• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alman erkek arkadaş deneyimi olan?

nasil yani ben anlayamadim
sizi bir konserde gördü, geldi kahve icmek istedi. alman usulü kahvelerinizi ictiniz.
sonra tekrar bulusmak istedi onda da opmek istedi ve konu kapandi mi konusmayi kestiniz mi?

siz "kac zaman oldu her görüsmemizde..." , "Hem ilgisi var çok net hem çok konuşmuyor" falan diyince ben daha uzun zaman yayilan bir sey sanmıştım
İlkini saymadım ben😀totalde 3. Görüşmede öpmek istedi evet.. dediğim gibi ben biraz yanlış ifade etmiş de olabilrişm çok yükselip

İlkini saymadım ben😀totalde 3. Görüşmede öpmek istedi evet.. dediğim gibi ben biraz yanlış ifade etmiş de olabilrişm çok yükselip
neyse bacim salla gitsin
her milleti iyisi var kötüsü var. bu da almanin kötüsü bence
hic duymadim konuştuğu kisiden soyadini saklayan. demek ki var saklayacak bir seyi ki sakliyor.
yeni ufuklara yelken ac

bence böyle detayların ne önemi var seninle ilgileniyorum ki burdayım demeye getirmis ama ben olsam ben de güvenmezdim.
kac yasındaydı ki bu adam

bence böyle detayların ne önemi var seninle ilgileniyorum ki burdayım demeye getirmis ama ben olsam ben de güvenmezdim.
kac yasındaydı ki bu adam
Kesinlikle o anlama getirdi. Hatta işiyle ilgili soru soruyorum amaç tanımak ya hani birnirimizi ben öyle düşündüm en azından.. hep geçiştirdi şimdi işle ilgili konuşmak iatemiyorum diye. Onu sorma bunu sorma bir liste versin o zaman da dersime çalışayım diyesi geliyor insanın.. Yaşını da bilmiyorum😂😂🙈Ama 30 başları

Kesinlikle o anlama getirdi. Hatta işiyle ilgili soru soruyorum amaç tanımak ya hani birnirimizi ben öyle düşündüm en azından.. hep geçiştirdi şimdi işle ilgili konuşmak iatemiyorum diye. Onu sorma bunu sorma bir liste versin o zaman da dersime çalışayım diyesi geliyor insanın.. Yaşını da bilmiyorum😂😂🙈Ama 30 başları
batı kültüründe öyleymis ben de okumustum. Yeni tanıştığın İnsana işi maaşı özel hayatı hakkında sorular sormak ayıp görülüyormuş. bizde de çok normal. bos vakitlerinde neler yapıyosun hobilerin ne falan diye sormak lazım heralde. ya da dizi film

sen "ilk bulusmada eve çağırmanın tek amaci var onun icin de çaba harcamaya gerek gormemistir" diyorsun ama onlarin zihniyeti bizimki gibi erkegin cinsellik icin kostugu - kadinlari birliktelik icin ikna ettigi- ilgi alaka gösterdiği bir zihniyet degil ki. Kadinlar da pekala ilk bulusmada birileriyle yatmayi tercih edebiliyolar ve kendilerini "bana deger gostermedi - beni kullandi" diye düşünmüyorlar. Hatta hamile kaldiklari kisilerle evlenmeyi kendileri tercih etmiyor. mantalitemiz cok farkli.
sevgilim, ev arkadasi ve onun sevgilisiyle beraber yasiyordu. onlarin ask hikayesini (!) dinlemistim; bir vesileyle tanisiyorlar, kadin ilk bulusma icin eve cagiriyor film izlemek icin. sonra tekrari geliyor falan derken cok sık birbirlerinde kalınca erkek; "buraya boşuna kira ödeme, benim evim bana ait, kira masrafin olmaz" diye konuşup ayni eve çikmayi teklif ediyor. beraber yatiyorlar ama ev arkadasi faturalari yemekleri falan bölüp parasini birbirlerine atiyorlar :) love story🥰
duydugum neredeyse tüm tanisma hikayeleri hep boyleydi.
oyle bizdeki gibi tanimadan etmeden hoslaniyorum denen, büyük laflar edilen, erkegin avci gibi kadinin pesinden kostugu, onu bir seylere "ikna etmek" için tüm hünerlerini sergilediği bir dunya yok yani oralarda.
(eyalet eyalet farklidir belki ama eski duvarin dogu tarafinda kalan kesimde benim tüm cevrem - ve anlattıklarımin neredeyse tamami sevgilimin bakis acisindan - onun vesilesiyle tanidigim insanlarin anlattıklarindan. Daha baska yerler böyle degildir bilmiyorum. sonucta mardinli birinin kendi cevresinden kadin erkek ilişkisi örnekleriyle izmirli kisinin ayni değildir). onlara göre geleneksel cinsiyet rolleri demode - kroca - maço seyler. yani bir erkegin sadece erkek oldugu için klozeti cifleme işini yapmamasi ile sadece erkek oldugu icin hesabi odemek istemesi onlar icin ayni iğrenclikte birsey. cinsiyet eşitliğine inanmayi geç yasayan insanlar. cocuk hastaysa hem anneye 15 gun izin var hem babaya - en basiti. bizdeki gibi hasta cocukla ilgilenmek anneye ayrilmis bir görev degil. ya da bizdeki gibi bir erkek, çocuklarını parka götürüyor- tam bakim veriyor- evi temizliyor diye kimse onlari övmüyor. ilk bulusmada eski usul -restoran secen, kadini kapidan alip yedirip icirip hesabi ödeyen erkek sey gibi geliyor; "iyyy şu kroya bak. sirf erkek diye benim hesabimi odeyecegimi zannediyor! yakinda sirf kadin oldugum icin evin islerini benim yapmami bekler. eski kafa!"
Ben mesela bizde kadinlarin, elinden tamir vs gelmeyen erkeklere küçümser baktığını söyledim. sonucta (benim icinde bulundugum sosyoekonomik duzende) bir erkek conta sıkmasinı bilmiyorsa malın tekidir yani. ya da matkap kullanilacaksa - teknik bir sey varsa erkekten beklersin. Bunu soyledigimde sevgilime cok tuhaf geldi çünkü orada kizin muslugunu tamir etmek istesen "ne alaka, kadin oldugum icin kendi tamirimi yapamayacagimi mi iddia ediyorsun" diye terslenirmissin. ya da ilk bulusmaya cicekle geldiysen bir losersindir ve muhtemelen ikinci bulusmaya hic cikamazsin.
hatta daha bugün hayatinda (aile evi haric) ona yemek yapan tek kişi oldugumu soyledi.
o kadar genis cevresi var, kadinin yemek yapıp masaya koydugu türden iliskisi olan tanidigi sadece bir tanecik arkadasi varmis. Acikan gider atistirir doyarmis : )
ve bugun duyduguma gore "date'e çıkmak" onlar icin amerikan filmlerinden öğrendikleri bir seymis. öyle amerikan filmlerindeki gibi - bizdeki gibi bulusmalar hic yaygin değilmiş. ya evde bulusur ya arkadas partisine gider ya da dag bayir yürürmüşsun (hos nereye gitsinler aksam 7'den sonra tum dukkanlarin kapandigi, benzinlik haric su bile bulamadigin, pazarlari marketin bile acik olmadigi bir yerdeler)

bizim iliskimizde de ben ne kadar "tipik türk kızı"ysam sevgilim de o kadar "tipik alman erkegi"
ilk bulusmamizda 14 kilometre yol yürümüştük, iki yakada tüm güzel yerlere gitmis kucuk kucuk biseyler atıştırmistik, sulemaniye manzarasinda cay, gulhane parki çimenlerinde beltur sandvici, kiz kulesi karsisinda toz sahlep falan. kimin ödediğini hatırlamıyorum bile zaten ödenen para minik minik rakamlardi.
ama sonucta tabii ki sohbetlerimizin cok büyük bir kismi kendi ulkemizdeki aile / ask / is ilişkileri falan oluyor. Yeri geliyor cevremizden- onceki yaşantımızdan orneklerle anlatiyoruz bizim kulturlerin "normalini"
mesela ben ilk bulusmada öpüşmediysem zaten o kisiyle arkadas olmuşum demektir, sevgili olduysak o öpücüğü almisimdir. ama ona "turk kizlari boyledir" diyemem . Hatta tam tersi "evlenmeden olmaz diye birliktelik icin evliliği beklemenin elzem oldugunu düşünen kadinli erkekli bir çoğunluk var" diyorum. ya da ben sifir altinla evlenecegim. ne sevgilimden ne ailesinden en ufak bir beklentim yok- ailemin de yok. Ama turk aile yapısında altinin cok onemli oldugunu hatta çoğu zaman iki ailenin konusup kac altin istedigine karar vermesinin normal olduğundan bahsediyorum. ben gelinlik yerine kendime kendi paramla beyaz elbise alacagim ama tabii ki konusurken gelinligi burada erkek tarafinin aldigini o yuzden fiyatlarin inanilmaz şiştigini - erkek ailesi "daha uygununu bulalim" dediginde kizin "ben en iyisine layigim" kavgalarina girdigini falan anlatıyorum. sonucta düğün oncesi alisveris kavgasi da bizim gelenegimizin bir parcasi. sen yapmazsin - o yapmaz ama (en azindan benim dahil oldugum 2-3 nesil once koyden kente gocenlerin oldugu sosyoekonomik grupta) oldukca yaygin.
ben de mesela bunlari anlatıyorum bizim kültürlerden bahsederken. Bir erkegin daha bir kez basbasa bulusmadigi kizlara bile "cok hoslandim, sen baskasin, niyetim ciddi" demesinin normal oldugunu hatta böyle ustune dusmese kadinin hic bulusmayacagini falan anlatiyorum ama anlattiklarim da bir genelleme sonucta. yasadigi toplum hakkinda fikri oluyor en azindan:)
Kısmen katılıyorum. Ama konu sahibi belliki ciddi uzun ömürlük bir ilişki istiyor. İlk buluşmadan eve çağırıp sonra sexle sonlanan ve en son evlilikle biten ilişkiler de var tek buluşmalik ilişkiler de. Yani burda önemli olan konu sahibinin nasıl bir ilişki istediğini açıkça belirtisi gerek.
Örneğin geçen biriyle biri uygulamada tanıştım. Adam cerrah ama adam öyle bir uzman olmuşki yok ben gelecekteki eşimi arıyorum, yok şöyle yaşatacağım seni vs vs. En son ee artık buluşalım dedim. Sözde koca cerrah trenle gelecek benim yaşadığım şehre, neymiş kolay olurmus ( iki aktarmalı çok kolay evet 😂) sonra soruyor orda otel varmi geç kalırsam orda uyurum diye. Ha bu arada 18.30 gibi gelecek yani otelde uyuması garanti. Bende sen otelde yerini ayırt ben akşam eve dö erim diyince eee aslında senin evine gelsem de beraber yemek pişirsek elinden yemek yemiş olurumlar başladı… ben ilk bulusmada evime davet etmek istemiyorum diyince en sonunda konuyu sekse bagladi. Yok biz ne zaman sex yaparız? Aslında birbirimizi tanımanın en kolay yolu aynı yatağı paylaşmak vs. Yahu bunu baştan açıkça söyle sene seninle sex için buluşmak istiyorum diye 😂😂😂
Neyse zaten dürüst olmayan insanla işim olmaz.
Ama diğer taraftan çok dürüst insanlar da var. İlk konuşmada niyetini açıkça söyleyen mesela.
Seneler önce biriyle sadece cinsellik için görüşmeye karar vermiştik ama adam sonunda ciddi ilişki istedi. Daha sonra Londra’ya işi taşınınca benimde taşınmamı istedi ama ben cesaret edemediğim için ayrildik.
Yani dürüst insanı severim. Niyeti ne olursa olsun, açıkça söylesin ne istediğini işine gelir yada gelmez …

Kısmen katılıyorum. Ama konu sahibi belliki ciddi uzun ömürlük bir ilişki istiyor. İlk buluşmadan eve çağırıp sonra sexle sonlanan ve en son evlilikle biten ilişkiler de var tek buluşmalik ilişkiler de. Yani burda önemli olan konu sahibinin nasıl bir ilişki istediğini açıkça belirtisi gerek.
Örneğin geçen biriyle biri uygulamada tanıştım. Adam cerrah ama adam öyle bir uzman olmuşki yok ben gelecekteki eşimi arıyorum, yok şöyle yaşatacağım seni vs vs. En son ee artık buluşalım dedim. Sözde koca cerrah trenle gelecek benim yaşadığım şehre, neymiş kolay olurmus ( iki aktarmalı çok kolay evet 😂) sonra soruyor orda otel varmi geç kalırsam orda uyurum diye. Ha bu arada 18.30 gibi gelecek yani otelde uyuması garanti. Bende sen otelde yerini ayırt ben akşam eve dö erim diyince eee aslında senin evine gelsem de beraber yemek pişirsek elinden yemek yemiş olurumlar başladı… ben ilk bulusmada evime davet etmek istemiyorum diyince en sonunda konuyu sekse bagladi. Yok biz ne zaman sex yaparız? Aslında birbirimizi tanımanın en kolay yolu aynı yatağı paylaşmak vs. Yahu bunu baştan açıkça söyle sene seninle sex için buluşmak istiyorum diye 😂😂😂
Ama diğer taraftan çok dürüst insanlar da var. İlk konuşmada niyetini açıkça söyleyen mesela.
Seneler önce biriyle sadece cinsellik için görüşmeye karar vermiştik ama adam sonunda ciddi ilişki istedi. Daha sonra Londra’ya işi taşınınca benimde taşınmamı istedi ama ben cesaret edemediğim için ayrildik.
Yani dürüst insanı severim. Niyeti ne olursa olsun, açıkça söylesin ne istediğini işine gelir yada gelmez …
Bu cerrah alman mıydı?

Evet batılı birinden beklenmeyen bir davranış çünkü zaten kolay ulaşabildiklerini en azından duyduk bu zamana kadar sexe yani rol yapmaları çok garip. Evet ben tabii ki evliliği en başta kasdetmiyorum ama ciddi bir ilişki istiyorum geçici heyecanların peşinde değilim çünkü kendimi tanıyorum ve üzüşeceğimi de biliyorum çok kolay bağlandığım için.. Karşımdaki insandan önce duygusal yatırım bekliyorum yani beraber bir şeyler yapmak, hayatımıza şahit olmak, etkinliklere katılmak vs. Sonra zaten tanıdıkça güven hissi de oluşacaktır ama benden her şeyini gizleyen biri benle fiziksel temasa geçmek istersen orda dur derim. Bazıları işte öpünce vs aranızdaki çekimden devam edip edilemeyecepi belli olur diyor ama ben güvenemediğim, tanımadığım insana o çekimi zaten hissetmiyorum. Zaten bu bahsettiğim şahısla artık görüşmüyorum ki görüşmem de bu saatten sonra. Öpmesine izin vermeyince bir daha da yazmadı. Niyeti daha masum olsaydı iletişimi her türlü devam ettirmek isterdi diye düşünüyorum. Baktı bende aradığı yok çekti gitti

Garipmis cidden o kadar mesafeyi sadece ilk bulusmada seks icin mi gelecekti, madem öyle yakınından birini bulsaymıs? Kendini kötü ifade etmis ya da senin konudaki hassasiyetini anlayamamıs galiba
Evet bu da garip yani böyle bir şeyi ben yaşasam derdim demek niyeti ciddi bak beni tanımak için yaklaşıyor yoksa bu kadar zahmete değer mi vs.. Şimdi o nedenle kimseye güvenemiyorum en başta

Back
X