iyiki konuya bakmışım :) yeşilçay bende içemiyom birde sizin deediğinizi deniyim tabi içmekle olmuyor bende kızım 14 mayısta 2 yaşına gircek ama 2 senede verceğime aldım ve 20 kilo duruyo doğumdan sonra birde zaten kilom vardı sizde düşünün havalarda ısınmadı spor yapııyım ama vermek istiyom 25 hazirana kadar 10 kilo vere bilirmiyimki diyete başlasam yine
onu nasıl yapcağımı bir anlamadım :) havalar sıcak olunca günde 2 saat yürüyom ama çok kötü malum çocuk olunca çıkılmıyor diyet ve yürüyüşle bende hızlı veriyom ama yapmıyomki düğün var eşimin sülalesinin içine ilk kez gircem doğumdan sonra of hepsi aynı ne olmuş sana dicek
yarından itibaren bende katılıyım size destek olun banada lütfen
tamam cnm yazarım yarın çayımı falan alırım pek diyet ürünüm yok hatta hiç inş.hava ii olur çıkarım bana kızın fazla yersemoluruz sen merak etme kendini tut yeter yaz buraya yediklerini içtiklkerini yaptıklarını çok faydası oluyo vala
benim tek sorunum tatlı cips kola poğaça hiç yemiyim fark etmez ama tatlı isteiği resmen krize giriyom beni mahveden o zaten ne yapsm bunun için önerin varmı
sağol canım kuru meyve alırım ara öğün yaparım hem onunla...
bakalım burdan görüşürz canım eşimede dedim dedi 1hafta yapıyon 3 hafta yiyon gülsemmi ağlasammıgerçi kiloma laf etmez hiç bir zaman ama tuhaf oldum birden :26:
benim tek sorunum tatlı cips kola poğaça hiç yemiyim fark etmez ama tatlı isteiği resmen krize giriyom beni mahveden o zaten ne yapsm bunun için önerin varmı
yarından itibaren bende katılıyım size destek olun banada lütfen
günaydın kızlar...kızım geç yattığı için geç kalktık onunla uğraşırken 12 de kahvaltı etmiş oldum bir yumurta haşlanmış. 1 salalatık. 1 dilim kaşar peyniri. biilyom bu olmamalıydı.birazdan çıkıp çay alcam dediğinizden... hurma nerde bulabilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?