Cok uzuldum ama sakın ol...
Bazen bosu bosuna ınsanlar ıcın eslerımızle kotu oluyoruz.
Aslında bazen susmayı bılsek yada ıkılı oynasak daha farklı olacak, bn ıkılı oynayamam susma olayınıda ck yptm ama yapmadkları kalmadı . Neysekı esım aılesının nası oldugunu bılıyor.sunu soyleyeyım anla bana 3.kez kullanılan eskı sandık getırdıkler ıkı kısı daha kullanmıs koydum cope! Atacaklarını at gıtsın ama ınsanları camıye gıdıyor dıye elestırme, ınsan tam anlamıyla allaha yaklasınca ahlakı guzel olur, camıye belkıde evdekı kadından kacmak ıcın gıdıyor allah bılır!
Sen esınle aranı guzel tutmaya calıs, 8 aylk evlısın daaha yenı zamanla yorulacaksın,anlayacaksın ugrasılmayacak kadar basıt ınsanlara zaman vermenın ne derece omru zıyan ettıgını....
Kız bacım bunun kaynanasıda, görümceside, kocasıda melake
Canım benim ben de Elhamdülillah müslümanın, camiyide, kuranıda, ibadetinden ne olduğunu gayet iyi bilen bilinçli insanlardan biriyim, bir insan camiye kendini adayarak, ailesini geri plana atıp tek başına yaşayamaz, ALLAH böylemi emrediyor bu konulara hiç girmeyelim, camiye gidip, bir dakika telefon açıcak kadardamı vakti yok beni değil oğluna, bir müslüman sadece camiye giderek ibadet etmez, insanlık nerde insanlık,neyse bu konuların konumla alakası yok
daha öncesinde ne olup bittigini bilmiyorum ama bu kadar basit bir sebep yüzünden bu kadar büyük bir kavga çikarmak normal degfil bence..
bu arada sen ya$li adamdan ne bekliyorsunki? adam ya$lanmi$ yorulmu$ birak kendini dinine versin, sizinle ilgilenmek zorunda degil maddi manevi. Bu kadar sert davranman normal degil, acidim adama
insanlarin evlendikten sonra ailelerinden beklentilerini anlamiyorum gerçekten
daha öncesinde ne olup bittigini bilmiyorum ama bu kadar basit bir sebep yüzünden bu kadar büyük bir kavga çikarmak normal degfil bence..
bu arada sen ya$li adamdan ne bekliyorsunki? adam ya$lanmi$ yorulmu$ birak kendini dinine versin, sizinle ilgilenmek zorunda degil maddi manevi. Bu kadar sert davranman normal degil, acidim adama
insanlarin evlendikten sonra ailelerinden beklentilerini anlamiyorum gerçekten
Allah büyüklerine şeytan diye hitap etmeni mi emrediyor? Töbe töbe
ALLAH şeytanıda yaratmış dimi müslüman olarak inanıyoruz dimi meleklerin ve şeytanın var olduğuna, eee insanlardan neden olmasın şeytan
bence çok amntıklı değil yaşadıklarınızbana küçük bişey gibi geldi kavga nedeniniz ama bilmiyorum tabi ama tavsiyem daha yeni evlisiniz bi evlilik terapistine gidebilirsiniz bu kadar cinnet sinir krizleri falan daha 8 aylıkken boyleyse sonrasını çok hayırlı gormedim
ya arkadaşım natlusun demek istediği bende kimsenin ona destek olmamasııı buda hakikaten yıpratıcı bir durum...
hatta ve hattaa evliliğin ilk aylarında böyle kavgaların çıkması normal daha aile piskolojisinden çıkarmıyor insanlar.. hele birde anakuzusu ana sözünü fazla dinleyen biriyse zaman alır.. bende 7.5 aylık evliyim ilk 2 ayımızda çok büyük kavgalar ettiğimizi biliyorum hemde bizden kaynaklanmayan sebepepler yüzünden... ama arkada anne baba desteği olmazsa olmuyor... biraz yapıcı olunması lazım yıkıcı deeeğil...
Tam bir laf cambazısın ama yemezler. Kazen gelir senin hakkından.
Sanırım gözlerinde bozukluk var canım benim, bir insana hal hatır sormak, bir ihtiyacın varmı diye sormak maddi beklenti içine girmek demekse sana söyleyecek sözüm yok, ben hangi cümlemde maddi beklenti içindeyim diye yazmışım, sen sanırım başka bir konuya cevap yazıcaktın başkası ile karıştırdın demekle yetiniyorum. BEN BİR KAPI KOMŞUMA bile hal hatır sorarken nasılsın iyimisin bir derdin sıkıntın varmı bir ihtiyacın varmı diye sorarım ben böyle gördüm.böylede zaten bizim türk örf ve adetlerimiz yeri gelince komşu komşunun külüne muhtaçtır dersiniz, ozaman şu tezimi uygulayalım neden komşu komşuya muhtaç olsunki, komşuda kimmiş mi
benim gozlerim gayet iyi goruyor ancak sizin agzinizdan cikani kulaginiz duymuyor,yazdiklarinizida gozleriniz gormuyor...
kusura bakma ama bana gelmiyorlar diye hal aglasmamissin...ne yiyip ne içiyorlar nasıl geciniyorlar ihtiyaçları var mi tarzında sormadiklari için hal aglasmissin ..
madem o kadar hal hatirlisin KAPİ KOMŞUNA dahil, neden eşinizi tek başına kaynananiza yolluyorsunuz...gidip hal hatir sorsaniza..
bu arada orf adetlerimizi iyice arastir..sizin davranis seklinizi normal karsiliyor mu orf adetlerimiz..
soylemedende gecemiyecegim bir kemanci diye uye vardi bir muddet önce..onunla iyi kanki olurdunuz..hitap sekliniz cok benziyor
ne saçma bı cvp olmuş.....ALLAH şeytanıda yaratmış dimi müslüman olarak inanıyoruz dimi meleklerin ve şeytanın var olduğuna, eee insanlardan neden olmasın şeytan
Affedersiniz arkadaslar konuyla alakası yok ama ugurbocuuu arkadasım bana özelden doner mısın lütfen cevabii bekliyorum
Sanırım gözlerinde bozukluk var canım benim, bir insana hal hatır sormak, bir ihtiyacın varmı diye sormak maddi beklenti içine girmek demekse sana söyleyecek sözüm yok, ben hangi cümlemde maddi beklenti içindeyim diye yazmışım, sen sanırım başka bir konuya cevap yazıcaktın başkası ile karıştırdın demekle yetiniyorum. BEN BİR KAPI KOMŞUMA bile hal hatır sorarken nasılsın iyimisin bir derdin sıkıntın varmı bir ihtiyacın varmı diye sorarım ben böyle gördüm.böylede zaten bizim türk örf ve adetlerimiz yeri gelince komşu komşunun külüne muhtaçtır dersiniz, ozaman şu tezimi uygulayalım neden komşu komşuya muhtaç olsunki, komşuda kimmiş mi
benim gozlerim gayet iyi goruyor ancak sizin agzinizdan cikani kulaginiz duymuyor,yazdiklarinizida gozleriniz gormuyor...
kusura bakma ama bana gelmiyorlar diye hal aglasmamissin...ne yiyip ne içiyorlar nasıl geciniyorlar ihtiyaçları var mi tarzında sormadiklari için hal aglasmissin ..
madem o kadar hal hatirlisin KAPİ KOMŞUNA dahil, neden eşinizi tek başına kaynananiza yolluyorsunuz...gidip hal hatir sorsaniza..
bu arada orf adetlerimizi iyice arastir..sizin davranis seklinizi normal karsiliyor mu orf adetlerimiz..
soylemedende gecemiyecegim bir kemanci diye uye vardi bir muddet önce..onunla iyi kanki olurdunuz..hitap sekliniz cok benziyor
Tüh yaaa nerde şimdi benim kemancım keşke seni değil onu tanısaydım
Tüh yaaa nerde şimdi benim kemancım keşke seni değil onu tanısaydım
belkide sensindir kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?