- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
- Konu Sahibi KumkatNedir
-
Anladığım kadarıyla annene söyleme taraftarı değilsin. O zaman yapacak pek bişey kalmıyor geriye. Seni çok iyi anlıyorum , aynılarını yaşadım, yaşıyorum. Giderek alışıyosun malesef, ama sürekli diken üstünde yaşıyosun, guvenemiyosun ve onun yüzünden başka kimseye de guvenemiyosun. Gittikçe daha az hatırlıyosun ama her gördüğünde ya da şüpheli hareketini yakaladığinda en baştan basliyosun. Şu an bu saatte uyanık olmamin sebebi de o. Neyse ben daha fazla içimı dökmeden sana sabır diliyorum. Dua etmeni öneririm , iç huzurun için. Ama annem boşanir diyosan durma söyle, yıllarını harcamaktansa.
Kadınla uğraşmak yerine annenize gerçekleri söyleyip arkasında durun.
Unutmayın annenizi aldatan kişi babanız.
Aynı durum benim başıma gelse anneme söyler ve bir an önce kurtulması için yardımcı olurdum.
Annemin.ve benim.ekonamik gucumuz yok.ben.1.seneye evlenmeyi dusunuyorum ve annem yanliz kalacak diye korkuyorum zaten babam.evi otel niyetine kullaniyor . Sorsan.bitti gorusmuyorum diyecek. Kayitta yok ama bunlar baska tl kullaniyorlar gibime.geliyor
Bilemiyorum.
Hani tamam para her şey de yine de ne bileyim bir çaresi olmalı.Annem evde masum bir şekilde babamı bekleyecek çamaşırını yıkayacak babam başka kadınla konuşacak.Annenizi kullanmak değil de nedir bu ?
Annenizi evlendikten sonra yanınıza alamaz mısınız bir süre ? Belki çok anormal olacak ama ?
Hayir hic anormal degil hatta benimle yasasin keske yasayabilse acikcasi ben söyleyip söylememek te bile kararsız kaldım: (
Annem bunu kaldiramaz ama
Canım cok zor bir durum
Bende 17 yaşında bunları yaşadım, tecrübeli değildik Çok üzüldük çok uğraştık
bizde ki fark annemde biliyordu, bende senin gibiydim anneme çok üzülüyordum, ozaman annemle de aram iyiydi,
Bu işler ortaya çıktıkça annem boşanmayı reddetti ( bunu kendince başarısızlık olarak düşünüyordu) aralarındaki ilişki saçma seviyesiz bir hal aldı, sonuç olarak ben ikisine de olan saygı ve sevgimi kaybettim
Yani ne desem bilemiyorum, çok zor çocuklar için, ben hep annem keşke boşansaydı diyorum, çalışan da biriydi üstelik, sinirleri bu kadar yıpranmaz ve bize ve kendine saygısı olurdu, benim gözümde de daha iyi bi yerde olurdu şimdi, babamın yaptıklarının acısını bizden çıkarmazdı belki
Oyüzden tek başına bişey yapman zor, söylemelisin bence, annende sakin bi şekilde düşünüp ne yapacağına karar vermeli
Kadının adresine ulaşmaya çalışıp tehdit ettirin . Belki babanızla uğraşmaktan vacgecer. Rabbim Hidayet versin herkese..
Kadınla neugrasiyorsunuz ki babanıza ugrasin. Annenizi aldatan babaniz. Çıkın babanızın karşısına yuzlesin. Açıkçası ben bunu bile bile annemin boynuzlanmaya devam etmesine müsaade etmem.Tehdit ettirmiycem bizzat ben edecegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?