Allah’ın izniyle Aralık annesi olacaklar

1 cm açıklık derken? Yani nerden anladılar vajinal muayene mi yapıldı yoksa başka bi şekilde mi?
Şu an kaç cm acaba normalde :)) ben de hamile kaldığımdan beri ilişki yaşamadım şu an kapalı bile olabilir orası :)))))

Korunmasız ilişki normal doğumu kolaylaştırır doktorunuz yasaklamadığı sürece ilişki olmalıymış
Evet canim iliski sirasinda anne bi hormon salgiliyormus adini unuttum bebege cok faydasi varmis ve dogumdada dedigin gibi kolaylik sagliyormus ama malesef biz esimle ayri kalmak durumunda kaldik benimki ivf gebeligi tedavi icin Ocakta Turkiyeye geldim esim temmuzda geldi 1 ay kaldi gitti ancak doguma gelir

Iliski veya vajinal muayene aciklik yapmiyormus canim yani onlarin zarari yokmus hatta faydasi varmis bebege
benim erken dogum sikintim oldu sancilandim o yuzden acilma oldu sancidan baska bisey acmazmis zaten
Alttan parmakla bakiyolar eldiven takip
1 parmagim giriyo 1cm dedi doktor oyle anliyorlarmis kendini kasmazsan sikinti yok kolay aslinda ama iki uc kez koca parmakli bi dr geldi kadindi canimi aldi resmen
sanci olursa bakiyolar zaten oyle kontrolde demezler aciklik varmi bakalim diye
bu arada bizimde iliski cok az oldu 5 aylikken 3-4 kez
esim yanimda yok o yuzden yoksa bizim iliski de bi sikintimiz yok

Acilma erkenden olsa bile sanci bebegi doguracak kadar olmayinca mudahale etmiyorlar gecen birinin 6 cm acikligi varmis haftasi kucuktu 30lu birseydi 12 gun yattim ciktim imza atip dedi
3 cm olan arkadasda ayni sekilde ama o kontrolde sancisi cikmis dogum yapti 10 gun once 37. haftasindaydi

Yeni gördüm canım. Ben de 37+1 oldum tüp bebek annesiyim normal doğum istiyorum ama hiç belli olmaz. Sona yaklaşıyoruz ne kadar şükretsek az doğum yapınca da bilgilendirilelim biribirömzi
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun sağlıkla kucağa almayı nasip etsin
Bu arada çatlakları oluşan var mı

Evet canim biliyorum seninle yolumuz transfer sonrasi sonuc bekleyenler sayfasinda kesismisti sanirim ordan biliyorum seni
evet cok az kaldi insallah saglicakla gelsin kuzularimiz bende 37+4 teyim aramizda 3 gun var bakalim hangi kuzu daha erken gelecek
ben tedavi oncesi yedim ictim bol bol zayiftim biraz kilo aldim kalca basen hemen yirtildi hamileliktede devami geldi tabi
göbüsüm tertemizdi 1 haftada ozellikle sag tarafta acayip yirtiklar olustu bebek asagi indi o yuzden mi nedir
genelde yirtik vucudumda daha fazla sag tarafta var nedense anlamadim an itibariyle 63 kilogramim

Bende henüz hiç çatlak yok. Annem de çatlamamış. Umarım çatlamam. Bazıları da doğumdan sonra çıktı çatlaklar yazmış. Öyle bi sürpriz de istemem :)

İnşaAllah ya ben de geçen haftaya kadar hiç çatlamamıştım birsürü şey kullandım ama kaçınılmaz son iki çatlak tam göbek deliğinin hanında oluştu umarım ilerlemez
Sağlıkla gelsinler hepsi inşaAllah

Bizimde bugün kontrol vardı oğlum 3310gr olmuş maşallah doğum şekli hala belli değil normal gibi şimdilik hayırlısıyla.ama bir problemim hemoroid oldum krem verdi ama normal doğumla ısınmayla daha çok çıkar dediler korktum açıkçası.simdi bile çok acıyor oturmakta zorlanıyorum kanamalı birde.Allahim sağlıkla gelsinler bizleri de sağlıklı kıl ki yavrularımıza güzelce bakabilelim

Kaç haftalık hamilesiniz? Bende geçen ay hemoroid oldum çok kötüydü dediğin gibi oturamıyordum kremle geçti acısı çok şükür seninde geçer inşallah

Kaç haftalık hamilesiniz? Bende geçen ay hemoroid oldum çok kötüydü dediğin gibi oturamıyordum kremle geçti acısı çok şükür seninde geçer inşallah
37+2deyiz canım.sen normal doğummu istiyorsun?hemoroid dahada çıkıyormuş normal doğumla?banada krem verdi kullanacağım bakalım.insaallah benimde gecer

37+2deyiz canım.sen normal doğummu istiyorsun?hemoroid dahada çıkıyormuş normal doğumla?banada krem verdi kullanacağım bakalım.insaallah benimde gecer
Yok canım benim ki mecburi sezeryan olacak, önceden açık bi ameliyat geçirdiğim için..kremle acısı geçiyor sadece..şişlik var mı? Bende şişlik vardı malesef o geçmedi.ama yine de şükür en azından acısı geçti.yoksa hamileyken hiç çekilmiyor.bu arada bende 37 haftalık oldum çok şükür En son 36+2 haftalık hamileyken gitmiştim bebiş 2815 gr, 51 cm di.cinsiyeti erkek.

Maşallah Allah sağlıkla kucagimiza aldırsın hepimizin şişlik var malesef normal doğumla daha çok çıkarmış napacagimi şaşırdım açıkçası.cok canım yanıyor kanıyor birde.Allah selamet versin ya zor bir donem ama geçecek insaALLAH

Amin canım inşallah.acımaz mı hemde nasıl ben bir hafta ne çektim kremi kullandım da en azından acısı geçti.rabbim sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin inşallah hepsini unuturuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…