- 26 Kasım 2013
- 491
- 573
- 63
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
Aileniz sağ ise eğer onlara ayıp olmuyor mu? Eminim onlar seviyordur ve gercek sevgi inanin ki aileninki bence.hele ki anne.kaldi ki o bile olmasae insan kendini cok sevmeli ve once kendi için yaşamalı. Cok gencsiniz daha cok yol var onunuzde hakkinizda hayirlisi inşallah.yok işte ben bu duanın karşılığının ahirette görüceğime inandırdım kendimi yani öyle olucak ve bu dünyada yaşamak o yüzden boş geliyo bi amacım yok yani ne sevenim var ne sevilenim.Ben zaten her zaman şükredrim halime ama dualarım kabul olmayınca böyle karamsar düşünmeye başladım sadece
aslında şöyle evet genel olarak karamsar bi yapım var ama takmamaya çalışıp pozitif düşünmeye çalışıyorum.Bu tür olaylar o kadar üstüste geldi ve artık patlama noktasına geldim sanırım.Genelde burada hiçbir konuya olumsuz şeyler yazmamaya çalışırım ama gerçekten şuan aklımdan geçenleri dile getirmek istiyorum.
Arkadaşım kusura bakma ama gerçekten burada sana değil 14 sayfa 1444444... sayfa da olumlu şeyler yazsak yine boş. Hiç dikkat ettin mi her yorumuna cevaben ''orası öyle evet..' manasına gelen sözlerle başlayıp ''AMA'' ile devam edip olumsuz bir cümle kuruyorsun.
Sen kendi düşünceni değiştirme isteyinde, azminde olmazsan biz buralara metiyeler düzsek boş.. İlk başta sen kafanda değiştirmeye çalışmalısın bu olumsuz şeyleri zor olsada. Eminim sana bu kadar ümitkar sözlerle yardım etmeye çalışan insanlardan en ufak bir ferahlama, umut dahi almadın.
İlk sayfalarda bende bir şeyler yazmıştım pes etmemen, üzülmemen adına ama görüyorumki son cümlende bile o ilk sayfada yazdığın olumsuz düşüncenden en ufak bir olumlu fark olmamış. Lütfen çaba göster.. GÖSTERMEYE ÇALIŞ..
Allah yardımcın olsun..
inşallah ilerde çok saçma bi düşünceymiş deyip güleriz :)Yaziyi okuyunca ben yazmisim gibi hissettim.
Ayrılık işsizlik sürekli evlenen arkadaşlar yalnızlık. .
Hemen hemen hepsi aynı. Üstüne birde sınava çalışıp kazanamama ekleyince ortaya ben çıkıyor:) biz mi geç kaliyoruz herkes mi çok erken yaşıyor her seyi anlamıyorum. Evlilik hakkında da aynısini düşünüyorum hatta. Kimse olmaz sanki artık. Saçma gelsede böyle düşünüyor insan..
Depresyon Loading :)
sağolun inşallah evet ailem var şükürler olsun ki zaten onlara belli etmemek için durumumu burda paylaştım.Ama insan belli bi zamandan sonra farklı bi sevgi arıyo eksik kalıyo çünküAileniz sağ ise eğer onlara ayıp olmuyor mu? Eminim onlar seviyordur ve gercek sevgi inanin ki aileninki bence.hele ki anne.kaldi ki o bile olmasae insan kendini cok sevmeli ve once kendi için yaşamalı. Cok gencsiniz daha cok yol var onunuzde hakkinizda hayirlisi inşallah.
sağlık tabiki çok önemli ve şükrediyorum bunun için ama hayatında bunlar olmadıktan sonra bomboş yaşam bu yani yaşayan ölü gibiSağlik varmı sağlık? Gerisi dert değil at gitsin.
Yasin cok genc. Henuz hicbirsey bitmedi. Sagligin yerinde. Yasadiklarin hayatin sonu degil. Sukret ve umutla bekle. Sabret. Ama mucadeleden de vazgecme. Cok gencsin. Bos tere canini sIkIyorsun inan.zaten çok olumlu olmaya çalışıyorum ve umudumu kaybetmeyip dua etmeye çalışıyorum ama işte artık patlama noktası derler ya onun gibi bişey oldu sanırım.O kadar umutlu o kdar pozitif olup bekledim yine de olmadı bu da çok canımı sıktı
Mutsuz huzursuz bi evliliktense yalnızlık daha yeğdir.. hayırlısı her şeyin..2 yılı geçti bulamadım olmuyo işte bi şekilde tutunamoyorum evliler en azından yalnız değiller ben kednimi çok yalnız hissediyorum
Nerden biloyorsun cnm evlilerin yalniz olmadigini en zoruda esli oldugun halde yalniz olmaktir ben bunu cogu zaman yasiyorum esim 2 yildir evine alistigi soylenemez hep ya arkadaslariyla ya da ailesiyle beraber olmak istiyor2 yılı geçti bulamadım olmuyo işte bi şekilde tutunamoyorum evliler en azından yalnız değiller ben kednimi çok yalnız hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?