Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

Bende hesapladım besınci haftanın içindeyim sürekli acıkıyorum en iyisi uyumak iyi geceler Allaha emanet ol canımmm

Ya ne güzel satlar birbirine çok yakın. 28 şubat benim de :) döllenmeden sonraki 22. Gün kalp atımı başlıyormuş. Benim tahminen yarına denk geliyor ve ben bugün kese görmeye gidicem 11 de. Çok heyecanlıyım. Düşünmekten uyuyamadım tuhaf bi duygu

Hayırlı olsun canım bende gidicem inşallah bu ara kalbini de kesesini de görürüz bebişlerimizin :)

döllenme ilk 3 gün icinde olur demisti dr transfer sonrasi
benim 22. gun ama ne zaman dollendi bilmiyorum bugun gidecegim bakalim

Kızlar 5+2 yim. Keseyi gördük. Bebeği sonra görecekmişiz daha erkenmiş şimdilik keseyi görmemiz yeterliymiş. Ben içini de görücez sanıyordum. Kalp atışı için de 10 gün sonra dedi. 10 gün diye kendini şartlama duyamayadabiliriz dedi. Bugün ilk defa başım döndü. Sızlanmaların devam edecek dedi ağrı olarak, endişelenme dedi :)

MaşaAllah canım rabbim kazasız belasız bebişini de görmeyi nasip etsin. Şu cuma hürmetine Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin korktuklarımızdan emin etsin ben de aynı şekilde keseyi gördük bebeği daha göremedik on gün sonraya verdi kalp atışı için ama beklemek çok zor Rabbim kolay etsin

gözün aydın cnm :)

Ben 7 haftalık olna dek bekleyeceğim sanırım kese ve kalp atısı için

Hayırlı olsun canım bende gidicem inşallah bu ara kalbini de kesesini de görürüz bebişlerimizin :)
İnşallah 10 gün sonra beraber görürüz
Bekleriz napalım :) ne güzel duaların var amin amin amin

Doktor vitamin fln verdi mi size bana bi tek folik asit dedi
canim seninki normal yolla mi olmustu
surekli yaziyorum tup bebek diye ama iyiki bi tup bebeginiz varmis demeyin
ilac yazmak yanlis mi olur bilmiyorum ama benimki soyle
09.00 da vajinal jel
11.00 de estrofem
14.00 da progestan ampul igne
18.00 da folbiol
19 .00 da coraspirin ve previt pozitive(hamilelikte kullanilmasi gerekiyormus) icerigine baktim cok faydali
23.00 da estrofem benimki boyle ilacla yasiyorum resmen dr jeli ve igneyi kullanmassan bebegin duser sakin birakma dedi kalcam artik morardi beze olusturdu igne geri cikiyor ama 1 hafta daha idare et dedi
kizlar maddi manevi cokmus durumdayiz resmen rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin cok zor

Herkese slm öncelikle hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin bende 7 ay önce kaybettim şuan 5 haftalık hamileyim progesteron 6.38 çıktı normali 25 falan olmalıymış bebeğin tutunmasını sağlayan bişeymiş doktorum ilaç verdi Protestan kullanıyorum ama içimde hep bi korku yürümeye korkar oldum düşecek mi diye aranızda progesteronu düşük olup düzelen bebeğini sağlıklıca dünyaya getiren varmı lütfen varsa içimi bi nebze olsa rahatlatacak bişeyler yazın

Canım ben de hemen hemen aynılarını kullanıyorum ama saatli değil senin gibi. Doktorum öyle birşey demedi bana senin ki nesen öyle

Canım verdiği iğne mi fitil mi
Ben de tüp benek hamilesiyim üç ay progestoeın iğne verdi doktorum bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor diye. Korkma içini rahat tut rabbine emanet et

Canım verdiği iğne mi fitil mi
Ben de tüp benek hamilesiyim üç ay progestoeın iğne verdi doktorum bebeğin tutunmasını kolaylaştırıyor diye. Korkma içini rahat tut rabbine emanet et
Fitil verdi günde 2 kez kullanıyorum herşeyden önce tabiki rabbime emanet bidaha aynı şeyi yaşamak istemiyorum olmayıncada isyan etmedim vermiyorsa rabbim sebebi vardır dedim ama düşük yapmak manevi olarak çok ağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…