- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Gamzecikkk18
-
Bende hesapladım besınci haftanın içindeyim sürekli acıkıyorum en iyisi uyumakAmin canim insallah cümlemize saglicakla
bizimki tup bebek canim 6yila adim atacakken geldi
7.gunde 93ken 12. gun 652ydi dr cok iyi biz tup bebekte 12. gun 100 gorunce seviniyoruz dedi benim sat 24 ama ben dayanamadim 5+5 simdi benim ki
erken yaptim yani 14 gun oldu ben ogreneli hicde iyi degil erken ogrenmek ama tedaviyle olunca malum
hatta drum dediki canim transferin ertesi gun yapsaydin niye bekledin dedi cok erken yapmissin cikmayabilir ve uzulebilirdin dedi
bende hocam transfer gunu bile yapmayi dusundum demistim sakasina dr cok onemli gercekten moral acisindan
bizimkide boyle oldu iste canim suan tek sikintim surekli ac olmam gidip atistirayim ben hadi iyi geceler canim
Hayırlı olsun canım bende gidicem inşallah bu ara kalbini de kesesini de görürüz bebişlerimizin :)Ya ne güzel satlar birbirine çok yakın. 28 şubat benim de :) döllenmeden sonraki 22. Gün kalp atımı başlıyormuş. Benim tahminen yarına denk geliyor ve ben bugün kese görmeye gidicem 11 de. Çok heyecanlıyım. Düşünmekten uyuyamadım tuhaf bi duygu
döllenme ilk 3 gün icinde olur demisti dr transfer sonrasiYa ne güzel satlar birbirine çok yakın. 28 şubat benim de :) döllenmeden sonraki 22. Gün kalp atımı başlıyormuş. Benim tahminen yarına denk geliyor ve ben bugün kese görmeye gidicem 11 de. Çok heyecanlıyım. Düşünmekten uyuyamadım tuhaf bi duygu
MaşaAllah canım rabbim kazasız belasız bebişini de görmeyi nasip etsin. Şu cuma hürmetine Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin korktuklarımızdan emin etsin ben de aynı şekilde keseyi gördük bebeği daha göremedik on gün sonraya verdi kalp atışı için ama beklemek çok zor Rabbim kolay etsinKızlar 5+2 yim. Keseyi gördük. Bebeği sonra görecekmişiz daha erkenmiş şimdilik keseyi görmemiz yeterliymiş. Ben içini de görücez sanıyordum. Kalp atışı için de 10 gün sonra dedi. 10 gün diye kendini şartlama duyamayadabiliriz dedi. Bugün ilk defa başım döndü. Sızlanmaların devam edecek dedi ağrı olarak, endişelenme dedi :)
gözün aydın cnm :)Kızlar 5+2 yim. Keseyi gördük. Bebeği sonra görecekmişiz daha erkenmiş şimdilik keseyi görmemiz yeterliymiş. Ben içini de görücez sanıyordum. Kalp atışı için de 10 gün sonra dedi. 10 gün diye kendini şartlama duyamayadabiliriz dedi. Bugün ilk defa başım döndü. Sızlanmaların devam edecek dedi ağrı olarak, endişelenme dedi :)
Kızlar 5+2 yim. Keseyi gördük. Bebeği sonra görecekmişiz daha erkenmiş şimdilik keseyi görmemiz yeterliymiş. Ben içini de görücez sanıyordum. Kalp atışı için de 10 gün sonra dedi. 10 gün diye kendini şartlama duyamayadabiliriz dedi. Bugün ilk defa başım döndü. Sızlanmaların devam edecek dedi ağrı olarak, endişelenme dedi :)
[/QUOT
Gözün aydin canimmm
bende yeni geldim hastaneden
5+6haftalik dedi yolk keseside kesede bebekde cok iyi dedi kalp atisi var makinada ama dinlenecek kadar degil duyulmaz dedi 1 hafta sonrasi icin randevu verdi ignelere ilaclara devam agrin leken olmasi normal dedi mide bulantisi yorgunluk ilac ve gebelikten dedi hersey cok iyi dedi cok mutluyum dis gebelikten cok korkmustum
Allahim bu Cuma gunu hurmetine evlatla sevdiklerimizle sinanmayalim rabbim herkese nasip etsin canlarim
Benim beta değerim adetten 2 gün önce 621 çıktı 28 marta.. adet olman gereken gün 30 mart kan testimde 1571 çıktı daha doktora gitmedim kadın doğum yok nasipse pazartesi insallahArkadaşlar beta değerleriniz nedir?
Neden canım o kadar bekle dedilerBen 7 haftalık olna dek bekleyeceğim sanırım kese ve kalp atısı için
Garanti olsun tekrar tekrar gitme dediNeden canım o kadar bekle dediler
İnşallah 10 gün sonra beraber görürüzHayırlı olsun canım bende gidicem inşallah bu ara kalbini de kesesini de görürüz bebişlerimizin :)
Bekleriz napalım :) ne güzel duaların var amin amin aminMaşaAllah canım rabbim kazasız belasız bebişini de görmeyi nasip etsin. Şu cuma hürmetine Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin korktuklarımızdan emin etsin ben de aynı şekilde keseyi gördük bebeği daha göremedik on gün sonraya verdi kalp atışı için ama beklemek çok zor Rabbim kolay etsin
canim seninki normal yolla mi olmustuDoktor vitamin fln verdi mi size bana bi tek folik asit dedi
İnşallah canım bana folik asit birde d vitamini verdiDoktor vitamin fln verdi mi size bana bi tek folik asit dedi
Canım ben de hemen hemen aynılarını kullanıyorum ama saatli değil senin gibi. Doktorum öyle birşey demedi bana senin ki nesen öylecanim seninki normal yolla mi olmustu
surekli yaziyorum tup bebek diye ama iyiki bi tup bebeginiz varmis demeyin
ilac yazmak yanlis mi olur bilmiyorum ama benimki soyle
09.00 da vajinal jel
11.00 de estrofem
14.00 da progestan ampul igne
18.00 da folbiol
19 .00 da coraspirin ve previt pozitive(hamilelikte kullanilmasi gerekiyormus) icerigine baktim cok faydali
23.00 da estrofem benimki boyle ilacla yasiyorum resmen dr jeli ve igneyi kullanmassan bebegin duser sakin birakma dedi kalcam artik morardi beze olusturdu igne geri cikiyor ama 1 hafta daha idare et dedi
kizlar maddi manevi cokmus durumdayiz resmen rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin cok zor
Canım verdiği iğne mi fitil miHerkese slm öncelikle hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende 7 ay önce kaybettim şuan 5 haftalık hamileyim progesteron 6.38 çıktı normali 25 falan olmalıymış bebeğin tutunmasını sağlayan bişeymiş doktorum ilaç verdi Protestan kullanıyorum ama içimde hep bi korku yürümeye korkar oldum düşecek mi diye aranızda progesteronu düşük olup düzelen bebeğini sağlıklıca dünyaya getiren varmı lütfen varsa içimi bi nebze olsa rahatlatacak bişeyler yazın
Fitil verdi günde 2 kez kullanıyorum herşeyden önce tabiki rabbime emanet bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum olmayıncada isyan etmedim vermiyorsa rabbim sebebi vardır dedim ama düşük yapmak manevi olarak çok ağırCanım verdiği iğne mi fitil mi
Ben de tüp benek hamilesiyim üç ay progestoeın iğne verdi doktorum bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor diye. Korkma içini rahat tut rabbine emanet et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?