Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

Bana böyle ısrar edilince sinirleniyorum canım biliyomusun Resmen uyuz oluyorum ya Spor salonuna gitmeyecekmisin bugün harcarsın merak etme

Bana böyle ısrar edilince sinirleniyorum canım biliyomusun Resmen uyuz oluyorum ya Spor salonuna gitmeyecekmisin bugün harcarsın merak etme

Canım sorma ya birde benim eşim kilo takıntılı bir adam olmadığı için çok zorlanıyorum destek açısından hiç destek olmuyor yapma diyor ye diyor
aç kaldığımı sanıyor... birşey yerken ben yemediğimde iştahı kaçıyor falan o sebeple çok zorlanıyorum yani aslında buraya girme sebebim eşim birazda...
motiveyi evde bulamayınca buraya koştum...

Bende onu dicektim.Aç kalıyosun sanıyordur.Allahtan benim evimde benim gibi mükemmeliyetci bir annem var.Diyet yapmayınca bana küsüyor diyet yapınca herşeyi kendi elleriyle ayarlıyor.

Bende onu dicektim.Aç kalıyosun sanıyordur.Allahtan benim evimde benim gibi mükemmeliyetci bir annem var.Diyet yapmayınca bana küsüyor diyet yapınca herşeyi kendi elleriyle ayarlıyor.

çok şanslısın o halde sen..
bende bu işi kafamda bitirmiş olmasam benim için çok zor olurdu sadece senin gibi ısrar sinirlerimi bozuyor eşimde yemeyince bazen mecbur kalıyorum böyle..
neyse atlatacağım bunu da .

Bugün o kadar çok koşturdum iş yaptım ki ama sabahtan beri bir şişkinlik var vücudumda
2 saat aletli spor yaptım salonda sonra evimi temizledim normalde yardımcı çağırırım dedim ben yapayım... evim dublex tahmin edersiniz halimi..
birde oğlumun odasını değiştirdim eşya falan çektim işte ... fena durumdayım kısacası neden hala şişim bilmiyorum
cumaya 2 kilo versem öpüp başıma koyacak psikolojideyim neden bende bilmiyorum

slm bende katılmak istyorum aranıza. 2 cocugum var 26 yasındayım. 68 kiloyum 57 olmak istiyorum. burdan cesaret verip birbirimize diyetimi bozmamyı düşünüyorum.

sabah 1 bardak ılık su
yarım domates 1 küçük peynir
2 tane zeytin
1 bardak cay
şimdilik iim. gec yaptım kahvaltımı.

öğlen:2 dlm borekyarım kase yogurt corba...

bende iki gündür annemdeydim ,babam hastaneden çıkmıştı.Gelen gidenle ilgilenmekten girmeye fırsat bulamadım.dün tartı günümdü ama yazamadım şimdi yazayım. 29.03.2011:90 04.04.2011:87 (7 günde 3 kilo)

Tosun mümkün olduğunca erken yapmaya çalış kahvaltını ve yeşil çayı ihmal etme faydasını göreceksin...

file çok iyi vermişsin aynen devam
bende yarın tartılacağım bakalım kaç kilo verdim bir haftada...

emzirdigim için yeşil cay içemiyorum. 1 bardak içiyorum gün içerisinde. bebegim 6 aylık bu arada ama yavas yavas kilolarım gitmeye baslıyo. en son aldıgım pantolonum belimde oynuyoüzüldümde cunkü pantolonu mu hem yeni alöömıstım

sabah: :2 zeytin 1 kücük parca peynir yiyebildim. gec kalktım gene offffff.canım pekde istememişt.

öğlen: 2 bardak ayran . tavuk beyaz kısmı fırında. 1 dlm kepek ekmek
,
akşam: balık salata yiycem. aradada 1 muz yedim(nasıl sizce)

Aralarda birşeyler yemelisin sen emziriyorsun
canım mesela sabahları azyağlı süt içebilirsin kahvaltıyla birlikte...
ve aralarda meyve yiyebilirsin ...
birde yeşil çay içemiyorsan bitki çayları iç tarçınlı elmalı kuşburnu rezene vs... gibi
seni rahatlatır ...

Eveet yine bir cuma ve yine tartı günü ..
ve sonuç 73.5 kilo..
diyetteki 2.haftam bitti toplamda 6.5 kilo gitti böyle devam ederse istediğim tarihte istediğim kiloda olacağım artık daha çok inanıyorum

hergün 2 saat aletli spor yapıyorum
haftaya yüzmeyede başlayacağım akşamları da leslie yle yürüyorum
ve
kelloggs ta 4.günüm

sabah
kellogg s

ara
yok

öğlen
bir kase yayla çorbası,
1 çavdarlı tost,
yarım domates, 3 dal dereotu...

kolay gelsin hanmlarrr
hadi hadi olucak olucak
kizlar bir tavsiyede bulunayim diet yapiyormus gibi dusunmeyinn..
canniz istiyorsa 1 lokma tatli yiyin yani caninizin istedigi yiyecekten kacmayin..
ben saat en gec 7den sonra hic birsey yemiyorumm meyve bile..
icersemde 1bardak ilik yesil cay iciyorum...
spor ve azimle tabi birazda sabirli yaza damgamizi vurucaz insallahhh yilmak yokk
1hafta kilo vermeniz durdumuu üzülmek yok sonraki hafta telafi edilicektir..
nie veremedim die daha az yemeye calismayin..
unutmayin bedenimizin yagada ihtiyaci var..
mesela marul salatasina 1kasikta olsa zeytin yagi koyun yoksa marulun vitaminini alamazsinz..
rejim diet yokkk silin bunlari aklinizdan...
hadi hepimizeee kolay gelsinnnn

sabah

kellogg s

öğlen

bol baharatlı acılı buğday çorbası
yarım dilim kepek
6 zeytin
çok az peynir

ara
bir bebe bisküvisi

akşam
kellogg s

2 saat spor

selam filecim bebeğim hastaydı canım giremedim biraz düzeldi hemen geldim
beni tok tutuyor canım ama şişkinlik yapıyor bende bende ne yapacağımı bilemedim iyi gidiyordu üstelik tok tutuyor ama bu gaz ve şişkinlik sanırım vageçirecek beni bu kellogstan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…