Almalimiyim lutfen akil verin

Allah sifa versin hic dusunmeden alın yanınıza, kiyamam yaa.

Allah sifa versin hic dusunmeden alın yanınıza, kiyamam yaa.
Bende sizlere danismak istedim
Herkes almamizi soyledi
Niyetimizde buydu
Sadece yanlis birsey olur mu acisindan danisayim dedim
Ama insallah hafta sonu gidecekler bizde o zmn gidip alalim diyoruz

Amin cok tesekkurler

al bak ılerde pişman olursun sonra.

okumaya başlarken eşinize sorun diyecektim
ve HELAL OLSUN enişteye alalım bende destek çıkarım demiş
ben olsam bakarım ama ondan önce annenle konuş derim arada bizim yetişemediğimiz zaman yardım edermisin diye

Mutlaka alın

Allahım o minik kuzuya acısın annesini sağlıklı bir şekilde en kısa sürede yanına getirsin. Anne kuzusu daha o. Ne çok etkilenir kim bilir. Ama sizinle biraz rahat olacaktır eminim.

Tez zamanda şifa bulsun inşallah,

Annem bakar ama oda hasta o yuzden kendine guvenemiyor
Yani bakar ama surekli olarak degil
Yardim eder yani

Allah teyzenize şifa versin. Ne mutlu size ki bu kadar düşünceli bir eşiniz var. Bence bakmalısınız. İnsanın başına bu hayatta ne geleceği hiç belli olmaz. Hem teyzenizinde gözü arkada kalmamış olur. Hem de o çocuk için çok iyi olur

Annem bakar ama oda hasta o yuzden kendine guvenemiyor
Yani bakar ama surekli olarak degil
Yardim eder yani

Tamam canım yardım etme konusunda demek istedim,
sende kendine güveniyorsun önceden bakmışsın
ve şu anda istiyor ve güveniyorsan sıkıntı yok bence

Istemiyorum ugrasamam demis
Hadi alfi bakti diyelim
Kim bilir nasil bakacak
Annesinin akli orda kalacak benim orda kalacak
Iyilesme iyilesemez o psikolojide zaten
Insallah alacagiz bizde
teyzeniz geç mi evlendi yoksa çocuğu mu uzun süre olmadı?
tam olarak ne kanseri özel değilse?

Öncelikle eşini tebrik ediyorum yüreği Kocaman sanırım böyle kocalar az mı kaldı ne nadir denk geliyor. Evet konuya dönersek ben bir saniye düşünmeden başımla beraber derdim allah dermanını versin inşallah teyzeye...

Esim cicuklari sever
Daha oncede 3 ay kalmisti bizde
O zamanda ilgilendi saolsun cok
Amin cumlizin insallah
Allah herkese saglikli omur nasip etsin

Teyzeniz zor durumda kalmış olmaliki size söylemiş, bence alın koruyun kollayın,Allah evladınızı size bagışlasın, yarın ne olacagımızın garantisi yok.

Alın yanınıza muhakkak. Yalnız hamilesiniz. Kreşe bebek doğduktan sonra vermeyin lütfen. Bebeğin gelmesi, hali hazırda ailesinden de ayrı olmasıyla iyice dışlanmışlık psikolojisine girebilir.

Doğum yapmadan kreşe verin ki hem evde çocuk olacağı psikolojisine sosyalleşip, paylaşarak alışır hem de hamileliğinizin son dönemleri ağır geçeceğinden daha iyi ilgilenilir.

Rabbim inşallah şafi adıyla şifa versin teyzenize yavrusuna bağışlasın inşallah. Benimde annem kanser tedavisi görüyor şuan. Rabbim kimselere vermesin gerçekten zor bir süreç. Ben olsam alır bakardım kesinlikle. Eşinizin destek olmasıda çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…