Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

5 mil nasıl yapıyosun :)
ben 3 mil yaptım bitirdi beni :)

beni hiç yormuyor artık çok az terliyorum ..
vücudun hamlığına bağlı bir durum
ben bir aydır aletli spor yaptığım için lesliyi çok çok rahat yapıyorum..
düzenli olarak devam edersen zamanla sanada aynısı olur

evet ben alet falan yapmıyorum haftada üçgün spora gidiyorum o da
step aerobik plates
leslie tarzı yani :) iyi geliyo 3 bana hergün yapcam inş :)

allmost vallahi helal olsunn sanaa
hemen hemen ayni zamanlarda basladik nerdeyse 5kilo vermissin bile..
ben 64-63 kilo arasi basladim suan 60 kiloyumm
biraz baktim gunluk menune cok fazla yüklenmiyomusun kendine?:44:

yanlis yazmisim sayiyi 9die 5 yazmisim
süprr yaa bakalim ben napicamm mayis sonuna kadar 55kilo olabilirim insallahhh
ben cok fazla skmiyorum kendimi canim istediginde cikulatada yiyorum dondurmada pizzada
tabi abartmadan 1er tane yiyorum..
haftada 1kilo veriyorum..
ilk 2hafta tartinin gazabina ugradim eksik tartiyormus gittim yenisi aldim tam olarak kac kiloyla basladim bilmiyorum ama sanirim 63 falandi

sende iyi gidiyorsun..
ben dünden beri düzgün beslenemiyorum misafirlerim var yatili o sebeple sürekli mutfaktayim börekler kizartmalar kekler yapiyorum haliyle arada ufak tefek agzima attigim oluyor biran once normal düzenime donmek istiyorum yoksa bu hafta isim ya$

sabah
kellog s

ara
yeşil biber
domates

spor;
15 dakika bisiklet
20 dakika l walker
20 dakika yürüme bandı
50 mekik

öğlen
çiğköfte dürüm
ayran

akşam
meyve salatası

bugünlük bu kadar ...

1 saat aletli spor...

Son düzenleme:
sabah;
1 dilim kepek
domates
peynir
zeytin
1 yumurta....

ara
biravuç ceviz

öğlen;
bulgur pilavı
yoğurt

ara;
1 hurma

akşam;
2 tavuk kanat
yoğurt...

bol su
4 kupa yeşil çay
2 saat aletli spor ...

sabah
kellog s

öğlen
döner
yarım porsiyon pilav
ayran

ara
havuç

akşam
zeytinli brokoli salatası

öğlen 1 saat aletli spor...
akşam lesliyle 5 mil...

cuma ne zaman gelecek ya o kadar heyecanlıyım ki çok merak ediyorum kaç olduğumu saatler geçmiyor resmen...

vallahi sendeki bu azim beni çatlatıyo bu sefer bende hevesliyim ama senin kadar azimli olsam :) arada bir kaçırıyorum malesef ama toparlamaya çalışıyorum :)

offf bende dünden beri fazla kaçırdım tartılmaya korkuyorum geçen hafta tartılmıştım en son yarın tartılıcam ama evde tartı var gözümün önünden kaldırıyorum zırt pırt tartılmamak için göbeğim çok şişti nedense gaz mı oldu ne

vallahi sendeki bu azim beni çatlatıyo bu sefer bende hevesliyim ama senin kadar azimli olsam :) arada bir kaçırıyorum malesef ama toparlamaya çalışıyorum :)

böyle çok mutsuzum canım birtürlü alışamadım şu kilolu halime aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorum belkide daha önce hiç kilolu olmadığımdan ben hiç kilo sıkıntısı çekmedim daha önce....
2.doğumumdan sonra sağlık sorunları yaşadım sonuç böyle işte birtürlü kabul edemedim şu kiloları sanırım onunla ilgili bir durum bendeki bu hırs kilolu halime tahammül edemiyorum..

evet o yüzden ben bebeklikten beri kiloluydum yaşıma göre hep bi kilo vardı bu sene nedense bi azim geldi ama iyi oldu demin bi pantalonum vardı 2 sene önce aldığım giremiyodum içine girdim kapandı rahat rahat biraz bacaklarımda fazlalık var salona başlıcam yarın onlarda gidicek inş :)

benim bir dolap dolusu kıyafetim hepsi 36 beden hepsini kutulara koyup boş bir odam var oraya kitledim gördükçe moralim altüst oluyor çünkü...

şu halimle giyebileceğim kıyafet sayısı okadar azki almadım da bu halime alışmak istemedim ve alışamadımda sabırsızlıkla bekliyorum o kapıyı açmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…