Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

teşekkür ederim canım
neyseki spor sürekli hayatımda var benim ...

sabah
kepekli peynirli sandviç

ara bir avuç leblebi

öğlen
bir porsiyon
tonbalıklı ve yeşil zeytinli domates soslu taglitelli

ara
elma

akşam
ıspanaklı omlet

2kupa yeşil çay
3 litre su

1 saat spor...

Teşekkürler hilal inşallah sonuna kadar böyle devam eder...

bu sabah tartıldım
66.600 çıktım bir daha cuma olmadan tartılmayacağım bu sefer hergün tartılıyorum cumanın sürprizi kalmıyor...

Teşekkürler hilal inşallah sonuna kadar böyle devam eder...

bu sabah tartıldım
66.600 çıktım bir daha cuma olmadan tartılmayacağım bu sefer hergün tartılıyorum cumanın sürprizi kalmıyor...

canım azminden dolayı tebrik ediyorum bende 57 kiloyum doğumdan kalan kilolar boyum 1,69 hedefim 52 olmak benide gaza getir :)

canımm azmine hayranım ve hala takipçinim.sendeki hırs ve azim inan beni kamçılıyo bak diorum almost ne güzel veriyor karar vermiş ve kilolarla artık yaşamıycak.bende artık daha disiplinli olcam 75im şu an 70 den sonra inş senin gibi inebilirim.hadi bırakmak yok güzel ve zayıflamış haberlerini ve menünü bekliyoruzz

çok teşekkürler kızlar
bütün mesele karar vermek aslında ...
ben çok fazla eski forumları okuyorum mesela 1 yada 2 sene öncekileri şey yazıyorlar 'kızlar diyete başladım ve tam gaz gidiyorum ' gibi vs vs...
bakıyorum şimdiki kilo cetveline o zamanki kilosundan ya aynı ya daha fazla
üzülüyorum ...
ben böyle olmak istemiyorum...
zaten hayatım boyunca böyleydim kafama birşeyi takarsam onu başarmadan asla bırakmam
hiçbirimiz bırakmayalım yaz geldi biran önce kurtulalım şu yağlardan
aslında platesede başlamak istiyorum ama çok fazla olur diye yapmıyorum zaten hergün 1.5 2saat arası spor yapıyorum...
artık zayıf olmak istiyorum...
hepimiz olalım ...
sizde yazın menülerinizi
ben sık yazamıyorum malum 2çocuk birde eş var ev işleriydi spordu derken fırsat bulunca girip yazıyorum hemen
sizdende paylaşım bekliyorum bende daha sık yazmaya çalışacağım birlikte bitirelim şu işi...

bitirelim tabi şu kiloları, yazın her yerden pötrlemiş yaglarla giyinmek istemiyorum.valla millet bikinileri gördüm 44 bedenlerin hepsi koyu renk bide arkadaş baktı ki 38 beden canlı canlı renkler kilolara son iradesizmiyiz biz hayır agzımızdan geçene kadar yemenin zevki yemeyelim motivasyonumuzuda kaybetmeyelim akşam misafirlikte yemiycem sadece çayy içicem inş dayanabilirim :)

doğru söylüyorsun canım biz iradesiz değiliz başaracağız...

Bugün ki menümü yazayım hemen

sabah
nescafe
peynirli marullu sandviç

ara
bir hurma

öğlen
brokoli salatası , bir dilim çavdar ekmeği

akşam
bir tabak zeytinyağlı fasulye
5 minik çıtır tavuk
bir kase salata
bir bardak cola (eveeet abarttım üstelik 1.5 aydır ilk defa akşam yemeğimi 9da yedim ve bukadar fazla... nazar demeyeceğim bu tamamen benim iradesizliğim ve birdaha tekrarlanmayacak...)

öğlen
1.5 saat aletli spor...

ve ceza olarak az önce 100 mekik çektim
ve tabii lesliyle 5 mil ...

sporla dengelemişsin canım önemli olanda bu.ben bugün spor yapamıcam ama yaptığımda kesinlikle faydasını görüyorum.kilomda değişme olmasa bile vücut sıkılaşıyo

kızlar uzun süredir kilom durmuştu.yediklerime dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen kilomda değişme olmuyodu.sabahları maydanoz kürünü denedim.belki biliyosunuzdur.16-17 sap maydanoz yarım limon suyu ve 1 bardak klorsuz suyu blendırdan geçiriyosunuz içiyorsunuz kahvaltı öncesi.3 gündür deniyorum gerçi bugün yapamadım maydanozum bitmiş.ama faydasını gördüm

moralim fena halde bozuk ..
haftaiçi tartıldığımda 66.600 e kadar inmiştim sabah tartıldığımda 67 çıktım anlamıyorum hiç anlamıyorum ...
zaten annemin durumundan dolayı spor salonunada gidemiyorum off sinirlerim çok bozuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…