- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aktardan ne yedirebilirim canım?yok canim sinirda olusu engel olmuyo diye biliyorum nasil bizlerinde bazi testleri sinirda oluyo sorun olmuyo aynen oyle ama takviye gidalar alip yiyebilir esin aktardan rabbim hayirlisiyla versin insaAllah isteyen herkese
Çok güzel isim maşallah Allah bagıslasın, belki benim de oğlum olursa düşünüyorumEvet oglumun ismi :)
herkesin yaptigi keciboynuzu var bide ari sutu polen bal karisimlari var guvendigin bi aktar varsa mutlaka danis cok etkili seyler oluyo ben aktarlardan cikmiyorum mubarek cok inceliyorum netten de arastir bk canim insallah tez vakitte hamilelik haberlerini alirizAktardan ne yedirebilirim canım?
Pardon size yanlış yazdım oğlunuzun ismi dışındaki cümlelerim başka üyeye olcaktıEvet oglumun ismi :)
İnşallah canım aminnherkesin yaptigi keciboynuzu var bide ari sutu polen bal karisimlari var guvendigin bi aktar varsa mutlaka danis cok etkili seyler oluyo ben aktarlardan cikmiyorum mubarek cok inceliyorum netten de arastir bk canim insallah tez vakitte hamilelik haberlerini aliriz
Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallahBak bende 30 umda anne oluyorum inşallah
İsterdim ki 24 25 yaşımda evlenip hemen anne olayım ama hepsi kader.
Evlendim 1.5 yıl sonra çocuk yapalım dedik kontrolde doktor çocuğumun olmayacağını söyledi evet ilk ay olmadı çünkü çoook taktım kafama ağladım zırladım eşimin başının etini yedim. Ama o hep olacağına inandı. 2. Ay dedim herşey Allahtan verirse de vermezse de o bilir. O ay hamile kaldım. Bebek düşüncesini sil kafandan oluruna bırak gör ozaman olcak.
evet ondada bicok baharat var ama keciboynuzunun suyunu iciyolar kur seklinde egerki alma imkanin varsa pahali ama ari sutu polen arastir derim cok etkili hem kedinda hem erkekteİnşallah canım aminn
Eşim keçiboynuzu yedi biraz bide hergün pekmez yer ben de mesir macunu alalım diyorum iyi midir o da?
Polen bana cok agır geliyo tadı kokusu yiyemiyorumevet ondada bicok baharat var ama keciboynuzunun suyunu iciyolar kur seklinde egerki alma imkanin varsa pahali ama ari sutu polen arastir derim cok etkili hem kedinda hem erkekte
bende yemeye calismistim hurmanin icine koyup yemeye calismistim ama her polen bir olmuyo bnim aldigim polen acayip pis kokuyodu komsum ogun almis cok guzel kokuyodu farkli ciceklerden ya hepsi ayni olmuyoPolen bana cok agır geliyo tadı kokusu yiyemiyorum
Bebiş mi var diye düşünmek yerine amaan varsa zaten gecikir adetim düşünmicem diyip teselli et kendini ve birgün olacağına inan. Stresten olmadığını çokk yerde okudum.Hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallahSiz de hiç düşünmediğim anda hamile kaldım demissiniz onu nasıl başarabiliyosunuz
Tamam ilişki anında aklıma gelmese de adete yakın dönemde hep aklımda oluyo acaba adet olcak mıyım yoksa bebiş mi var diye :)
Tamam canım onu bi arastırayım aktardanbende yemeye calismistim hurmanin icine koyup yemeye calismistim ama her polen bir olmuyo bnim aldigim polen acayip pis kokuyodu komsum ogun almis cok guzel kokuyodu farkli ciceklerden ya hepsi ayni olmuyo
Doğru haklısın canım ah bi kendimize engel olabilsekBebiş mi var diye düşünmek yerine amaan varsa zaten gecikir adetim düşünmicem diyip teselli et kendini ve birgün olacağına inan. Stresten olmadığını çokk yerde okudum.
Hayır canım şuan aşılama sürecindeyim tutmazsa bilmiyorum belki ilerde tüp yaptırırımTüp bebek denemeniz oldu mu
benim ilk asilamada tuttu canim insaAllah seninde tutarHayır canım şuan aşılama sürecindeyim tutmazsa bilmiyorum belki ilerde tüp yaptırırım
Aslinda cuk oturmus. Ben de beklemedigim bir ayda hamilr kaldim. Hamileligi bic dusunmemistim. Cunku esimin memleketine kayinvalidemlere gitmistik :)Pardon size yanlış yazdım oğlunuzun ismi dışındaki cümlelerim başka üyeye olcaktı
İnşallah canım inşallah yabenim ilk asilamada tuttu canim insaAllah seninde tutar
Hadi ya :) memlekette ben rahat edemezdim heralde ama size iyi süpriz olmusAslinda cuk oturmus. Ben de beklemedigim bir ayda hamilr kaldim. Hamileligi bic dusunmemistim. Cunku esimin memleketine kayinvalidemlere gitmistik :)
Hadi ya :) memlekette ben rahat edemezdim heralde ama size iyi süpriz olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?