• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahıma Şükürler Olsun Sonunda Ben de Hamileyim...

Herkesin herşeyin bi vakti zamanı var Allahın katında..Bu güzel an senin için de bugünmüş...Allah tamamına erdirsin sağlıkla canım..Önceki denemelerini de biliyorum ben..Herkes bi şekilde emek edip umut edip bu güzel haberi alacağı günü bekliyor..Muradına eriştiğin için çok mutluyum ...Allah arzu eden herkese nasip etsin anneliği inşallah..

Seybaycım canım kardeşim sağolasın seninle de ne sıkıntılara ortak olduk...Allahıma şükürler olsun sonunda bebişlerimize kavuşacağız...O kadar sıkıntı üzüntü ve acı çektik ki bebeğimiz için allahım biliyor ya çektiğim acıların hepsi bebişime helal hoş olsun...

gözün aydın toprakcım...bak emeklerinin karşılığını aldın....dilerim çok güzel sağlıklı bir hamilelik geçirirsin:1hug:a.s.:nazar::CüvCüv:

sevinciniz 9 ay sonunda kucağınıza aldığınız andan itibaren katlanarak çoğalsın...++ sağlıklı bi 9 ay geçirmeni dilerim ...

Adamım sıra sende , inşallah senin bademin şenayın figenin reyhanında güzel sonuçlarını alacağız... Sabah yine yaptım çok silik çıktı yine dün akşam üzeri yaptım çok pembe çıktı...Anlayacağın hiç güven olmuyor testlere

canim tebriklerrrrrrrrr
tedavide oldugunu bilmiyordum boyle birden haberini almak da cok guzel oldu saglicakla kucagina alirsin ins

Sağol asicim inşallah sıra sizin güzel haberleriniz almada..ışin özü rahat olmakta galiba kızlar...Ne kadar az stresli olursan o kadar her şey kötü oluyor...

Son düzenleme:
Arkadaşlar sonunda bende hamileyim...Bu başlığı açmak için 1 senedir bekliyorum...2 olumsuz denemenin ardından 3. denememde hamileyim...Allaha şükürler olsun hamileyim yarım saattir mutluluktan ağlıyorum...Dondurulmuşlarla 10. gün değerim 105...Allahım herkese bu duyguyu yaşatsın...

tatlımmmmmmmmmmmmmmmm:teytey: :teytey: :teytey:
inan öyle sevindimki çok çok sevindim tebrikler canım benimmmm:teytey::teytey:
darısı başıma inşşş:Saruboceq: Şeniz

Topcakcım tebriklerrrr.....:teytey::teytey: :sm_cool: çok sevindim. allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. onca emeğin beklemenin karşılığını almak çok güzel bişey. tekrar tebrikler..opuyorumnanaktan

oleyyyyy!!!! hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayı nasip etsin.:nazar:
darısı bize inşallah.....Amiinn.....

toprakcımmmmmmmm... nasıl sevindiğimi anlatamam canım.. Tebrik ederim.. inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım.. sabah annemler geldi kahvaltıya ona senden bahsettim.. oda dua etti senin için..ayy çok güzrel yaaa...

toprakçığım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr allah tamamına erdirsin kucağına alıp kokladığın günleri nasip etsin.senin gibi arkadaşların sabredip güzel sonuçlara ulaşması bizlere güç veriyor.inşallah bizlerde sizin gibi en kısa zamanda o güzel haberleri alacağız inşallah siz hamile arkadaşlar bizlere çok dua edin bizlerde bebişlerimize kavuşalım:emir_bebek:

Back
X