Allmost'un Zayıflama Günlüğü...

Ekmek yemedim canım yok diye çıkınca alcam havada kötü pazarada uğrucam kızımı üşütmsem bari :26: Hurma marketlerde hiç gözüme çarpmadı baharatçıda uzak hafta sonuna idare ederim artık ne yapıyım bende aç karnıma su içtim ama ben suyu hiç sevmiyom içmeyi

sıkı giydir üşümez :) gittiğinde sor belki vardır kuru kayısı falanda alabilirsin neyi seviyosan ona bak :)
bende çok içmiyorum aklıma gelmiyo pek ama şişele içinde içiyorum hep yanımda oluyo küçük şişelerden bittikçe dolduruyorum tabi zırt pırt tuvalete :)

hurmayı severim sanırım tatlı isteğimi daha iyi bastırır :) olmassa belki kayısıda ala bilirim ama yağmur yağcak sanki

hurmayı severim sanırım tatlı isteğimi daha iyi bastırır :) olmassa belki kayısıda ala bilirim ama yağmur yağcak sanki

vala hava durumuna dicek bişeyim yok :) eşine söyle gelirken o alsın :)

pazara gittim geldim çayımı aldım içtim ama doğadanın vardı limonlusunu aldım güzel ama hurma ve ekmeği unuttum çünkü kızı arabasına koymamıştım çoştu cadı
ara öğün.çeyrek muz yedim 2 de 3te çeyrek simit 5 te yarım tabak ıspanak yicem 7dide yarım kase çorba ciğer yicem çok az suyunda almam ekmeğim yok tabi az salata yeşillikten sadece bu akşam yemeğim olcak yanlız ben süt içiyodum yatmadan 1 saat önce gerginliğim gidiyor ve rahat uyuyodum bunu 1 çay bardağı yapsam olurmu ? birde 1 saat yürüdüm yarım saate yakın kız kucağımdaydı ekstra yakım olmuştur :) ama yarım saate yakında sallandık resmen :)

tempoyu bi düşürüp bi arttırmışsın işe daha iyi :) iyi geliyosa devam et nolcak süt yoğurt lazım zaten :)

canım süt içmelisin zaten... Az yağlı olmasına dikkat et ve içine biraz tarçın atarsan tadıda çok güzel oluyor ve tarçının kokusunun tok tutma özelliği var..

tamam sağolun kızlar tarçını seviyom öyle yaparım şimdi kek yaptım eşim iş yerine getircek sabah ama yemicem bir lokma alsammı acaba bugün ekmek yemedim onun yerine geçsin :))

tamam sağolun kızlar tarçını seviyom öyle yaparım şimdi kek yaptım eşim iş yerine getircek sabah ama yemicem bir lokma alsammı acaba bugün ekmek yemedim onun yerine geçsin :))

tadımlık bi lokma da bırakırsan ye :) ekmek yemen lazım yalnız en azından kahvaltıda

yeşilay içtiğimden beri midem ağrıyo nedense ? akşam yemeğinde yarım dilim ekmek yedim ama normel olandan malesef sen neler yedin canım günün kalan kısmında

4-5 gibi 4 kaşık kereviz yemeği ve yoğurtlu havuç salatası yedim 1 dilim ekmek bi de
sonra nescafe içtim
sonra yeşil çay içtim
sonra 1 dilim salçalı ekmek birazda peynir yedim çayla birlikte
sonra 1 saat yürüyüşe gittim annemle
bu ara 2.5 lt suyumu içtim :)
1 bardak daha yeşil çay içicem çok acıkırsam meyve yiyicem

yeşilay içtiğimden beri midem ağrıyo nedense ? akşam yemeğinde yarım dilim ekmek yedim ama normel olandan malesef sen neler yedin canım günün kalan kısmında

acaba çokmu beklettin nasıl yaptın ben suyu kaynatıyorum fincana koyuyorum içine 1 çay kaşığı atıyorum biraz bekletip içiyorum

canım benmki poşetti suyunu az koydum fazla beklettim sanırım hala ağryo feci. içicektim içmedim olurmu ki çaydan hiç bilmiyom bişeyde yemedm çünkü

Son düzenleme:
canım benmki poşetti suyunu az koydum fazla beklettim sanırım hala ağryo feci. içicektim içmedim olurmu ki çaydan hiç bilmiyom bişeyde yemedm çünkü

bi,lmiyorum ki çok beklettiysen olabilir belki hiç bi fikrim yok malesef yardımcı olamıcam ilaç al olmazsa

bu arada koşu bandı kullanan varmı almayı düşünüyorum fakat nasıl bişey almam gerektiği hakkında hiç bilgim yok

ilacım yok olsa alcam canım ama bu ara çok ağrıyo midem artık beni kaldıramıyomu ne :)))) bende kışa istiyom koşu bandı yada kızı kreşe göndermek ozaman rahatca karda yağsa yürürüm üşenmem :)

rahat oluyo koşu bandı yapabilirsen ikisini de yap yoksa bence kızı kreşe gönder :) bende öle diyom yürürüm diye ama sabah kalkması zor geliyo akşam canım istemiyo günler geçiyo öyle böyle istediğin zaman istediğin kadar yapabilirsin spor salonuna gidicektim ama aylık70-100 arası değişiyo çok geldi bana ona verene kadar ayda 50 taksit öderim dedim zaten salondada en çok kullancağım alet o :)

menümü yazayım hemen

sabah
bir dilim kepek
peynir zeytin az reçel domates
çay

ara beyaz leblebi bir avuç

öğlen
meyve salatası

ara
bir avuç ceviz-fındık

akşam
mantarlı tavuk sote
bir kase yoğurt...

yarın tartı günüm çok heyecanlıyım...

oo tartı günü hee dört gözle bekliyorum yazmanı o zaman :) inş güzel gelişmeler vardır :)
ayrıca süper yediklerin çok iyi gidiyosun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…