcum allahım inşallah en yakın zamanda sana ve tüm isteyen arkadaşlara nasip eder...Sen de ne olur üzme kendini tedavim iptal oldu diye , her şeyde bir hayır vardır...Allah doğru zamanında tüm isteyenlere bebeklerini gönderecek inşallah...Umudumuzu hiç kaybetmeyelim...

tebrik ederim allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah...

Toprak28 bende seni tebrikederim canım ... 12 den geriye beraber saydığımız arkadaşlardan biriydin,şimdide kısmetse 9 ayı beraber sayacağız. çok çok sevindim...

tebrik ederim canım.allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bu sitedeki bebiş bekleyen tüm arkadaşlar umarım en kısa zamanda kavuşurlar yavrularına.

tebrik ederim canım.allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bu sitedeki bebiş bekleyen tüm arkadaşlar umarım en kısa zamanda kavuşurlar yavrularına.

Sağol ardayasbu inşallah bebeğimi sağlıcakla kucağıma alırım...Oğlun var galiba ismi arda...Ben de oğlum olursa ismini arda koymak istiyorum...Kısmet...

Toprak28 bende seni tebrikederim canım ... 12 den geriye beraber saydığımız arkadaşlardan biriydin,şimdide kısmetse 9 ayı beraber sayacağız. çok çok sevindim...

Bademcik ben de sana sevindim, inşallah bebeklerimizi 9 ayın sonunda sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız. senin değerin kaç çıktı bademcik?

evet toprakcım.. transferım oldu. 6. gunumdeyım .. zemuszemus yanı 6 gun kaldı hayırlısıyla inşallah allah bana da pozitif sonuç almayı nasip etsin...

Back
X