Allah’tan işaret istedim?

Kapağı açılan kitabı okumayı denediniz mi? Yani belki içinizden dilediğinizin cevabı kitaptaki bir satırda /kelimede gizlidir.

Kapağı açılan kitabı okumayı denediniz mi? Yani belki içinizden dilediğinizin cevabı kitaptaki bir satırda /kelimededir.
Aaa bak hiç aklıma gelmedi açılmadı ama kitabın kapağı oynadı ses çıkardı ilk sayfası bakıcam şimdi ..

Dua ettim sonun da kabul olduysa vs. Bir işaret göster allahım dedim kitabın kapağı kımıldadı korktum birden oldu ya bende şaşırdım olabilir mi böyle birşey?
Tabi ki olamaz ciddi ciddi şöyle konular açıyorsunuz sonra biz ban yiyoruz dünyada açlıktan ölmemek için dua edenler var hatta tam şu an şu dk çok kötü durumda olup dua edenler var belki birine zorla tecavüz ediliyor ve sence sen işaret istediğin için sana işaret olarak kitap kapağı oynadı mi?
Kimse lütfen alıntı yapmasın kimseyle tartışmaya girmeyeceğim bu konuda.
Mune

Böyle birşey mümkün değil, Allah dualarımıza karşılık veriyor elbet ama yöntemi bu değil. Yanlış anlamayın ama okuyunca bile absürt geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…