Allahımm noluur :(

Ayyy valla canım nasıl oldu ben de anlamadım şoklardayımm
Teşekkür ederim canım Allahım isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınız inşallah sen de hayırlı haberler ver bize buraya da yaz mutlaka

Ayyy valla canım nasıl oldu ben de anlamadım şoklardayımm
Teşekkür ederim canım Allahım isteyen herkese nasip etsin dualarımdasınız inşallah sen de hayırlı haberler ver bize buraya da yaz mutlaka
sosyalbilimci bizlerde dua et cnm bu güzel şoku sevinç gözyaşlarını biz de yaşayalım:) belirtilerin varmıydı bulantı fln nelerdi belirtiler

sosyalbilimci bizlerde dua et cnm bu güzel şoku sevinç gözyaşlarını biz de yaşayalım:) belirtilerin varmıydı bulantı fln nelerdi belirtiler
Dualarımdasınız canımm inşallah siz de hayırlı haberler verirsiniz burdan
Belirtilerim sadece adet agrısıydı yani adet olcakmıs gibi karın ve bel agrısı..hatta ped bile aldım :)

Teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah
Konunuzun başını okuyup birde guzel haberi görünce sizin adiniza cok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Ilk mesajinizi okudugumda sizde kendimi gordum. Bende 30 yasindayim. 15 aydir falan istiyorum bende. Ayni sizin gibi soylemeye basladim icimden bu aralar. Neden kimisi kolay buluyor da ben boyle uzuluyorum ve cabaliyorum diye icimden geciriyorum. Dediginiz gibi yuvami tamamlamak istiyorum bende. Cokmu sey istiyorum anlamadim.umarim biran once olur

Ben de aynı
Sağlıklı ve hayırlı bir evladım olsa o kadar Sevinicem ki ama yok

Reactions: H M
Ben de aynı
Sağlıklı ve hayırlı bir evladım olsa o kadar Sevinicem ki ama yok
Siz ne zamandir istiyorsunuz? Eskiden herkes hemen hamile kalirmis. Simdi resmen insanlarin sagligi bozuldu. Yediklerimiz ictiklerimiz hicbir sey dogal degil. Olacagi bu. Ama hala kolaylikla hamile kalanlarda var tabi. Bizde onlardan olabilsedik iyidi.

Sormayın
Evlendiğimden beri korunmadım bir buçuk yıl olmak üzere
32 yim

Bende senin gibi düşünüyordum ... Şimdi bir ise girdim o kadar düşünmüyorum artık .. Hayırlısı olsun

Sormayın
Evlendiğimden beri korunmadım bir buçuk yıl olmak üzere
32 yim
Hemen hemen ayni sureleri geçirmişiz. Yas 30 olduktan sonra cidden insan kaybetcek vakit yok diyor. Biran once olsa dedikce inadına olmuyor. Konu sahibi arkadaş ilk mesajinda yazmisti. Insanin enerjisi yas gectikce azaliyor. Daha bebege bakicak buyutucek enerji lazim. Enerjimiz bitmeden olsun artik Allahm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…