Allahımm noluur :(

Şimdi kafanizi ruhunuzu rahat bırakın diycem. Size çok zor gelecek biliyorum. Ama ben iki yilin sonunda vazgeçmiş yorulmuş ve tükenmiş hissederken, çocuk dusuncesini bir tarafa birakmisken oldu. Isterseniz konularima bir göz atın aynı şeyleri çok dusundum cok üzüldüm. Ama vazgeçtiğim kafami rahat biraktigim ve hiç beklemedigim anda rabbim beni sevindirdi. Her an aklimda anne olmak isteyen benim gibi bebek görünce içi giden kadınlar. Hep dua ediyorum allaha bu güzel mucizeyi yaşamak isteyen her kadın ve erkeğe anne babaligi tattirsin... amin

Bakin ben 38 yasindayim 1.5 senelik evliyiz. Bizimde olmuyor bebegimiz. Tup bebek yaptik sonucu bekliyoruz.. kaldiki sen daha cok gencsin.. uzme kendni eger uzersen hormonlarin daha kotu calisir ve buda seni erken menepoza goturur. Olumden baska herseyin caresi var.. oluruna birak ve yahutta tedaviye basla. Ama boyle devam edersen vucuduna stres yuklersin

Kimi kazara hamile oluyo aldırıyo, kimi evlilik dışı cocuk doğurup çöpe atıyo vs vs ama benim neden olmuyo
sözlerimi bir türlü toparlayamadım baktım siz çok güzel söylemişsiniz bile +1

Aynen..
Benimde 4 yıldır olmuyor
Evlenmeden oncede calısıyordum ama şimdi bebiş yok diye vakit gecsin diye kursa gidiyorum aöften 2. Üniyi okuyorum..zaman boyle geciyor
Bu yönleriyle faydası da oldu bana

Bebiş yoksa sende kariyer yap sosyalbilimci arkadasım

İnşallah en hayırlı zamanda hepimiz seviniriz

Tedavi görüyorum zaten canım düzenli gittiğim bi doktorum var bi kez klomen tedavisi oldum tutmadı şimdi aşılamaya gecicek
Yaa Allah yardımcın olsun güçlü ol canımm sabret bende 6 tüp bebek 2 aşılama tedavisi oldum çok şükür nihayetinde hamileyim Rabbim seni benim kadar bekletmez inşallah dua edicem senin için

Kk yi iste bu yuzden seviyorum cunki yanliz degiliz bende 30 yasimi gectim ve cocugum olmuyor bazen hic olmayacak gibi hissediyorum, bazen vakti var diyorum, esim olmazsa olmasin herkesin cocugu olacak diye bisey yok biz boyle mutluyuz diyo.. herkes yapin bitane sevelim diyo.. biz kismet hayirlisi deyip gecistiriyoruz... Cevremde herkes ya hamile ya kucuk cocugu var ve gorunuse gore hemen hamile kalmislar.. iyiki burasi var insan yanliz degilim bu dert bitek bende degil diye kendini teselli ediyor.. ama cok zor yasamayan bilemez bide su kafaya takmalari anlamiyorum nasil takilmayacak ki???? Kafasindan atmayi basaranlar nasil yapti onu merak ediyorum ben sanirim umudun bittigi yerden sonra bosverebiliyor insan

Reactions: H M
Neyi nasıl istediğine dikkat et .. hayırla sağlıkla nasip olur inşallah sizlerede..

Kaç yıldır evlisiniz? Kaç yıldır çocuk istiyorsunuz?

Canım tüp bebek sayfasına hiç girdin mi? O sayfada yazılanları ve insanların neler yaşadığını bilirsen çocuk sahibi olmayı geç diye takmazsın...Henüz 30 yaşındasın. Bu karamsarlık niye?Bir de o sayfada yazılan vitamin, kür vb. şeyleri araştır, onları dene bakalım..

Oncelikle takinti haline getirmeyin ayrica bunu eksikli degil hastalik yada bir sinav gibo dusunun insallah hersey iyi olacaktir

Canım yaşın gayet normal hiç takılma ne güzel bilinçli anne olacaksın inşallah vakti zamanı var demekki nasip

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki hiç çok görmüyorum,isyanda etmiyorsun seni ancak yaşayan anlar. Bende 33 yaşındayım ve 13 yıllık evliyim ve maalesef hala bebeksizim içim yanıyor ,zaman geçiyor ,yaş geçiyor elimden bir şey gelmiyor sadece dua. İnşallah Rabbim seni benim kadar bekletmez .Zor bir sınavdayız inş. Sınavımızı hayırlısıyla geçeriz.Bu hayatta en çok anne olmayı istedim ve hiç bir şeyi bu kadar çok istememiştim.Rabbim ol derse olacak inşallah. Rabbim sana,bana isteyen herkese hayırlısıyla hayırlı,Salih,Saliha evlatlar nasip etsin inşallah.

Üzüldüm ben de kendi adıma üZgğnüm kaç yıldır olmuyo

Soru işareti koymamışım yani kaç yıl oldu senin

Tövbe tövbe de erken evlenince de çocuk olmayınca da zor anlıom seni çocuk olmadan yol katedemiyoruz e naapçağımızı da şaşırıyoruz düşünsene ben evlenir evlenmez hemen olsun die isyan etmedim vi sene süre verdim kendime şimdi bi sene daha veriyorum ne diyim

Bizim bi sorun yok ama nie olmuyo anlamadım doktor sorun yok dddi
Adetim tam zamanında gün şaşmaz
En stresli olduğum anlar bile bi gün şaşmaz en önemlilerinden biri bu diil mi
Yumurtan da gayet iyi dedi
Kist vb yok
Eşimde de sperm sorun yok test yaptı sizce başka ne sebepler olabilir akla gelen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…