Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkesin herşeyin bi vakti zamanı var Allahın katında..Bu güzel an senin için de bugünmüş...Allah tamamına erdirsin sağlıkla canım..Önceki denemelerini de biliyorum ben..Herkes bi şekilde emek edip umut edip bu güzel haberi alacağı günü bekliyor..Muradına eriştiğin için çok mutluyum ...Allah arzu eden herkese nasip etsin anneliği inşallah..
tebrık ederım canım allah saglıkla kucagına almayıda nasıp etsın :lepi::Saruboceq:
sevinciniz 9 ay sonunda kucağınıza aldığınız andan itibaren katlanarak çoğalsın...++ sağlıklı bi 9 ay geçirmeni dilerim ...
canim tebriklerrrrrrrrr
tedavide oldugunu bilmiyordum boyle birden haberini almak da cok guzel oldu saglicakla kucagina alirsin ins
tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başıma
Arkadaşlar sonunda bende hamileyim...Bu başlığı açmak için 1 senedir bekliyorum...2 olumsuz denemenin ardından 3. denememde hamileyim...Allaha şükürler olsun hamileyim yarım saattir mutluluktan ağlıyorum...Dondurulmuşlarla 10. gün değerim 105...Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın...
tebrik ederim canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.