- 10 Şubat 2016
- 266
- 46
- 13
- 32
- Konu Sahibi brcburcubrc
-
işte hayallerimle umutlarımla bi anda öyle kalakaldım 2 yıldır iş arıyorum hala bulamadım hepsi üstüste gelince psikolojim bozulduNisanliyken terk etmiş nikahtan sonra etmesinden iyidir.
Neden seni kimse almasin? Kendini sevsene biraz. Sev ki Sevil.
1 sene de mi iş bulamadin diye üzülüyorsun, piyasa ölü kimse is bulamıyor kolay kolay.
24 yaşindasin hala genç anne olmak için Şansın var çünkü hala gencsin.
Etrafındakilerin medeni durumu seni bu kadar enterese etmemeli. Ve eminim ki bekarlarda vardır ama evliler gözüne carpiyordur.
Çok gencsin Allah nasip ederse önünde up uzun bir yol var bu kadar çabuk pes etme.
işte hayallerimle umutlarımla bi anda öyle kalakaldım 2 yıldır iş arıyorum hala bulamadım hepsi üstüste gelince psikolojim bozuldu
evet ama ben birini bulucağımı da düşünmüyorum çünkü eski sevgilimden önce kimse teklif dahi etmedi ondn sonra da kimse olmıycak diye düşünüyorum esas beni üzen bu işte yoksa daha erken oldnu biliyorum bende ama 30 larıma gelip hala bu konudan muzdarip olmaktan korkuyorum.Öyle kala kaldığın bir şey yok sen şuan fazla yoğun yaşıyorsun fazla anlam yukluyorsun olaylara.
Bekle sabırlı ol herşey yolunu bulacak
Istediklerinizin daha iyisi olacagi için istekleriniz askıya alınmışSon 1 senedir hayatımda yolunda giden bir şey yok. Üni. mezunuyum işsizim iş bulamıyorum artık bulmaktan umudu kestim o derece.24 yaşındayım 3 yıldır birlikte olduğum sevgilim tam nişanlanıcakken terkedip gitti. Ne onu unutabiliyorum ne hayatıma kimseyi alabiliyorum. Zaten isteyen de çıkmaz beni. Yaşıtlarımın kimisi nişanlı kimisi evli artık benim gibi sevgilisi olmayan yok. Bu yüzden dışarı çıkıcak arkadaş bile bulamıyorum. Erken anne olmak isterdim bu gidişle anne bile olamıycam. Çok yalnız, bunalmış ve karamsar hissediyorum. Elimdeki tek umudum dualar ama onlar da kabul olmuyo. Etrafıma bakıyorum hiç bir çaba göstermeden bunlara sahip olan insanları gördükçe benim günahım ne acaba diye düşünüyorum. Bazı insanların kaderi yalnız kalmakmış benimki de böyle sanırım ama nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum
inş.dediğiniz gibi olur hiç olmamasından korkuyorum açıkçasıIstediklerinizin daha iyisi olacagi için istekleriniz askıya alınmışgecici bir durum takmayin
Canim hiç kolay değil kesinlikle derdini küçümsemiyorum ama çokta yıpratma kendini senin gibi düşünüyordüm 25de evlendim kızım oldu ama şimdi de işsizim dediğin gibi iş arıyorum ama olmuyor bunda da var bir hayır diyorum artıkşu an öyle bi durumdayım ki psikolojim mi bozuldu bilmiyorum ama bunlar olmadıktan sonra yaşamak bile boş geliyo hiç bi faydam yokmuş gibi hissediyorum.Dua etmekten vzgeçemem tek umudum o zaten ama olmadığını görünce daha fazla üzülüyorum
sen kaç yaşındasın en azından çalışıyomuşsun ben de o da yok ve benim sevgili bulucağıma dair ümidim de pek yok
şu an için yaşımın erken olduğunu biliyorum ama 30 u geçince de bekar olucağımı biliyorum beni asıl üzen bu zaten.Çünkü eski sevgilim ilk sevgilimdi ve ondan önce benimle çıkmak isteyen olmadı bile o yüzden yüksek ihtimal yine olmayacaktır.Kalp mevzularına hiç girmiyorum bile o kadar hayalim umudum vardı ki bi anda terkedildim yarı yolda bırakıldım.Şimdi o çok mutlu bense hala onu unutup ta hayatımı yoluna koyamıyorum.10 yıl sonra da bugünleri düşünüp bakın haklıymışım diyceğmi biliyo gibiyim
daha yasın genc yeni birini bulursun inşallah . illa erken anne olacagım diye birsey yok bazıları evleniyor hemen bebek olmuyor sonucta kısmet. iş meseleside tr de cogu mezun işssiz ne yazıkki .Son 1 senedir hayatımda yolunda giden bir şey yok. Üni. mezunuyum işsizim iş bulamıyorum artık bulmaktan umudu kestim o derece.24 yaşındayım 3 yıldır birlikte olduğum sevgilim tam nişanlanıcakken terkedip gitti. Ne onu unutabiliyorum ne hayatıma kimseyi alabiliyorum. Zaten isteyen de çıkmaz beni. Yaşıtlarımın kimisi nişanlı kimisi evli artık benim gibi sevgilisi olmayan yok. Bu yüzden dışarı çıkıcak arkadaş bile bulamıyorum. Erken anne olmak isterdim bu gidişle anne bile olamıycam. Çok yalnız, bunalmış ve karamsar hissediyorum. Elimdeki tek umudum dualar ama onlar da kabul olmuyo. Etrafıma bakıyorum hiç bir çaba göstermeden bunlara sahip olan insanları gördükçe benim günahım ne acaba diye düşünüyorum. Bazı insanların kaderi yalnız kalmakmış benimki de böyle sanırım ama nasıl başa çıkıcam hiç bilmiyorum
evet herkesin derdi kendine büyük ama en azından biri olsaydı daha faydalı bi birey olarak görebilirdim belki kendimi ama çok boş hissediyorum ve hiç bi zaman olmamasından korkuyorumCanim hiç kolay değil kesinlikle derdini küçümsemiyorum ama çokta yıpratma kendini senin gibi düşünüyordüm 25de evlendim kızım oldu ama şimdi de işsizim dediğin gibi iş arıyorum ama olmuyor bunda da var bir hayır diyorum artık
inş.dediğiniz gibi olur ne saçma dertlerim varmış derim ama pek te umudum yok açıkçası yani bu dünyada kısmetim olduğunu düşünmüyorum24 yaşında bu söylediklerinize ileride kendiniz de güleceksiniz.
mesele evlilik değil aslında sadece hayatımda biri olsun değerli hissettirsin istiyorum şu anda bi sevgilim olsa da evlilik düşünmem belki 2 yıl sonra falan olabilir ama bi çok bakımdan eksikleri var çoğu arkadaşım evli ya da nişanlı öyle hadi çıkalım diyebileceğim arkadaşım hiç yok ne mutluluğumu ne üzüntümü kimseyle paylaşamıyorum hep içime atmak zorunda kalıyorum.Evlilik zordur kolaydır demiyorum ama yalnızlık çok daha zorCanım 5 yıllık ewliym ve 23 yasndym keske senin yerinde olsmda erkek arkadasm terk etms olsa. İnan kocandn yedqn kazıklardn daha iidir. Smdi sana ne desm bos ama inan bana ewlilk yapılması gerekn en son sey bu hayatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?