Allahın belası şeytan kadın ve kavga

Canım benim ben de Elhamdülillah müslümanın, camiyide, kuranıda, ibadetinden ne olduğunu gayet iyi bilen bilinçli insanlardan biriyim, bir insan camiye kendini adayarak, ailesini geri plana atıp tek başına yaşayamaz, ALLAH böylemi emrediyor bu konulara hiç girmeyelim, camiye gidip, bir dakika telefon açıcak kadardamı vakti yok beni değil oğluna, bir müslüman sadece camiye giderek ibadet etmez, insanlık nerde insanlık,neyse bu konuların konumla alakası yok

Son düzenleyen: Moderatör:
Kız bacım bunun kaynanasıda, görümceside, kocasıda melake

:)) sanırım öylee şekerimmm.. ne kadar melake olsada bir kötü bişi söyle bakalım o melake aynı zamanda şeytana nası dönüşüyo... herşey karşılıklıdırrr bence bacım.. sen iyiysen onlarda iyi oluyo ama senin iyi olupta karşı tarafın fitne fucur olduğu durumları çok iyi biliyorum... başta benim teyzem neler çekti o görümcek ten ve yapma kaynanadan 1 ay ayrı yaşadı eniştemden boşanacaklardı nerdeysee...

Allah büyüklerine şeytan diye hitap etmeni mi emrediyor? Töbe töbe

daha öncesinde ne olup bittigini bilmiyorum ama bu kadar basit bir sebep yüzünden bu kadar büyük bir kavga çikarmak normal degfil bence..

bu arada sen ya$li adamdan ne bekliyorsunki? adam ya$lanmi$ yorulmu$ birak kendini dinine versin, sizinle ilgilenmek zorunda degil maddi manevi. Bu kadar sert davranman normal degil, acidim adama

insanlarin evlendikten sonra ailelerinden beklentilerini anlamiyorum gerçekten

bence çok amntıklı değil yaşadıklarınızbana küçük bişey gibi geldi kavga nedeniniz ama bilmiyorum tabi ama tavsiyem daha yeni evlisiniz bi evlilik terapistine gidebilirsiniz bu kadar cinnet sinir krizleri falan daha 8 aylıkken boyleyse sonrasını çok hayırlı gormedim

56 yaşındaki adam yaşlımı ?

Ya arkadaşım ben asıl sen ve senin gibi zihniyettekileri anlamıyorum hal hatır sormak paraylamı insanlığı bu yaşdan sonra benmi öğreteceğim. sizi anlamıyorum ben beklenti demek maddi anlamda mı demek ilk akla gelen, sizin ananız babanız hal hatır sormayanlardan demek oyüzden normal geliyor sana tabi özürdilerim... :)

ALLAH şeytanıda yaratmış dimi müslüman olarak inanıyoruz dimi meleklerin ve şeytanın var olduğuna, eee insanlardan neden olmasın şeytan

Tam bir laf cambazısın ama yemezler. Kazen gelir senin hakkından.

ya arkadaşım natlusun demek istediği bende kimsenin ona destek olmamasııı buda hakikaten yıpratıcı bir durum...

hatta ve hattaa evliliğin ilk aylarında böyle kavgaların çıkması normal daha aile piskolojisinden çıkarmıyor insanlar.. hele birde anakuzusu ana sözünü fazla dinleyen biriyse zaman alır.. bende 7.5 aylık evliyim ilk 2 ayımızda çok büyük kavgalar ettiğimizi biliyorum hemde bizden kaynaklanmayan sebepepler yüzünden... ama arkada anne baba desteği olmazsa olmuyor... biraz yapıcı olunması lazım yıkıcı deeeğil...

Hay ağzına sağlık senin bacım yanaklarından öpüyorum

ALLAH şeytanıda yaratmış dimi müslüman olarak inanıyoruz dimi meleklerin ve şeytanın var olduğuna, eee insanlardan neden olmasın şeytan
ne saçma bı cvp olmuş.....
artık çıgrından çıkmaya baslamış hersey sen ne dersen de birbirinize küfür etmeye basladıysanız böyle kolayca çok şeyler kaybetmışsınız demektır üstelık 8 aylık evlısınız nişanlı gıbı olmalıyken ufacık şeylerle bırbırınıze saygıyı yitiriyosunuz neler yasıyorum bende ve herkes.. ama bazı tecrübelı arkadasların dedıklerı dogru eşimde çok anlayışlı ama ben seve isteye onu kayırır gönlünü yaparım eşime küfür etmem çünkü nasıl davranırsan karsındakının sana öyle davranmasına müsade etmiş oluyosun bende bı kaç kere hata yaptım annesını kendıne şikayet ettım ama asla senın bu yaptıgın kavga gıbı degıl normal konusarak küfürsüz baktım olmuyo o zaman o da bnde mutsuz oluyoz ailesıyle kavga çıkıyo huzursuzluk oluyo... bırak kapat telefonu ne huzursuzluk çıkarıyosun konuşmak ıstemıyorum dedıgın insan yüzünden neler yasatıyosun eşine ve kendıne.. ayrıyeten kımse bana kardesımle konuşup konuşmamam konusunda yasak koyamaz mesela canım ne zaman nerde isterse konusurum..................

Son düzenleyen: Moderatör:
Gorumcen oldgunu bılmıyormuydun esının telefondan arayana kadar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…