benim bir dolap dolusu kıyafetim hepsi 36 beden hepsini kutulara koyup boş bir odam var oraya kitledim gördükçe moralim altüst oluyor çünkü...
şu halimle giyebileceğim kıyafet sayısı okadar azki almadım da bu halime alışmak istemedim ve alışamadımda sabırsızlıkla bekliyorum o kapıyı açmayı...
öncelikle tebrik ediyorum seni 2 çocuk annesisin maşallah :97: aynı yaştayız ben daha çocuk yapmadım ama 68 kilodayım 1 66 boyum bende çok zayıflamak istiyorum ama karar versemde gece yemek yediğim için işimden dolayı maalesef zor önce geç yemek yemeyi keser ve bol su meyve yersen eminim 56 olmasa bile benim kiloma ulaşırsın cnm bekarken 55 kiloydum o kiloya inmek çok zor ..40 beden olda önce oda olur inş..ben 40 bedenim keşke 38 olabilsem ahh ahh
Güncelleme yapmak istiyorum..
bir ayım doldu ben tam 10 kilo verdim...
hedefim 2 ayda 24 kiloydu çoğu kişi bunun imkansız olduğunu söylemişti
demekki azmin elinden hiçbirşey kurtulamıyor ...
2.ayımda da 10 kilo vermeyi hesaplıyorum.
hedefime 4 fazlayla ulaşmış olacağım o 4 kiloyuda 2hafta içinde verebilirsem
15 günlük bir sarkmayla 2.5 ayda hedefime ulaşmış olacağım...
inşallah...
teşekkürler arkadaşlar umarım 2.ayımın sonunda güncelleme yaptığımda da sonuç böyle olur...
aslında gizli bir formülü yok canım hergün 2 saatimi spor salonunda geçiriyorum
yemeği kaçırdığım zamanlar akşam lesliyle 5 mil yapıyorum ...
günde 3 kupa yeşil çay içiyorum
yağdan uzak durmaya çalışıyorum..
bu kadar ...
bende almost sayesinde içmeye başladım yeşil çay sağolsun onun önerisi
çaykur teneke yeşil çay bergamotlu ben tadını beğendim 1 fincana 1 çay kaşığı yapıyorum rahat içiyorum bunu sallamalardan bikaç çeşit denedim içemedim hiç birini
cevabin icin tesekurler canim sen nezamandir diyetesin..
teşekkürler mursh...
çok fazla tempo kattım hayatıma doğumdan sonra mecburen hep yattım bu da beni hantallaştırdı ama şimdi akşama kadar koşturuyorum
mesela birgünümü anlatayım sabah kalkıyorum kahvaltıdan sonra çocukları hazırlıyorum oğlumu okula bırakıyorum kızımı babaannesine (6.katta oturuyor) ikişer ikişer çıkıyorum merdivenleri kucağımda kızımla önceden birer birer çıkarken bile tıkanırdım yürütürdüm kızımı artık hiç indirmeden 6.kata kadar ikişer ikişer çıkıyorum sonra doğru spor salonuna 2 saat spor ardından doğru kızımı almaya tabi yine merdivenler ... merdivenler ... eve geçiyorum ben 5.katta oturuyorum asansör kullanmıyorum hiç kızımla eve geliyoruz yemeğini yediriyorum uyutuyorum doğru oğlumu almaya uzatmayayım oğlumu alıp geliyorum mutfağa giriyorum yemek hazırlıyorum ye yedir kaldır derken uyku saatleri onları uyutup ancak oturuyorum...
ay spor yapmasan indiğin çıktığın yerden
vala seni tebrik etmek için dicek söz bulamıyoruuummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?