az önce tartıldım 68.800 çıktım 1.100 vermişim..
tebrik ederim süpersinnnn ha gayret az kaldı incecik olmanabu arada doğum günlerimiz aynı inşallah bende doğum günüme en azından 70i görürüm
tebrik ederim çok güzel gidiyorsun.az önce tartıldım 68.800 çıktım 1.100 vermişim..
az önce tartıldım 68.800 çıktım 1.100 vermişim..
arkadaşlar başka bir yerde de konu açtım ama cevap veren çıkmadı bana yardımcı olun çok fena şişkinliğim ve ödemim var karnım 5 aylık hamile gibi .. tuvalet sorunumda yok üstelik ne yapıcam bilemiyorum bildiğiniz ödem atıcı diyet yada başka birşey varsa yardımcı olun lütfen...
Merhaba canım
Maydanoz yiyebilirsin kahvaltıda.Öğlen ve akşam salatalarına koyabilirsin yada 4 bardak suya,1 demet maydanozu yıka bi tencereye koy,5 dk kaynat ve süz. Günde 3 kere 1er çay bardağı içiliyo.
Ben arada yapıyorum gerçekten çok rahatlatıcı,inşaallah faydalı olur.:82:
2 günlük pirinç lapası diyetini öneririm çok güzel ödem attırıyor şişlik kalmıyor. Her öğün için 1 çay bardağı pirinci tuzsuz ve yağsız lapa yapıp yiyorsun. 2 Gün boyunca lapayla birlikte sebze meyve dışında birşey yeme. Yağ,tuz,et ve süt ürünlerini tüketme ve bol su iç. Karnın iniyor resmen. 2 gün dayanabilrsin sanırım.
teşekkürler canım bugün deneyeceğim..
27 mayıs canım ... tam hedefime ulaşamasamda 60 olabilirim diye düşünüyorum 4kilo eksik yani bakalım biraz zaman aşımı olacak oda önemli değil veririm 27sinden sonra...Oooo harika,müthişş..
Doğum günün ne zamandı canım? o zamana kadar ulaşabilecekmisin hedefine?
bugün dayanamadım yine tartıldım 67 çıktım ...
bir günde 300 gram gitmiş
iki gün hastahanede kalmam gerekecek annem ameliyat oldu orada ne yerim ne yaparım bilmiyorum sonraki 15-20 gün annemde kalmam gerekecek sporu aksatacağım haliyle ... ne olur bilmiyorum şu anda durum meçhul ..
Kilonu koruman yeter bence. Hastanede falan asansör yerine merdiven kullanmak gibi fırsatları kullanmalısın. Tüm samimiyetimle tebrik ederim ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?