- 9 Kasım 2017
- 744
- 724
- 103
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
ben ilk hamileliğimden evvel üç ay denediknolmadı korktum doktora gittik acaba bi sorun var mı diye sonra eşime dedimki amaaannn ne cocugu be ben çalışocam dedim kafaya takmadım ve hamile kalmısım ama cok fazla sürmedi düşük yaptım demem o ki sabır ve içteb dua geçen sene öyle bi ağladım öyle bi dua ettim ki rabbim hayırlı zamanda evlat ver diye çünkü eşim cocugu erteliyip duruyodu korunuyoduk hamile kalmışım şimdi karşımda uyuyan bir melek var evimde velhasıl rabbimin istemesi önemli sen dua etİnşallah canım yarın aşılama için ilk iğnemi vurulcam buna bile heyecan yaptım
Amin inşallah evet canım zor bi süreç cidden..
Ne gibi bir baskı vardı? Bu iğneler yumurta çoğaltıyor dimi canım?
Nasip kısmet canım işteben ilk hamileliğimden evvel üç ay denediknolmadı korktum doktora gittik acaba bi sorun var mı diye sonra eşime dedimki amaaannn ne cocugu be ben çalışocam dedim kafaya takmadım ve hamile kalmısım ama cok fazla sürmedi düşük yaptım demem o ki sabır ve içteb dua geçen sene öyle bi ağladım öyle bi dua ettim ki rabbim hayırlı zamanda evlat ver diye çünkü eşim cocugu erteliyip duruyodu korunuyoduk hamile kalmışım şimdi karşımda uyuyan bir melek var evimde velhasıl rabbimin istemesi önemli sen dua et
Zor canım cidden ben de her adet öncesi krize giriyorum sinirlerime hakim olamıyorum adet gerginliği oluyo eşime de yansitiyorum malesef kötü oluyoAynen, yumurtlamayi destekliyor. Anlatsam roman olur. Ama eşim çok yardımcı oldu bu süreçte. Her adet dönemi krizimde sabırla destek oldu bana.
iyiymis canim yine bn tedavi gorurken igne 100 asilama 1000 muayene 50 ydi tabi hastanelere gore degisiyo gercekten maddi manevi bitiyo insanHayırlısı kızlar
İğneler tanesi 157 tl
Aşılama 1500tl
Muayene 45tl
Battık battık
Amin canım inşallahAllah tum
Isteyenlere ve bakabileceklere nasip etsin insallah
Olabilir, eşimle bunu da konuştuk bakalım bi süre ugrasalım da belki evlatlık edinebiliriz ilerdeBelki de Allah sana bir yetime kapı ac diye bu derdi vermiştir?
Eczacı iğnenin tanesi 157tl diyince benim gözler bi büyüdüiyiymis canim yine bn tedavi gorurken igne 100 asilama 1000 muayene 50 ydi tabi hastanelere gore degisiyo gercekten maddi manevi bitiyo insan
Eczacı iğnenin tanesi 157tl diyince benim gözler bi büyüdübide 4kutu yazmıss
Tabi hastanesine göre değişiyo en iyi hastaneler muayene 300tl den başlıyo bakalım hamiş kalırsam daha iyisini araştırıp en pahalısında doğurcam
senin sorunun neydi arkadasim pcos deme butun kk pcos nerdeyseEczacı iğnenin tanesi 157tl diyince benim gözler bi büyüdübide 4kutu yazmıss
Tabi hastanesine göre değişiyo en iyi hastaneler muayene 300tl den başlıyo bakalım hamiş kalırsam daha iyisini araştırıp en pahalısında doğurcam
Amin canım inşallahAllah gonlunuze gore versin.
Bende pco yok canım sebepsiz olmuyo benim bebişimsenin sorunun neydi arkadasim pcos deme butun kk pcos nerdeyse
yok canim sinirda olusu engel olmuyo diye biliyorum nasil bizlerinde bazi testleri sinirda oluyo sorun olmuyo aynen oyle ama takviye gidalar alip yiyebilir esin aktardan rabbim hayirlisiyla versin insaAllah isteyen herkeseBende pco yok canım sebepsiz olmuyo benim bebişim
Eşimde de bende de bişey yok
Ama doktor eşimin test değerleri sınırda dedi ona moralim bozuldu sınırda olması mı engel oldu acaba?
Amin canım inşallah
Miraç oğlunun adı mı? Çok hoşuma giden bir isim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?