Allahin belasi adam !

Nasil anlatmaliyim ne demeliyim bilmiyorum abime soylenelimiyim ?

Canım bi kadınla bitmedi ki, hangisi ifşa olduysa başka kadınla yeniden başladı
10 yıl böyle sürdü, bunun affedecek yanı mı kalmış
Neyse sen bilirsin, Allah yardımcın olsun, inşallah halledebilirsin bi şekilde

Canım Çok zor bi durum gercekten. Şu an en çok yıpranan sensin .. Bende böyle bir durumu yaşamış birisi olarak sana tek söyleyeceğim şu ki bunu asla annenden gizleme. Düşünsene, evlisin, Allah korusun eşin seni aldatiyor, evladin biliyor ama senin zerre haberin yok. Sonradan ogreniyosun, kızım da biliyomus diyosun. Ne buyuk hayal kırıklığı. Annenin bu durumu ogrenmesi evet cok üzer onu. onu korumak, kollamak istiyosun, hic uzulmesin istiyorsun ama emin ol sonradan ogrenirse, ve senin de bunu uzun zamandir bilip soylemedigini ogrenirse daha cok yipranir. Ben bu hatayi yaptim. Annemi korumak istedim ama aslında annemi enayi yerine ben koydum :/ bunu bilmeye hakki var. Hergun ayni odayi ayni yatagi paylastigi adami bilmesi lazim. Yoksa hep bi belirsizlik içinde annen kendisini üzer. Acaba neden soğuk neden böyle, belki de babanin soğukluğu yüzünden kendisini suçlar. Annene bir iyilik yap ve bu durumu ondan gizleme. Soylemezsen senin vicdanin rahat olur belki, ama babanin hatasini kapatarak anneni daha cok uzersin .

Benim basima gelse ne yaaprdim bilmiyorum hic.
Cunku zamaninda komsumuz aldatildi ve anneme akil danistiginda annem " evinde kal bosanma gidicek yerin yok maalesef, parada kazanamazsin bu yastan snra kendi basina nasil yasarsin, elbet pisman oluck" diye ogut verdi.
O an tepki gosterdim anneme bu tavsiye konusunda.
Kadin dinledi annemi ve adam haftada 2 3 gun diger kadina gidiyordu. Bunu biliyordu komsumuz. Uzun zaman gecti kadin anneme " hakliymissin, pisman oldu, artik gitmiyor" dedi. " ama o korkusu bana yetiyor, yine o kadinami gitti diye diken ustundeyim, dunyalari ayagimin altina serse artik eskisi gibi olamiyorm" dedi.
Anneme baktim ve " demedimmi ben" diye sorguladim.

Bence kimseye birsey söylemeden önce , babanızı örnek baba ve eş olmaya son bir şans vereceginize bu şansı iyi kullanmazsa herseyi bitireceginize ona söz verdirin.kadın tehlikeli onun gözünu de iyice korkutun.Allah yardımcınız olsun.yine de babanızdir hatalariyla ve gunahlariyla. Sürekli alkol zaten başlı başına günaha girme sebebi.siz evlat olarak yine de onun doğru yola girmesi için çabalayin ki, verdiğiniz her kararın ardından vicdaniniz rahat olsun.

Son düzenleme:
Güzel ve iyi kadinlar hep aldatilir.Annene söyle zaten babandan hayir görmemis bosansin güclu bir kadin sizede bakar rahat kafayla yasarsiniz.

Ya anlamıyorum artık gerçekten dünyanın çivisi çıkmış. Kaç yaşına gelmiş torun torba sahibi insanlar hiç mi Allahtan korkmuyor bunlar yaa. Ben de aldatılarak boşandım biri 4 biri 1 yaşında iki kızım var. Aslında evlendiğimden beri aldatılıyormuşum , ben son 4 aydır bulduğu adi kadınla olan aldatmasını yakaladım ve 1 ay içinde boşandım. Kadınla konuşsanız hiçbir şey değişmez. Diyelim ki ikna oldu ayrıldı, babanız olan adam gider bir başkasını bulur. Ne yazık ki bazı erkekler erkek olmayı uçkur zannediyor. Ne yapsanız birşey değiştiremezsiniz. Zaten vicdanı olsa en baştan bunları yapmaz , ki sizin konuşmanız tehdit etmenizle vazgeçsin. Çok zor bir durum ama anladığım kadarıyla anneniz de çaresiz hiçbir şey bilmeden bu adamı kabullenmiş. Evi otel gibi kullanıyor demişsiniz. Ki ben de son aylarda bunu yaşamıştım. Şunu da belirteyim ki hep duyardım aldatılan kadın hisseder sözünü. Gerçekmiş bizzat yaşadım ben bunu. Bence anneniz de hissediyordur ama çaresiz ses çıkaramıyordur. Ne zor Allahım ekonomik gücü olmayan arkasında desteği olmayan o kadar çok kadın var ki böyle erkeklere katlanmak zorunda olan. Bence ileride annenize başka bir hayat düşleyebiliyorsanız o zamana kadar sabredin. İnşallah Rabbim hayırlı kapılar açar sizlere de bu aşağılık insandan siz de anneniz de kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…