- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Aminn inşallah Allahım herkese nasip etsinn teşekkür ederimRabbim sağ salim kucagibiza almayi nasip etsin inşallah♥
Aşilamadan sonra kalanda cok ne hikmetse.. belirtilerin neydi? Ben asilama da tutar diye degil de sirf sora kalma ihtimal yuksek diye guvenip olmak istiyordumBen isyan etmedim ki kuzum üzgünlüğümü örneklerle anlatmaya çalıştımm isyan etmem hiçbizamann..
Allahım herkese nasip etsin ben inanamıyorum daha
Rahim filminden sonra ve aşılamadan sonra hamile kalanları çok duydum canım ama benim umudum kalmamıştıAşilamadan sonra kalanda cok ne hikmetse.. belirtilerin neydi? Ben asilama da tutar diye degil de sirf sora kalma ihtimal yuksek diye guvenip olmak istiyordum
Anladim bak sabretmek gerek Rabbim vericegi zamani verir :) insallah hayirlisiyla gider..Rahim filminden sonra ve aşılamadan sonra hamile kalanları çok duydum canım ama benim umudum kalmamıştı
Aşılamam tutmayınca doktora bile gitmedim
Aralıkta aşılama yaptırdım adet oldum bu ay gecikti
Belirtilerim adet agrısı gibi agrı ve bel agrısı
Kızlarr adetim gecikmişti evde test yaptımm ilk kezzz ve ilk kezz çift çizgi çıktıı :)
Geldim kan verdim sonucu bekliyorum
Hamile miyim sizce Allahım mucize :)
Ayyyy cok sevindim canim ya:) bir kac gün sonra kan degerine baktir canim insallah iki hatta uc katta katlanir.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.canin bizlere de dua et darisi basimiza insallah.Rahim filminden sonra ve aşılamadan sonra hamile kalanları çok duydum canım ama benim umudum kalmamıştı
Aşılamam tutmayınca doktora bile gitmedim
Aralıkta aşılama yaptırdım adet oldum bu ay gecikti
Belirtilerim adet agrısı gibi agrı ve bel agrısı
Hamilesin tebrik ederim canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsinKızlar sonuç verdiler şimdi elime
87 diyor ne demek bu???
Amin canımm çok teşekkür ederimmÇok sevindim hayırlı olsun. Bak duan kabul oldu. Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin
Amin canım benim çok teşekkür ederimAyyyy cok sevindim canim ya:) bir kac gün sonra kan degerine baktir canim insallah iki hatta uc katta katlanir.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.canin bizlere de dua et darisi basimiza insallah.
Teşekkür ederim canımHamilesin tebrik ederim canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Bak konuyu yeni acmıstın peşine sevindin hemen ne guzel senin adına cok sevindim
Amin canımm inşallahSağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Her şey nasip... allah kucaginizi doldursun...Çoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba
Bu yazı burda kalsın diyeli fazla olmamış. İnann okadar mutlu oldum ki, kendim hamile kalmış gibiyim suan =)) ALLAHIM sağlıklı hayırlı tez zamanda kucağına almayıda nasip eder İnşALLAH...Amin canım aminn ne kadar güzel şeyler yazmıssın çok teşekkür ederim
İnşallah sana bana isteyen herkese hayırlısıysa nasip etsin Rabbim..
Geçen sene ben de inanıyordum o duyguya cok yakınım diyordum ama bu sene özellikle aşılamamdan sonra da olmayınca uzaklaşıyorum anneliğe gittikçe diyorum..
Ya Allahım isteyen herkese ve icinde de size en sağlıklı hayirlisindan nasip etsin.Burda yazılanlarla daha olumlu bakmaya başladım canım çok sağolun
Yaşım daha genç dimi yani çocugumun ilerde her döneminnde yanında olabilirim dimi
Anlıyorum siziÇoğu kişi evlenir evlenmez hamile kalıyo en geç bir sene içinde...
Kimisi kazayla oldu diye aldırıyo..
Kimisi evlilikdışı birliktelik yaşayıp doğurup çöpe atıyo..
Kimisi tecavüze ugruyo ne yazıkki öyle hamile kalıyo..
Peki biz?? Ben ve benim gibiler yaşı geçtiği halde evleneli korunmadıgı halde çok istediğimiz halde her türlü itinayı gösterdiğimiz halde helalimiz olan kocamızdan ve kendimizden bir parça olsun yuvamıza neşe katsın sıcacık diye deli gibi istedğimiz halde neden olmuyo??
Rabbimin bi bildiği vardır elbet bi zamanı vardır ama yukarda yazdıklarımı da kafama takıyorum ister istemez..yaşım da artık 30a geldi evladımı doğurup okul çağı lise üniv iş hayatı ergenlik zamanları sorunları evliliği arkadasları vs..bunlara harcayacak enerjim kalacak mı acaba
Haydi hayirlisi sonucunu bize de bildir canim. Insallah hayirli haberini aliriz canim:)Amin canım benim çok teşekkür ederimdarısı sizlere Allahım isteyen herkese nasip etsin Yarın tekrar kan vercem bakalım kaç olmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?