Snin zaten vicdanin cok temiz cok alcak gonullu sen ne yapman gerektigine zaten vicdan olaraj karar vermissin hamilelik zor bir surec Allah yardimcin olsn ama eger esinde destek olursa bakman daha iyi olur teyzenin duasi sana bir omur yeter canm hersey gonlunce olsn hoscakalMeraba kizlar size borsey danismak istiyorum.
Teyzem var 38 yasinda 4 yasinda bi oglu var . Kendisinin kanser hastasi ve ilerliyor yurtdisinda bi yil kadar bi tedavi gormesi gerekiyor sure uzunda olabilir . Dun annemler falan oturduk konustuk . Annem de rahatsiz kaslariyla ilgili problemleri var ailedende bi birey yok oyle yakin . Enistemin annesini de ugrasamam ben demis bana dedi bakabilir misin diye . 3 ay kadar bakmistim gecen yil . Sakin uyumlu bir cocuk
Bende simdi hamile oldugumdan tereddut ettim ama vijdanimda el vermiyor keyfine birakmiyor sonucta . Esimde idare edelim biraz bende yardimci olmaya calisirim dedi
Napmaliyim ? Bana pek dokunacagini yoracagini sanmiyorum ama lutfen birsey soyleyin
Bugun ona yarin bana diyorum allah korusun
Akil verin bana
Kesinlikle al yanına çok üzüldüm allah şifa versin annesine.Amin cok tesekkurlwr insallah
Rabbim kimseye vermesin .
Bende oyle dusunuyorum
Allah razı olsun sizdenYok ben 3 ay baktim ona
Kirmak mi melek daha o
aminnnbence de bakın. anne hasta kadıncagız. bi de oglunda kalmasın aklı. cok zordur caresizlik. siz bakın ve insallah anne de bir an once iyilessin ve bir daha ogluyla hic ayrılmasnlar.
merhaba siz bunu soyleyince aklıma başka bir aile geldi anlatmak istedimMeraba kizlar size borsey danismak istiyorum.
Teyzem var 38 yasinda 4 yasinda bi oglu var . Kendisinin kanser hastasi ve ilerliyor yurtdisinda bi yil kadar bi tedavi gormesi gerekiyor sure uzunda olabilir . Dun annemler falan oturduk konustuk . Annem de rahatsiz kaslariyla ilgili problemleri var ailedende bi birey yok oyle yakin . Enistemin annesini de ugrasamam ben demis bana dedi bakabilir misin diye . 3 ay kadar bakmistim gecen yil . Sakin uyumlu bir cocuk
Bende simdi hamile oldugumdan tereddut ettim ama vijdanimda el vermiyor keyfine birakmiyor sonucta . Esimde idare edelim biraz bende yardimci olmaya calisirim dedi
Napmaliyim ? Bana pek dokunacagini yoracagini sanmiyorum ama lutfen birsey soyleyin
Bugun ona yarin bana diyorum allah korusun
Akil verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?