Allahımm noluur :(

aah ahhh

Umarım hepinize hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almak nasip olur.
Biliyorum zor geliyor kafanıza takmayın demek ama ben aynı şeyleri yaşadım.
Aylar boyunca hem de her ay regl zamanım çokça geciktiği için test yapmak zorunda kalarak bekledim. Hemen hemen her gece ağladım olmadı.Otoimmun bir rahatsızlığım olduğunu ve kesinlikle hamile kalmamam gerektiğini, hamile kalırsam çok çok zorlanacağımı söyledi bir doktor, diğeri hiç alakası yok dedi. Çevre baskısı da cabası...
Sonra bir gün artık hiçbir şey denememeye, çevreye de istemiyorum demeye başladım. Ertesi ay hamile olduğumu öğrendim.Doktor kese görünüyor dedi inanmadım; kalp atışlarını dinlediğim halde bebek olduğuna emin misiniz dediğimi hatırlıyorum. Eger bir saglik problemi yoksa emin olun en önemlisi stres altında olmamak.

Ne güzel Allah bağışlasın

Deme öyle
Şaka bi yana nasıl kısmet herşeyin bir zamanı var ne yapalım. Inşallah ben ve benim gibi bekarlar kocayı bulur bir an önce sizde bebeklerinize kavusursunuz
Tabi canım sen güldün die güldüm Allah korusun inşaşşah 35 e kadar sen de ben de bebek sahibi oluruz hayırlısıyla koca buluyum derken de acele etme diomuşum

Tabi canım sen güldün die güldüm Allah korusun inşaşşah 35 e kadar sen de ben de bebek sahibi oluruz hayırlısıyla koca buluyum derken de acele etme diomuşum
Yok yok alınmasın ben :) inşallah inşallah bebis bende istiyorum sirf onun icin evlencem valla.
Acele etmedigimden bekliyorum ya

Hayırlısıyla hamile olduğun haberini alırız inşallah.Hiç kafanı yorma, Rabbimin vereceği saatten ne bir dakika geri kalabilirsin ne de ileri gidebilirsin.Sabret canım.Çok gecikmiş değilsin.

Ayni takinti bendede var
Hirslandikca kaybedyrm istedikce elimden kaciyir malesef

9 aylık bebeğim var.
Hiç istemeden kaza ile hamile kaldım
Evet hemen hamile kalıyorum oldukça da gencim genç anne felan. Beklemekle imtihan olmadım belki,
Ama yokluğu imtihan değilse bile belki varlıkları imtihanım olacak bilemem ki?

Önümüzde ne var bilmiyoruz ki.
Hep söylüyorum ne olacaksa hayırlısı olsun.
İnşallah en doğru zamanda hayırlı evlatların olsun..

Evlenmeden önce denemeye başladık. 4 ay olmadı. Çocuk olmadan evlenmeyiz dedik. Sonra ''amaaaan boşver evlenelim'' dedik. 1 ay sonraya gün aldık. Hâlâ hamile değilim. Gittik, evlendik. 1 hafta da evlilik iznini aldık. O hafta deli gibi havuzda yüzüyorum, içki içiyoruz, geziyoruz falan. Bir baktım ben hamileyim. Evlenmeden birkaç gün önce hamile kalmışım. Alkol, havuz vs hepsini bitirip, 9 aylık sağlık orucuna başladım. Bitti tabii o süreç, doğdu bebeğim çoktan. Ona sağlıklı ömürler dilerim kalpten.
Neyse konumuza dönersek. ''Millet helali olmadan hamile kalıyor'' vurgunuza istinaden söyledim. Bunlara takılmayın.

37 yaşında evlendim 42 de normal yollardan dogurdum.
En canlı ornegi benim canıma can geldi değil enerji gitmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…