Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

keşke 70 çıksam benden mutlusu olmaz o zaman
bugün ölçü günümdü 15 günde bir ölçüm yapılıyor spor salonunda 15 günde 4 er cm incelmişim heryerimden... bunu duyunca fena motive oldum enaz 2kilo bekliyorum bakalım sabah erkenden tartılacağım.

canım ne güzel kesin kilo verdin tabi yediklerinde çok iyi

inş.canım inşallah sen benm yanımda zayıf kalıyon ah bende senin kilona gelsem

bende haftada 3 gün gidiyorum step aerobik pilates 1.5 ay oldu orda ölçü gününü kaçırdım ayda 1 ölçüyolar evde kendi ölçtüğüme göre 4 cm incelmişim belden tam göbekten ölçmüştüm daha önce hareket iyi oluyo ya

inş.canım inşallah sen benm yanımda zayıf kalıyon ah bende senin kilona gelsem

bak sanada kızcam hee hayıflanmayı bırak sende verceksin biraz yediklerine dikkat edip birazda hareket edersen biter bu iş hiç sıkma canını

Hepiniz süpersiniz kızlar... Herkese bu zorlu yolda başarılar ve Allah'ımdan bolca sabırlar diliyorum...

Sabah erkenden tartıldım...
sonuç 71..
neyse bu hafta geçen haftadan 500gram fazla vermişim onu da saat 6dan sonra bişey yememeye bağlıyorum çünkü ilk hafta öyle yapıyordum hızlı vermiştim nezamanki akşamdan sonra atıştırmaya başladım vermem yavaşladı..
bu hafta akşam 6dan sonra hiçbişey yemeyeceğim bakalım ne olacak...

Tebrik ederim almost, çok güzel kilo verdin :) Benim 4-5 kilo fazlam var ama kilo az olunca vermek dahada zorlaşıyor. Sevgiler :)

vala güzel sonuç bende artık 6-7 den sonra bişey yememeye çalışıyorum en fazla bir meyve bende salıyı dört gözle bekliyorum :)

canım tebrik ediyorum bende 6dan sonra birşey yememeye başlıcam 1 meyva yada 1 bardak süt sadece

eveet kızlar sonunda olan oldu ve tam bir aydır sürdürdüğüm diyetimin ilk firesini bugün verdim vatana millete hayırlı olsun
tabi kendimi cezalandırmayı unutmayacağım yatmadan önce lesliyle 5mil yapacağım ceza olarak yarın sabah lesliyle 3mil ardından 2saat aletlispor ve akşam birdaha lesliyle 5 mil...
yediklerimi ancak eritirim..

ceza değil işkence bu :) bu kadar yüklenme
ne yedin ki :)

ne yedinki bu kadar canım...

sabah

bir dilim kepek
domates
yumurta
salatalık
yarım poğaça

ara
bir avuç leblebi

öğlen
havuç salatası yoğurtlu 5 kaşık
2bulgur köftesi
bir yarım hamur (üstelik kızartma)
peynir...

ara
2 hurma

ara
yarım elma

haliyle akşam yemeği yok ..

daha ne olsun ki.

hiiiçççç öyle işkencelik bişey yok
gayet güzel ayrıca o dediğin hamurdan bende yedim bugün hemde azcık şerbetli ama dayanamadım ya :)
hiç işkence yapma kendine akşamda yememişsin bişey olmaz
çok takıntılı olma

Evet lesliyle 5 mil yaptım esneme hareketleriyle bitirdim ardından 50 mekik ...
şimdi daha rahatım
sabahta 3 mil yaparsam kendimi çok daha iyi hissedeceğim

oslew haklısın ama ben kendimi bunları yaparak daha iyi hissedeceğim çünkü kızartma hiç hesapta yoktu yani çok uzun zamandır yememiştim yemeyi düşünmüyordum herşeyden azar azar yiyorum ama benimde yasaklarım var şeker ve kızartmalardan mümkün olduğunca uzak duruyorum o sebeple bana çok gibi geldi ...

sen kendini biliyosun bişey diyemem ama arada o kadar kaçamakta olsun sonra sıka sıka hiç bişey yiyemez hala gelirsin

Bugün biraz daha farklı bir sistemde spor yaptım

20 dakika bisiklet
20 dakika ı walker(uzay yürüyüşü)
20 dakika yürüme bandı
50 mekik
ve 1 saat aletli spor ...

akşamada lesliyle 5 mil yapmayı düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…