Allahımm noluur :(

Zamani gelince olur. Herkesin baska bir derdi var. Gercekten öyle. Onun icin sükredin zamanini bekleyin. Benim kücük cpcugum var meme kanserinden süpheleniyorlar mesela. Bir an aklimdan cikmiyor bu günlerde. Hayirlisiyla evlat sahibi olsun isteyen herkes.

canım sana acil şifalar diliyorum ve sen inşallah kanser filan değilsin çok dua edicem sana rabbim sana bu acıyı yaşatmasın.

Ahanda hamilesin işte.bi isyan ayına hamile.senden beteri var kuzucum ben 43 yaşındayım.kaç yıldır bu sıkıntıyla muzdaribim.isyanda ettim sustum şükür de ettim.olmayınca olmuyor (

Herkes evlenecek diye bir kural olmadığı gibi,herkes bebek sahibi olacak diye bir kural da yok.
Olursa güzel olur,olmazsa kısmet.
Olumsuz şeyleri düşünüpte niye benim yok demek yanlış olur.
Bu mantıkla gidersek,
eşi olmayan ben niye yuva kuramadım der
Kolu bacağı gözü olmayan ben de iyi bir insanım niye yok der
Evlat acısı çeken,keşke hiç doğmasaydı ölümünü görmeseydim der der der....
Hayırlısını isteyin ve olumlu düşününYaş 30 çok geç kalınmış bir yaş değil.

Ahanda hamilesin işte.bi isyan ayına hamile.senden beteri var kuzucum ben 43 yaşındayım.kaç yıldır bu sıkıntıyla muzdaribim.isyanda ettim sustum şükür de ettim.olmayınca olmuyor (
Ben isyan etmedim ki kuzum üzgünlüğümü örneklerle anlatmaya çalıştımm isyan etmem hiçbizamann..
Allahım herkese nasip etsin ben inanamıyorum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…