Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

iyiki konuya bakmışım :) yeşilçay bende içemiyom birde sizin deediğinizi deniyim tabi içmekle olmuyor bende kızım 14 mayısta 2 yaşına gircek ama 2 senede verceğime aldım ve 20 kilo duruyo doğumdan sonra birde zaten kilom vardı sizde düşünün havalarda ısınmadı spor yapııyım ama vermek istiyom 25 hazirana kadar 10 kilo vere bilirmiyimki diyete başlasam yine

25 hazirana daha 2 ay var verebilirsin tabi zaten kafadan ilk etapta 5 kilo gitti say :) evde hareketler falan yap ben her akşam leslie yapıyorum sende dene çok zevkli bence :)

iyiymiş vala ben nesfit yiyodum geçen hafta yedim bi değişiklik olmadı ikinci paketi almıştım ablamla beraber yiyoruz biticek az kaldı 2 günlük falan sonra bırakıcam bi faydasını görmedim açıkcası bende yazim yanlışım varsa uyarın beni :)

sabah nesfit
sonra 1 saat pilates
ara yarım elma
öğlen 4 kaşık bezelye yemeği 2 dilim çavdar ekmeği salata
ara nescafe
akşam 6da yedim yemeğimi tarhana çorbası biraz birazda yoğurtlu kabak salatası
2 fincan yeşil çay
biraz öncede 1 elma 2 havuç yedim
şimdi yeşil çay içicem 1 fincan daha
sonra leslie 3 mil yapıcam
veee bugün hiç içmediğim kadar su içtim 2-2.5 litreyi bulmuştur
işte bu da benim bugünüm :)

onu nasıl yapcağımı bir anlamadım :) havalar sıcak olunca günde 2 saat yürüyom ama çok kötü malum çocuk olunca çıkılmıyor diyet ve yürüyüşle bende hızlı veriyom ama yapmıyomki düğün var eşimin sülalesinin içine ilk kez gircem doğumdan sonra of hepsi aynı ne olmuş sana dicek

yarından itibaren bende katılıyım size destek olun banada lütfen

vala annen flan yakınsa en azından 1-2 saat günde kendine ayırıp yürüyüş falan yapman lazım yağmur yağmadığı zman sıkıca giyinip çıkabilirsin bu leslie de videolar var hareketler güzel sıkılaşmada etkili ama tek başına yeterli değil yürüyş şart tabi boğazıda tutmamız lazım ben biraz frenlemedim ama yürüyüş yapmam lazımmm :))

canım kimsem yok 3 ay önce taşındım bütün sülalem tanıdıklarım 12 saat uzakta ama havalar ısıncak evde yaparım 1 hafta falanda inş başarırım

oluruz sen merak etme kendini tut yeter yaz buraya yediklerini içtiklkerini yaptıklarını çok faydası oluyo vala
tamam cnm yazarım yarın çayımı falan alırım pek diyet ürünüm yok hatta hiç inş.hava ii olur çıkarım bana kızın fazla yersem

1-2 hafta sonra kendin istemezsin zaten alışırsın hadi bakalım inş hep berabeerr kurtulcaz :)

benim tek sorunum tatlı cips kola poğaça hiç yemiyim fark etmez ama tatlı isteiği resmen krize giriyom beni mahveden o zaten ne yapsm bunun için önerin varmı

benim tek sorunum tatlı cips kola poğaça hiç yemiyim fark etmez ama tatlı isteiği resmen krize giriyom beni mahveden o zaten ne yapsm bunun için önerin varmı

kuru meyveler ya da ufak bi parça çikolata :) benim pek krizim olmuyo genelde kuru kayısı üzüm erik faln yiyin diyolar ben sevmediğim için yemiyorum :)

sağol canım kuru meyve alırım ara öğün yaparım hem onunla...

bakalım burdan görüşürz canım eşimede dedim dedi 1hafta yapıyon 3 hafta yiyon gülsemmi ağlasammı gerçi kiloma laf etmez hiç bir zaman ama tuhaf oldum birden :26:

bakalım burdan görüşürz canım eşimede dedim dedi 1hafta yapıyon 3 hafta yiyon gülsemmi ağlasammı gerçi kiloma laf etmez hiç bir zaman ama tuhaf oldum birden :26:

erkekler genelde ne dediklerini bilmezler bu konuda :) sende ona inat yap bak bırakmadım dersin :) vala en başta kendi rahatın için yapcaksın en azından daha rahat nefes alıyosun bu bile çok önemli artık merdiven çıkarken tıkanmıyorum mesela bu da hareket etmemin katkısı

canım ben tatlı krizine girdiğimde hurma yiyorum hemen kesiyor üstelik faydalı ve kalorisi çok düşük....

yarından itibaren bende katılıyım size destek olun banada lütfen

o zaman aramıza hoşgeldin canım
hergün yediklerini buraya yaz senin içinde iyi olur ...
sürekli yemek yiyor ve diyet yapamıyorsan şöyle bir taktik deneyebilirsin
her 2 saatte bir mutlaka bişeyler ye..
ama aksatmadan..
o zaman çok rahat yeme isteğinin önüne geçebilirsin...

telefonunun saatini kur her 2 saatte bir çalsın unutmasın böylece..

günaydın kızlar...kızım geç yattığı için geç kalktık onunla uğraşırken 12 de kahvaltı etmiş oldum bir yumurta haşlanmış. 1 salalatık. 1 dilim kaşar peyniri. biilyom bu olmamalıydı.birazdan çıkıp çay alcam dediğinizden... hurma nerde bulabilirim acaba

günaydın bende normalde 9 gibi kalkmaya çalışıyorum bugün saldım :) 11 de kalktım ben nesfit yiyiyodum 1.5 haftadır bu paket bitince almıcam bidaha yarın sabahlıkta var sonra bitiyo onun için sabah 1 büyük bardak suyla başladım sonra nesfitle kahvaltı arkasından 1 bardak yeşil çay ve su yudumluyorum şişeyle geziyorum artık böylece su içmeyi unutmuyorum :)
ekmek yazmayı unuttunmu yemedinmi bence bi dilimde çavdar veya kepek ekmeği yiyebilirdin ben nolursa olsun her öğünde 1 dilim ekmek yiyiyorum yoksa daha çabuk acıkıyorum bu karmezin lifli vardı ondan alıyodum nesfitten önce yine ona başlıcam 27 gr bir tanesi
hurmayı da marketten veya kuruyemişçilerden bulabilirsin heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…