teprikler allah tamamına erdirsin
Sağol arkadaşım allah herkese nasip etsin bu duyguyu...Sevgilerimle...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teprikler allah tamamına erdirsin
tatlımmmmmmmmmmmmmmmm:teytey: :teytey: :teytey:
inan öyle sevindimki çok çok sevindim tebrikler canım benimmmm:teytey::teytey:
darısı başıma inşşş:Saruboceq: Şeniz
toprakcım ne kadar sevindim anlatamam gecen yaz agustos gibi dondurulmus transferlerinden bahsediyordun
Rabbim tamamına erdirsin
çok sevindim çok
Topcakcım tebriklerrrr.....:teytey::teytey: :sm_cool: çok sevindim. allah tamamına erdirsin. sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah. onca emeğin beklemenin karşılığını almak çok güzel bişey. tekrar tebrikler..opuyorumnanaktan
canım çook sevindima.s.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
oleyyyyy!!!! hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hayırlı olsun canım.Allah kucağına almayı nasip etsin.
darısı bize inşallah.....Amiinn.....
toprakcımmmmmmmm... nasıl sevindiğimi anlatamam canım.. Tebrik ederim.. inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım.. sabah annemler geldi kahvaltıya ona senden bahsettim.. oda dua etti senin için..ayy çok güzrel yaaa...
toprakçığım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrr allah tamamına erdirsin kucağına alıp kokladığın günleri nasip etsin.senin gibi arkadaşların sabredip güzel sonuçlara ulaşması bizlere güç veriyor.inşallah bizlerde sizin gibi en kısa zamanda o güzel haberleri alacağız inşallah siz hamile arkadaşlar bizlere çok dua edin bizlerde bebişlerimize kavuşalım![]()
tebrik ederim allah sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah...
tebrik ederim canım.allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.bu sitedeki bebiş bekleyen tüm arkadaşlar umarım en kısa zamanda kavuşurlar yavrularına.
Toprak28 bende seni tebrikederim canım ... 12 den geriye beraber saydığımız arkadaşlardan biriydin,şimdide kısmetse 9 ayı beraber sayacağız. çok çok sevindim...