Bende sizlere danismak istedimAllah sifa versin hic dusunmeden alın yanınıza, kiyamam yaa.
al bak ılerde pişman olursun sonra.Meraba kizlar size borsey danismak istiyorum.
Teyzem var 38 yasinda 4 yasinda bi oglu var . Kendisinin kanser hastasi ve ilerliyor yurtdisinda bi yil kadar bi tedavi gormesi gerekiyor sure uzunda olabilir . Dun annemler falan oturduk konustuk . Annem de rahatsiz kaslariyla ilgili problemleri var ailedende bi birey yok oyle yakin . Enistemin annesini de ugrasamam ben demis bana dedi bakabilir misin diye . 3 ay kadar bakmistim gecen yil . Sakin uyumlu bir cocuk
Bende simdi hamile oldugumdan tereddut ettim ama vijdanimda el vermiyor keyfine birakmiyor sonucta . Esimde idare edelim biraz bende yardimci olmaya calisirim dedi
Napmaliyim ? Bana pek dokunacagini yoracagini sanmiyorum ama lutfen birsey soyleyin
Bugun ona yarin bana diyorum allah korusun
Akil verin bana
Mutlaka alınMeraba kizlar size borsey danismak istiyorum.
Teyzem var 38 yasinda 4 yasinda bi oglu var . Kendisinin kanser hastasi ve ilerliyor yurtdisinda bi yil kadar bi tedavi gormesi gerekiyor sure uzunda olabilir . Dun annemler falan oturduk konustuk . Annem de rahatsiz kaslariyla ilgili problemleri var ailedende bi birey yok oyle yakin . Enistemin annesini de ugrasamam ben demis bana dedi bakabilir misin diye . 3 ay kadar bakmistim gecen yil . Sakin uyumlu bir cocuk
Bende simdi hamile oldugumdan tereddut ettim ama vijdanimda el vermiyor keyfine birakmiyor sonucta . Esimde idare edelim biraz bende yardimci olmaya calisirim dedi
Napmaliyim ? Bana pek dokunacagini yoracagini sanmiyorum ama lutfen birsey soyleyin
Bugun ona yarin bana diyorum allah korusun
Akil verin bana
Annem bakar ama oda hasta o yuzden kendine guvenemiyorokumaya başlarken eşinize sorun diyecektim
ve HELAL OLSUN enişteye alalım bende destek çıkarım demiş
ben olsam bakarım ama ondan önce annenle konuş derim arada bizim yetişemediğimiz zaman yardım edermisin diye
Annem bakar ama oda hasta o yuzden kendine guvenemiyor
Yani bakar ama surekli olarak degil
Yardim eder yani
teyzeniz geç mi evlendi yoksa çocuğu mu uzun süre olmadı?Istemiyorum ugrasamam demis
Hadi alfi bakti diyelim
Kim bilir nasil bakacak
Annesinin akli orda kalacak benim orda kalacak
Iyilesme iyilesemez o psikolojide zaten
Insallah alacagiz bizde
Kolon kanseri kendisiteyzeniz geç mi evlendi yoksa çocuğu mu uzun süre olmadı?
tam olarak ne kanseri özel değilse?
Esim cicuklari severÖncelikle eşini tebrik ediyorum yüreği Kocaman sanırım böyle kocalar az mı kaldı ne nadir denk geliyor. Evet konuya dönersek ben bir saniye düşünmeden başımla beraber derdim allah dermanını versin inşallah teyzeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?