ne güzel bir azimle başlanmış bende hamileyim nasipse 2-3 haftaya kadar bebeğimi kollarıma alacağım tabi emzirme serüvenim başlayacak ama ben spora ağırlık vererek çokta olmasada kilo vermeyi istiyorum, tabi bebeğim büyüdkten sonra mutlaka daha sıkı yaparım...
en son listede gözüme takılan birşey oldu bende diyetisyene gitmiştim ve bana 1 simidin 3te birini ye hemde susamlarını ayıkla demişti, gevreklerin 2 kaşığı 1 dilim ekmeğe denkmiş, kaşarda en yağlı peynir malesefbende sana yardımcı olayım diye yazdım inşallah faydam olur bildiklerimi paylaşayımda :)
birde şişlik var demişsin aslında 2 haftada 1 ya da 2 gün şu pirinç lapası diyeti varya onu yapabilirsin özellikle reglden sonra yap inanılmaz veriyorsun sonra aynı hızla kaldığın yerden devam :) bence 1 gün yap hem sıkıcı olmaz hemde motive eder sürekli yaparsan bıkabilirsin :)
bol şans unutmazda girersem takipçinim :))))
inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde doğurursun canım ..
aslında pek tercih etmem simidi ama canım çok çekince yolda burnuma koktu kazan simidi aldım arada bir böyle şeyler yapmak lazım diye düşünüyorum kendimi kasmadan diyet yapıyorum..
canım ne isterse birparça mutlaka yiyorum o kaşarın sebebi de o ..
domates çorbası yaptım üzeri kaşarlı çok severim bir dilim ekmekle içecektim çorbayı onun yerine bir tatlı kaşığı kaşar rendesi attım üstüne ekmeği yemedim böylece istediğim yemiş oldum ...
bunun gibi..
canım çok tatlı çektiği zaman hurma yiyorum
hurma ve süt gerçekten birbirini tamamlıyor üstelik kalorisi çok az ve besleyici liften dolayı tok'da tutuyor sana da tavsiye ederim sütünü çoğaltır ve besler ...
onun dışında davetlere gittiğim zaman herşeyden yiyorum mutlaka yani canım birşey istediğinde yememezlik yapmıyorum kalorili diye.. az yiyorum yada diğer öğünümü hafifletiyorum ...
hergün mutlaka bir avuç kuruyemiş yiyorum çünkü vücudun doğal yağlara da ihtiyacı var
bu böyle devam eder umarım benimde sana bir faydam dokunur
ayrıca uyarın için çok teşekkür ederim...
Benimkide yavaşladı aslında canlandırmaya uğraşıyorum sürekli ...
ben çaykurun sarı teneke bergamutlu yeşil çayından içiyorum çok güzel tavsiye ederim..
almost sayende yeşil çay içmeye başlıcam vala :) çok güzelmiş tadı bunun :)
çok sevindim bende uzun aramalardan sonra buldum iyikide bulmuşum diyorum hiç zorlanmıyorum içerken umarım sende faydasını görürüsün canım..
moralini bozma haftada bir tartıl sık tartılırsan inmediğini gördüğünde motivasyonunu kaybedebilirsin
ben kendime bir tarih koydum mesela ama illede o tarihte bitireceğim demiyorum ben nasılsa bu kiloları vereceğim bir ay önce yada bir ay sonra bunun bir önemi yok..
sende böyle düşün ..
kafanda bitirdikten sonra gerisi hikaye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?