- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
ay çok sevındım cidden ya:)Teşekkür ederimm canımmm valla bilmiyorum ki ilk kez çift çizgiyi görünce hemen hastaneye attım kendimi :)
Sonucu bekliyorum görene kadr inanmıcamm
Aa bak ne guzel canim hamilesin gozunaydinn :)) allah devamini getirsin insallahKızlar sonuç verdiler şimdi elime
87 diyor ne demek bu???
degildir buyuk ihtimalle birde ilk idarrla yaptiysan daha cok dogrdu insaAllah ^^ gozun aydin :* :* ❤Aminnn canımm
Test yanlış degildir dimi
Kanda da çıkar dimi :)
kiz hamilesiiiiiiiiiiiin ❤❤❤Kızlar sonuç verdiler şimdi elime
87 diyor ne demek bu???
canım sana acil şifalar diliyorum ve sen inşallah kanser filan değilsin çok dua edicem sana rabbim sana bu acıyı yaşatmasın.Zamani gelince olur. Herkesin baska bir derdi var. Gercekten öyle. Onun icin sükredin zamanini bekleyin. Benim kücük cpcugum var meme kanserinden süpheleniyorlar mesela. Bir an aklimdan cikmiyor bu günlerde. Hayirlisiyla evlat sahibi olsun isteyen herkes.
Amin . Allah razi olsun. Evde kende kemdime teshis koyuyorum bekledikce. Cocugum da kücükcanım sana acil şifalar diliyorum ve sen inşallah kanser filan değilsin çok dua edicem sana rabbim sana bu acıyı yaşatmasın.
Herkes evlenecek diye bir kural olmadığı gibi,herkes bebek sahibi olacak diye bir kural da yok.Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba
Allahım isteyen herkese nasip etsin canım doktoruma da gösterdim gebelik başlamış dedi ama emin olmam lazım ben daha tam sevinemedim :)ay çok sevındım cidden ya:)
yaz buraya da hadi hayırlısı
darısı başıma olsun
Amin canımm teşekkür ederimmAa bak ne guzel canim hamilesin gozunaydinn :)) allah devamini getirsin insallah
Hamileyim galibaa ama değerlerim yükselince emin olcamm :)kiz hamilesiiiiiiiiiiiin ❤❤❤
ol artık emin :)Allahım isteyen herkese nasip etsin canım doktoruma da gösterdim gebelik başlamış dedi ama emin olmam lazım ben daha tam sevinemedim :)
Ben isyan etmedim ki kuzum üzgünlüğümü örneklerle anlatmaya çalıştımm isyan etmem hiçbizamann..Ahanda hamilesin işte.bi isyan ayına hamile.senden beteri var kuzucum ben 43 yaşındayım.kaç yıldır bu sıkıntıyla muzdaribim.isyanda ettim sustum şükür de ettim.olmayınca olmuyor(
c.tesi tekrar yaptirirsin Allahin izniyle bisey olmaz insaAllah ^^Hamileyim galibaa ama değerlerim yükselince emin olcamm :)
Çok sağoll canım ben hele sabahtan beri titriyorum yaa ama değerlerim yükselince içim rahat etcek daha sevinemedim :)ol artık emin :)
kendiliğinden oldu yani ben de şaşkınım valla , çok sevındım
Rabbim sağ salim kucagibiza almayi nasip etsin inşallah♥Ben isyan etmedim ki kuzum üzgünlüğümü örneklerle anlatmaya çalıştımm isyan etmem hiçbizamann..
Allahım herkese nasip etsin ben inanamıyorum daha
İnşallah ya doktorum yaptırmana gerek yok dedi ama benim görmem lazım yaptırcam bakalımc.tesi tekrar yaptirirsin Allahin izniyle bisey olmaz insaAllah ^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?