Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

tebrik ederim süpersinnnn ha gayret az kaldı incecik olmana bu arada doğum günlerimiz aynı inşallah bende doğum günüme en azından 70i görürüm

teşekkürler canım...
inşallah istediğin kiloya ulaşırsın bende bir 60ı görsem daha ne isterim bilmiyorum...

arkadaşlar başka bir yerde de konu açtım ama cevap veren çıkmadı bana yardımcı olun çok fena şişkinliğim ve ödemim var karnım 5 aylık hamile gibi .. tuvalet sorunumda yok üstelik ne yapıcam bilemiyorum bildiğiniz ödem atıcı diyet yada başka birşey varsa yardımcı olun lütfen...

Merhaba canım
Maydanoz yiyebilirsin kahvaltıda.Öğlen ve akşam salatalarına koyabilirsin yada 4 bardak suya,1 demet maydanozu yıka bi tencereye koy,5 dk kaynat ve süz. Günde 3 kere 1er çay bardağı içiliyo.
Ben arada yapıyorum gerçekten çok rahatlatıcı,inşaallah faydalı olur.:82:

2 günlük pirinç lapası diyetini öneririm çok güzel ödem attırıyor şişlik kalmıyor. Her öğün için 1 çay bardağı pirinci tuzsuz ve yağsız lapa yapıp yiyorsun. 2 Gün boyunca lapayla birlikte sebze meyve dışında birşey yeme. Yağ,tuz,et ve süt ürünlerini tüketme ve bol su iç. Karnın iniyor resmen. 2 gün dayanabilrsin sanırım.

teşekkürler canım bugün deneyeceğim..

2gün denesem faydası olurmu? Şu şişkinlikten kurtulmak istıyorum

sabah kellogg's yedim birazdan spora gideceğim...
yarın pirinç lapasına başlayacağım 2gün umarım şişkinliğim iner...

bugün spor salonunda 1.ayımı tamamladım ölçülerımı aldı hoca veee toplamda tam 50cm incelmişim o bile şaştı kaldı ben şoklardayım belimden 14 basenimden 12 göğsümden 12 kalçamdan 12 ve tartıldım 67.300 çıktım.. çok mutluyum.

Oooo harika,müthişş..
Doğum günün ne zamandı canım? o zamana kadar ulaşabilecekmisin hedefine?

Oooo harika,müthişş..
Doğum günün ne zamandı canım? o zamana kadar ulaşabilecekmisin hedefine?
27 mayıs canım ... tam hedefime ulaşamasamda 60 olabilirim diye düşünüyorum 4kilo eksik yani bakalım biraz zaman aşımı olacak oda önemli değil veririm 27sinden sonra...

kilo verişimi bende kestiremiyorum bazen bir haftada 1buçuk verirken bazen 3kilo gidebiliyor

hani beni tebrik eden kimse çıkmamış takip edildiğimi sanıyordum ...
sanırım bu ara günlüğümü aksattığım için herkes bıraktı beni

bugün dayanamadım yine tartıldım 67 çıktım ...
bir günde 300 gram gitmiş
iki gün hastahanede kalmam gerekecek annem ameliyat oldu orada ne yerim ne yaparım bilmiyorum sonraki 15-20 gün annemde kalmam gerekecek sporu aksatacağım haliyle ... ne olur bilmiyorum şu anda durum meçhul ..

Kilonu koruman yeter bence. Hastanede falan asansör yerine merdiven kullanmak gibi fırsatları kullanmalısın. Tüm samimiyetimle tebrik ederim ayrıca.

tebrik ederim.. azminizi çok takdir edıyorum.. en önemlisi zaten inanmak.. doğum gününüzde istediğiniz kiloya inmemiş olsanız bile arada neredeyse 15-20 kg olacak ve bu muhteşem bi değişim yaratacak, zayıflamanızın devamlılığını da sağlayacak..

size söylemek istediğim bişey daha var, bugun tv de bir diyetisyen dinlerken dikkatimi çekti, diyor ki;
'Zayıfladıktan sonra ne kadar spor yapabileceksenız zayıflarken de o kadar spor yapın.. çünkü spor bırakıldığında 2 katı kilo aldırıyor, ben hayatında spor olmayan insanları sporsuz diyet uyguluyarak zayıflatıyorum.'

diyetinizin sonrakı kısmında vermeniz gereken kiloyu biraz daha uzun vadeye yapıp sporu normal yaşantınızda uygulayacağınız seviyeye indirmek faydalı olablir belkide sizin için..

herşey gönlünüzce olsun. tekrar tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…