hata bir nie eski sevgiline karşılık verdin madem adam kıskanç
hata 2 neden böyle çocukça oyunlara ihtiyaç duyuyosun
hata 3 kendin ettin kendin buldun belki yalan belki doğru ama kaşınmışsın
ayrıca aranızda istediğin kadar cinsellik olmasın aynı evi paylaştığın biri ile yüz göz oluyosungamyoncuiremsu
nacizane tavsiyem umarım birdaha böyle oyunlara gerek duymassınvereliniortak
hata bende mi onu affetmeli ve inanmalı mıyım yani.çok mu çocukça yaptığım 25 yaşındayım yaa kendimi daha da kötü hissettim şimdiama hissettim napayım kıskancım deli gibi seviyorum.o da neden o kadar samimi ve içten konuştu? neden yeni adres aldı? neden bir iki kelimeden sonra bu yaptığın çok seviyesizce demedi sürdürdü? aklımı oynatıcam ya
arkadaşlar çok saolun yaa ne kadar güzel bir paylaşım var burda çok iyisiniz.çok duygulandım yine ağlamaya başladım..yaa kalbim şu an bana hiç ses vermiyor:) yaa o kıza neler dedi ama yaa bende seni merak ediyordum aklıma geliyordun bazen ne yapıyor ii mi değişti mi falan bile yazdı.ben şimdi geri dönsem zaten kucak açar seviyorum diyorya ona inanıyorum(kendimi çok ezik hissediyorum)ama ya gerçek sandıysa ya gerçekten yazdıysa ikimizide aynı anda yürütecek miydi.oyun bu kadar sürdürülür mü ki ya.ahh keşke inansam oyun olduğuna..bugün benimle görüşecekti ben o kız adına görüşelim dediğimde yarın işim var pazartesi görüşelim bile dedi.oyun mu yani.birde bi yandan bana mesaj çekiyo.ama inanamıyorum onun şerefsiz olacağına beni sevdiğine gerçekten iananıyordum.birde insan yalan yere böyle büyük yemin eder mi sizce?dinine bağlı biri sevgilim
hayır yanlış bir anlaşılma var ben sadece eski adresini buldum girdim dedim.kızdan bahsetmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?