Allahımm noluur :(

Ben isyan etmedim ki kuzum üzgünlüğümü örneklerle anlatmaya çalıştımm isyan etmem hiçbizamann..
Allahım herkese nasip etsin ben inanamıyorum daha
Aşilamadan sonra kalanda cok ne hikmetse.. belirtilerin neydi? Ben asilama da tutar diye degil de sirf sora kalma ihtimal yuksek diye guvenip olmak istiyordum

Aşilamadan sonra kalanda cok ne hikmetse.. belirtilerin neydi? Ben asilama da tutar diye degil de sirf sora kalma ihtimal yuksek diye guvenip olmak istiyordum
Rahim filminden sonra ve aşılamadan sonra hamile kalanları çok duydum canım ama benim umudum kalmamıştı
Aşılamam tutmayınca doktora bile gitmedim
Aralıkta aşılama yaptırdım adet oldum bu ay gecikti
Belirtilerim adet agrısı gibi agrı ve bel agrısı

Reactions: H M
Anladim bak sabretmek gerek Rabbim vericegi zamani verir :) insallah hayirlisiyla gider..

Kızlarr adetim gecikmişti evde test yaptımm ilk kezzz ve ilk kezz çift çizgi çıktıı :)
Geldim kan verdim sonucu bekliyorum
Hamile miyim sizce Allahım mucize :)

Çok sevindim hayırlı olsun. Bak duan kabul oldu. Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin

Kanser olmamak için yediğine içeriğine çok dikkat eden. Hep bu doğrultuda beslenen. Cep telefonunun radyasyonuna bile maruz kalmamak için gece yatarken telefonunu başka odaya koyan bir tanıdığım yakın bir zamanda kanserden vefat etti.
Biz elimizden geleni yapalım elbette ama ille olacak veya olmayacak diye birşey yok. Çok ince ve hassas bir çizgi bu. Tevekkül etmek lazım...

Ayyyy cok sevindim canim ya:) bir kac gün sonra kan degerine baktir canim insallah iki hatta uc katta katlanir.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.canin bizlere de dua et darisi basimiza insallah.

Ayyyy cok sevindim canim ya:) bir kac gün sonra kan degerine baktir canim insallah iki hatta uc katta katlanir.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.canin bizlere de dua et darisi basimiza insallah.
Amin canım benim çok teşekkür ederim darısı sizlere Allahım isteyen herkese nasip etsin Yarın tekrar kan vercem bakalım kaç olmuşş

Hamilesin tebrik ederim canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Bak konuyu yeni acmıstın peşine sevindin hemen ne guzel senin adına cok sevindim
Teşekkür ederim canım
Amin inşallah Allahım isteyen herkese nasip etsin
Konuyu açtıgımda hiç umudum yoktu ama cidden olmayacak diyodum :/
Çok şükür nasip oldu :)

Her şey nasip... allah kucaginizi doldursun...

Bu yazı burda kalsın diyeli fazla olmamış. İnann okadar mutlu oldum ki, kendim hamile kalmış gibiyim suan =)) ALLAHIM sağlıklı hayırlı tez zamanda kucağına almayıda nasip eder İnşALLAH... bende suan beklemedeyim, umarım bende böyle güzel haber alırım. Duanı bekliyorum canım

Anlıyorum sizi benim de yaşım geçiyor sorun da yok insan kafaya takıyor size teselli veremiyorum ama ortak olmak istedim derdinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…