- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.523
- 528
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Evet sorunumuz da Yok şükür kürleri denemeye korkuyorum çünkü ters etki de olurmuş sadece soğan denemiştim olmadıHemen hemen ayni sureleri geçirmişiz. Yas 30 olduktan sonra cidden insan kaybetcek vakit yok diyor. Biran once olsa dedikce inadına olmuyor. Konu sahibi arkadaş ilk mesajinda yazmisti. Insanin enerjisi yas gectikce azaliyor. Daha bebege bakicak buyutucek enerji lazim. Enerjimiz bitmeden olsun artik Allahm.
Ben çalışıyorum hatta kafamı kaşıyamıyorumEvet çalışmak kesinlikle oyalar insani haklisiniz. Ama yinede insan kafasinin bir yerinde tasimazmi bunu. Cok zor cok.
Kızlar sonuç verdiler şimdi elime
87 diyor ne demek bu???
Bende sogan küru yaptim ustelik 3 4 ay. Ancak olmadi. Bu ay adacayi ve hayit ictim beklemedeyim. Gene olmadi sanirim. Bahsettiginizi bende okudum siringa olayini. Ama bana mantkli gelmedi. Şu yüzden gelmedi. Olacagi varsa zaten olacaktir diye dusunuyorm cunku sonucta iceri gidiyor. O yuzden oyle biseye kalkismam ben sahsen.Evet sorunumuz da Yok şükür kürleri denemeye korkuyorum çünkü ters etki de olurmuş sadece soğan denemiştim olmadı
Süt buharına otursam mı ama ona da korkuyorum engelliyormuş basılarını
Bugün bi yerde okudum eşinin speermini kendine şırıngayla ... hamile kalmış bi iki arkadaşına demiş onlar da kalmış ama ben asla cesaret edemem eşim de kızar
Evet tahmin ediyorum. Ben calismiyorum bide beni dusunun. Her ay ayni husran. Birde burnunuzun dibinde hamileler varsa cok cok daha zor. Onlar yaptiklarindan aldiklarindan alacaklarindan bahsederken siz iciniz aciya aciya onlari dinlemek zorunda kaliyorsunuz.Ben çalışıyorum hatta kafamı kaşıyamıyorum
Akşamları düşünmek yetiyor
Yok içim acımıyo o yüzden benim derdim bana yetiyor kimse etkilemez :)Evet tahmin ediyorum. Ben calismiyorum bide beni dusunun. Her ay ayni husran. Birde burnunuzun dibinde hamileler varsa cok cok daha zor. Onlar yaptiklarindan aldiklarindan alacaklarindan bahsederken siz iciniz aciya aciya onlari dinlemek zorunda kaliyorsunuz.
Sizi etkilemiyorsa ne mutlu. Ben maalesf etkilenip daha cok uzulebiliyorum. Hayirlisi insallah.Yok içim acımıyo o yüzden benim derdim bana yetiyor kimse etkilemez :)
Bakalım napıcaz nolıcak halimiz
İnşallah hayırlısı kafadan çıkarsak çıkardığımız ay hamileyiz İnan’ın ama çıkmıyor benimSizi etkilemiyorsa ne mutlu. Ben maalesf etkilenip daha cok uzulebiliyorum. Hayirlisi insallah.
Benimde cikmiyor. Kolay degilki. Ayrica ilk zamanlar boyle olcagini dusunmedim ki. İlişkiye girerken cocuk icin girmezdik nasilsa olur diye dusunuyordum birkac aya kadar. Yani takmayinca olsaydi o zamanda olurdu. Surec uzamaya baslayinca takmaya dusunmeye basladim. Böyle kisir bir dongu iste.İnşallah hayırlısı kafadan çıkarsak çıkardığımız ay hamileyiz İnan’ın ama çıkmıyor benim
Evet ben de ilk üç ay falan daha bi sene var die pek takmadım ama korunmadım kiBenimde cikmiyor. Kolay degilki. Ayrica ilk zamanlar boyle olcagini dusunmedim ki. İlişkiye girerken cocuk icin girmezdik nasilsa olur diye dusunuyordum birkac aya kadar. Yani takmayinca olsaydi o zamanda olurdu. Surec uzamaya baslayinca takmaya dusunmeye basladim. Böyle kisir bir dongu iste.
Benim de adetim bugun yarin olmasi lazim. Bende tekrar caylara devam etmeyi dusunuyorum.Evet ben de ilk üç ay falan daha bi sene var die pek takmadım ama korunmadım ki
Adetinize kaç gün var
Ben zaten adetim yarın evde nasıl olsa malzemeler var Tarçın çörek otu bal karıştırıp yicem kür de sayılmaz bana göre tarçınlı ballı içecekler içmiyor muyuz
Sadece çörek otu fazladan
Pek umudum yok ama yapıcam
Tamam bakalım hadi iyi geveler ben yatıyorumBenim de adetim bugun yarin olmasi lazim. Bende tekrar caylara devam etmeyi dusunuyorum.
Sanada iyi geceler canim.Tamam bakalım hadi iyi geveler ben yatıyorum
Taşımaz olur mu hiç .. Her çocuk gördüğümde içim bi tuhaf oluyorEvet çalışmak kesinlikle oyalar insani haklisiniz. Ama yinede insan kafasinin bir yerinde tasimazmi bunu. Cok zor cok.
Tamam canım bol bol dua edicemHamilesin bak dua et de ki puxhu nun oğlu 10 yasına gelmeden ikinci kez anne olsun de :))
Evet canım kanda ve idrarda pozitif çıktı ama keseyi filan görmeden hala inanmıyorum benAa hamile misin kiz? Nasil oldu tup bebek mi? Hayirli ugurlu olsun kucagina sag salim alirsin ins
Aminn çok teşekkür ederim canım Allahım inşallah sizlere isteyen herkese nasip etsin..herşey nasipmiş bunu bi kez daha anladımKonunuzun başını okuyup birde guzel haberi görünce sizin adiniza cok sevindim. Allah tamamina erdirsin. Ilk mesajinizi okudugumda sizde kendimi gordum. Bende 30 yasindayim. 15 aydir falan istiyorum bende. Ayni sizin gibi soylemeye basladim icimden bu aralar. Neden kimisi kolay buluyor da ben boyle uzuluyorum ve cabaliyorum diye icimden geciriyorum. Dediginiz gibi yuvami tamamlamak istiyorum bende. Cokmu sey istiyorum anlamadim.umarim biran once olur
Teşekkür ediyorummmAa çok sevindim.
Hayırlı olsun küçük mucizen :)
Sağlıklı bir gebelik geçir inşallah
Bu arada merhaba, ben gizli konu takipçisi
GittikKızlar bence o kürler filan işe yaramıyo doktorum da demişti..
Bence doktora gidip yumurtalarınıza baktırın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?