tebrik ederim.. azminizi çok takdir edıyorum.. en önemlisi zaten inanmak.. doğum gününüzde istediğiniz kiloya inmemiş olsanız bile arada neredeyse 15-20 kg olacak ve bu muhteşem bi değişim yaratacak, zayıflamanızın devamlılığını da sağlayacak..
size söylemek istediğim bişey daha var, bugun tv de bir diyetisyen dinlerken dikkatimi çekti, diyor ki;
'Zayıfladıktan sonra ne kadar spor yapabileceksenız zayıflarken de o kadar spor yapın.. çünkü spor bırakıldığında 2 katı kilo aldırıyor, ben hayatında spor olmayan insanları sporsuz diyet uyguluyarak zayıflatıyorum.'
diyetinizin sonrakı kısmında vermeniz gereken kiloyu biraz daha uzun vadeye yapıp sporu normal yaşantınızda uygulayacağınız seviyeye indirmek faydalı olablir belkide sizin için..
herşey gönlünüzce olsun. tekrar tebrik ederim
bende katiliyim mi aranıza
Teşekkürler hilal inşallah sonuna kadar böyle devam eder...
bu sabah tartıldım
66.600 çıktım bir daha cuma olmadan tartılmayacağım bu sefer hergün tartılıyorum cumanın sürprizi kalmıyor...
çok sevinirim canım zaten paylaşımı iyice azalttım annemin ameliyatından dolayı giremiyorum çok...
artık daha fazla gireceğim hareket gerek günlüğe ...
bitirelim tabi şu kiloları, yazın her yerden pötrlemiş yaglarla giyinmek istemiyorum.valla millet bikinileri gördüm 44 bedenlerin hepsi koyu renk bide arkadaş baktı ki 38 beden canlı canlı renkler kilolara son iradesizmiyiz biz hayır agzımızdan geçene kadar yemenin zevki yemeyelim motivasyonumuzuda kaybetmeyelimakşam misafirlikte yemiycem sadece çayy içicem inş dayanabilirim :)
çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?