Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

inş en kısa zamanda bidaha kapatmamak üzere açılırlar :)

öncelikle tebrik ediyorum seni 2 çocuk annesisin maşallah :97: aynı yaştayız ben daha çocuk yapmadım ama 68 kilodayım 1 66 boyum bende çok zayıflamak istiyorum ama karar versemde gece yemek yediğim için işimden dolayı maalesef zor önce geç yemek yemeyi keser ve bol su meyve yersen eminim 56 olmasa bile benim kiloma ulaşırsın cnm bekarken 55 kiloydum o kiloya inmek çok zor ..40 beden olda önce oda olur inş..ben 40 bedenim keşke 38 olabilsem ahh ahh

sağol canım
inşallah sende çocuk sahibi olursun..
ben ikinci çocuğumda yaşadığım sağlık sorunu nedeniyle kilo aldım
ilk çocuğumda doğum yaptıktan bir hafta sonra 55 kiloydum iki hafta sonra 50 ye indim
yani ben son birbuçuk senede böyle oldum kısacası ...
evlilikle bir ilgisi yok aslında benimkinin ...
aldığım ilaçlar geçirdiğim tedaviler vs vs...
ama şimdi iyiyim ve tam hız devam.

bırakmayı ve böyle kalmayı hiçbir zaman düşünmedim düşünmeyeceğim..
.

Son düzenleme:
her cuma olduğu gibi bu cumada tartıldım sonuç 69.900...
1.100 vermişim..
Bu hafta düzensiz yedim aslında yinede durmadığına şükür..

Güncelleme yapmak istiyorum..
bir ayım doldu ben tam 10 kilo verdim...
hedefim 2 ayda 24 kiloydu çoğu kişi bunun imkansız olduğunu söylemişti
demekki azmin elinden hiçbirşey kurtulamıyor ...
2.ayımda da 10 kilo vermeyi hesaplıyorum.
hedefime 4 fazlayla ulaşmış olacağım o 4 kiloyuda 2hafta içinde verebilirsem
15 günlük bir sarkmayla 2.5 ayda hedefime ulaşmış olacağım...
inşallah...

Son düzenleme:
vala müthişsin işte insandan insana değişiyo bu o yüzden bana deseler 1 ayda 10 kilo verceksin kendim inanmam buna çünkü kendimi biliyorum ben en fazla 5 verebilirim mesela sen kendini bildğin için hedefine ulaştın bi de inşallah devamıda gelir istediğin gibi geri dönüşümsüz olur :)

canım işin formülünü bizede söyle aynı kilodayız şuan sanırım 68 kiloyum ben

teşekkürler arkadaşlar umarım 2.ayımın sonunda güncelleme yaptığımda da sonuç böyle olur...

aslında gizli bir formülü yok canım hergün 2 saatimi spor salonunda geçiriyorum
yemeği kaçırdığım zamanlar akşam lesliyle 5 mil yapıyorum ...
günde 3 kupa yeşil çay içiyorum
yağdan uzak durmaya çalışıyorum..
bu kadar ...

Cnm zor olduğunu söleyenlerden biride benim.İlk önce istemenin önemli olduğunu biliyordum ama bu denli işe yarayacağını tahmın etmezdım 1 ayda 10 kılo mukemmeksın sen dıyorum.Ins dogum gununde yenıden dogmus gıbı hıssedersın boyle gıdersende zor gorunmuyor.Tebrık ederım cnm.

en büyük etkenlerden biride oturmamış olması kilonun bence çünkü eskiden zayıfmış zaten
devamlı şişmanken birden vermedi bi de yakıyo demekki

ben mesela bebeklikten beri şişmanım o yüzden birden kilo veremem
ama çoookk azimliyim bende bu sefer başarıcam

mesasim karisti almosta

canim azminden dolayi oncelikle seni tebrik ediyorum supersin
sana birsey soracam aca ictigin yesil cay sademi yoksa karisik bitkilerdenmi mesala icinde sinameki varmi ben doganin karisik bitki olanini iciyom icinde sinameki var ilerde zarar vermesinden korkuyorum...

Son düzenleme:
bende almost sayesinde içmeye başladım yeşil çay sağolsun onun önerisi
çaykur teneke yeşil çay bergamotlu ben tadını beğendim 1 fincana 1 çay kaşığı yapıyorum rahat içiyorum bunu sallamalardan bikaç çeşit denedim içemedim hiç birini

cevabin icin tesekurler canim sen nezamandir diyetesin..

teşekkürler mursh...
çok fazla tempo kattım hayatıma doğumdan sonra mecburen hep yattım bu da beni hantallaştırdı ama şimdi akşama kadar koşturuyorum
mesela birgünümü anlatayım sabah kalkıyorum kahvaltıdan sonra çocukları hazırlıyorum oğlumu okula bırakıyorum kızımı babaannesine (6.katta oturuyor) ikişer ikişer çıkıyorum merdivenleri kucağımda kızımla önceden birer birer çıkarken bile tıkanırdım yürütürdüm kızımı artık hiç indirmeden 6.kata kadar ikişer ikişer çıkıyorum sonra doğru spor salonuna 2 saat spor ardından doğru kızımı almaya tabi yine merdivenler ... merdivenler ... eve geçiyorum ben 5.katta oturuyorum asansör kullanmıyorum hiç kızımla eve geliyoruz yemeğini yediriyorum uyutuyorum doğru oğlumu almaya uzatmayayım oğlumu alıp geliyorum mutfağa giriyorum yemek hazırlıyorum ye yedir kaldır derken uyku saatleri onları uyutup ancak oturuyorum...

sanırım netimde bir sorun vardı yeni görüyorum mesajları
alaca
ben çaykur teneke kutu bergamutlu yeşil çay içiyorum bergamutun kokusu yeşil çayı bastırıyor yani önceden zoraki içiyordum artık alışkanlık oldu bende içmeden duramıyorum oslew de beğendii tadını diğer yeşil çaylara göre iyi yani benim denemediğim kalmadı enson bunu buldum ...

zaten form çaylarını sürekli önermiyorlar aralıklarla kullanılmalı bağırsak tembelliği yapıyor çünkü ama yeşil çay başka...
sürekli içmeye başlayınca vücutta yenilenme oluyor ...

ay spor yapmasan indiğin çıktığın yerden
vala seni tebrik etmek için dicek söz bulamıyoruuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…