Alman erkek arkadaş deneyimi olan?

yok berlinde degil - komşusu eyaletten , eski duvarin dogu tarafinda kalan küçük bir sehrinin 100 kisilik bir köyünden . göçmeni olmayan bir yer öyle ki koca sehirde donerci bile yok😅 hatta trafik ışığı bile yok
oyle bir yerden geldi simdi istanbul trafiginde hayatta kalmaya çalışıyor 😂

belgeseli biliyorum hatta yonetmeniyle tanistim:) cumartesi sinematekte 'alman filmleri turkiyede' programindaydi
aa ben de tanıştım yönetmeniyle, çok tatlı adam 🥂 dönerci olmayan yerden alman bir de ahhh 😃 berlin’e gelirseniz yazın bana mutlaka ❤️

Bugun 10 gündür konuştuğum çocukla(45) buluştum 🤗. Yeni Zelandali,uzun boylu ve çok yakışıklı 🙈. Önce sahilde biraz yürüyüş yaptık ve bolca konuştuk sonra oturup birer kahve içtik. Çok samimi, sıcak, dürüst ve iyi kalpli birine benziyor 🥰. Tekrar buluşup piknik yapmak için anlaştık. Valla her milletin farklı yapısı var. Alman sevgilim ilk bulusmada sex düşünüyormuş ama ben mesafeli olduğum için gerçekleştirememiş. Gerçi üstüme atlayacak gibi bir hali vardı ama ben sıcak kanli herhalde diye düşünmüştüm (sonradan itiraf etti). Bakalım bu kez nasıl ilerleyecek 😊

Bugun 10 gündür konuştuğum çocukla(45) buluştum 🤗. Yeni Zelandali,uzun boylu ve çok yakışıklı 🙈. Önce sahilde biraz yürüyüş yaptık ve bolca konuştuk sonra oturup birer kahve içtik. Çok samimi, sıcak, dürüst ve iyi kalpli birine benziyor 🥰. Tekrar buluşup piknik yapmak için anlaştık. Valla her milletin farklı yapısı var. Alman sevgilim ilk bulusmada sex düşünüyormuş ama ben mesafeli olduğum için gerçekleştirememiş. Gerçi üstüme atlayacak gibi bir hali vardı ama ben sıcak kanli herhalde diye düşünmüştüm (sonradan itiraf etti). Bakalım bu kez nasıl ilerleyecek 😊
Kiwi diyosunnn afied olsun 🤪🤓🥝

Gerçekten ne mana eksi 10 küsür derece havada o koca bisikletleri metroya indirip bindiriyorlar-neymiş işe onla gidecekmiş- asla anlamıyorum.

Başka özellikleri;
- para fonksiyonu varsa alacakları şeyin harcarlar sadece; mesela öğle yemeğini evden getirir, dışarıdan almaz, ya da Zara yeni koleksiyon de bön bön yüzüne bakar, 2.el kıyafet alır her şeyini ama atıyorum resim yapma hobisi varsa gider bir kaleme 3 bin euro verir, bisiklete biniyordur 5 bin verir, illa ucuzunu alayım demez fonksiyonu varsa hayatında.

- bio / organik / çöp ayrıştırma / çevre konularına delirmiş bir şekilde sarmış durumdalar. Çöpünü ayrıştırmıyorsun diye yargılanabilirsin 🤣

- mektup yazmayı bu kadar seven 2.bir millet yoktur ki ben yine mektubu seven başka bir avrupa ülkesinde yetiştim, bunlar başka boyut. Mesela bir komşun vardır, zamanla muhabbetin de gelişmiştir vs, gürültü yaparsan ya da kendisinin bir talebi olursa sana bunu mektupla iletir. E konuşuyoruz, her gün birbirimizi görüyoruz, kapıyı çalıp 2dk söylesene, nooo!

- cooldurlar, duygularını çok yansıtmazlar, büyük reaksiyonlu hisler bunlara göre değil. Öyle olanları da anlamazlar açıkçası.

- çocuklarına erken yaşlardan itibaren yetişkin gibi davranırlar.

- her şeyin planını 2 sene öncesinden yaparlar ajskkele yani çok önceden yaparlar, anlık bir şeyler yapma insanı çoğu değildir.

- agresyon gizli ya da değil vardır bunlarda ayık olmak lazım. Ben senden daha deliyim hadi bakalım çekince geri adım atarlar ama.

- ispiyonculuğun çok geliştiği bir toplum, 10dan sonra sessizlik saati başlar her ses yasaktır, evler de eski olduğu için yürürken gıcır gıcır eder ya mesela, polisi anında ararlar yaşlısına denk geldiysen, gençleri daha iyi. Ama hep bir otoriteye bildirme vardır.

Evet, yavrum Deutschland ana haber bülteni bu kadardı 🇩🇪

Bu ne ya başak burcu özellikleri gibi 😅

Iyi haydi iyi ısırmalar artık afiyet olsun😁😁
Bugün buluştuk ama isiramadim 🙈😂😂 hava yağmurlu diye evine gittik yemek yedik 4 saat boyunca konuştuk. Tabi ben çok etkilendim oda etkilendi sanıyorum. Eve geçince hemen yazdı bir dahaki buluşmayı ve seni daha iyi tanımayı dört gözle bekliyorum diye 🥰 çok seviyeli ama biraz da soğuk bakalım zamanla tanidikca karar vereceğim 🤗😊

Bugün buluştuk ama isiramadim 🙈😂😂 hava yağmurlu diye evine gittik yemek yedik 4 saat boyunca konuştuk. Tabi ben çok etkilendim oda etkilendi sanıyorum. Eve geçince hemen yazdı bir dahaki buluşmayı ve seni daha iyi tanımayı dört gözle bekliyorum diye 🥰 çok seviyeli ama biraz da soğuk bakalım zamanla tanidikca karar vereceğim 🤗😊
Kral..

1 şişe şarap alıp gitseydin sen de giderken kanka madem kötü niyetin vqrdı😁😁açıkça yazıp banlanalım mı şimdi, 2 kadehin çözemeyeceği kasık bağı yok🤣🤣🤣4 saat konuşmak nedir ayrıca gay olmadığına emin misin😁😁😁

Back
X