Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

canım ben tabiki önce kontrole git derim.ben gittim muayene oldum.son anda gidersin bir sorun çıkarsa tedavin uzar.kendini madem nisana hazırlamışsın.o zaman bu ayda kontrole git.bir sorun çıkarsada o zamana kadar tedavin yapılsın.çıkmazsada nisanda başlamak istediğini söylersin.zaman çok önemli bizim için.iyi değerlendirmeliyiz.uzadıkça bizde sıkılıyoruz artık.değilmi canım

Kızlar merhaba bende bugün bahçecideydim dondurulmuşlarla transferim olucak inşallah ama endimetrium 5,4 çıktı perşembe tekrar çağırdı bakalım kalınlaşıcakmı

merhaba laubali
seni diğer siteden tanıyorum tedavi sürecini ve yaşadıklarını takip ettim ama benim devamlı yazışmalarım yok sen beni hatırlamazsın yani...benim 5 olumsuz denemem var bunların son 3 üde bahçecide yaptırdım ...bizde çok hafif sayı düşüklüğüyle başladığımız tüp tedavisinin çıkmazı içindeyiz...neden yok neden yok denirken son denemde embriyoların 5. günden sonra gelişimini birden durdurduğu anlaşıldı genetik baktırdık temiz çıktı...sonra aynı hastanenin beslenme uzmanına yönlendirildim bazısı yurt içinde bazısı yurt dışında pek çok tahlil yapıldı onlarda temiz çıktı...işin garibi embriyolar ilk 4 gün iyi kalite ama sonuç yok yani rabbim ol demeyince olmuyor...belki çok klişe bir söz ama ben bunu anbe an yaşadım ...senin durumuna gelince bildiğim kadarıyla senin yaşın küçük ...biraz kendine zaman versen...kafanı boşaltsan....inanki çoğu şeyin kaynağı stres...bak bende senin gibiydim çok hırs yaptım ..en güzel yıllarımı bu işe harcadım...hiçbir tatilimi boş geçirmedim...iki yılda 5 deneme geçirdim...öncesi ve yıllarca doktorlara
taşınmalar hariç...yaş 35 oldu evleneli 10 yıl oldu şimdi duruldum...rabbim herkse
isteyince kalitesiz embriyoyla bile veriyo doktorların sizin çocuğunuz olmaz dedikleri
morfolojisi 0 olan insanlar yumurtası az tek tük olan kadınlara veriyo ama ben
yıllardır bu mücadeleyi veriyorum...benim yok ...demek zamanı değil....çalışıyorum
kendim öğretmenim yani çocukların içindeyim ...bazen onların yaptıklarını başarılarını
eşime anlatıyorum evde zevkle...bazende burnumun direği sızlıyor bizimde hemen olsaydı şimdi 4. sınıf olacaktı veya ikinci sınıf...daha ötesi arkadaşlarımın isteyince hemen hamile kaldıklarını o yüzden çok dikkatli korunmaları gerektiği muhabbetini
dinliyorum satlerce ...önceden daha hassastım daha üzerdi beni hamilelik haberleri
ama kıskançlık değil sadece özenti istek...şimdi daha makulum ....daha sakinim..
sana fikir vereyim derken kendimi anlatmışım...istersen yazın gel görün ...durumunu
anlat bütün tahlil tetkik ne varsa getir göster...zaten onlarda bu kadar denemeye
ve embriyoya rağmen sonuç olmayınca seni kendi beslenme uzmanına murat beye
yönlendirirler gibi geliyo...lütfen acele etme ...ben bilsem 10 yıldır hala uğraşıyor olacağım kendimi bu ilaç hormon tedavi furyasına teslim etmez olumsuz tedavilerin psikolojik yıkıntısı altında kalmazdım ....dua ile kal...

endimetrium kalınlığının en az 7 olması gerekiyormuş estroferme devam ediyorum 3*1 di 2*2 ye cıkardı

teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için.ben pek bunlardan anlamıyorum.daha önceki doktorlarım bu tür şeyleri kendileri yazıyor ama bizi bilgilendirmiyorlardı.bende burdan öğrenmeye çalışıyorum.mesela hormonların ne olmalı ne olursa kötü ne olusa iyi hiç anlamıyorum.bunlardanda bahsedersen sevinirim canım.

hayırlı olsun tedavin .. inşallah ( sanırım ) ilk ve son olur :Saruboceq:
kimle devam etmeyi düşünüyorsun cnaım , karar verdin mi yada görüştün mü diğer dr.larla da ? çünkü herkesin çok memnun kaldığı , iyi elektrik aldığı dr. bazen size ters gelebiliyor .. o yüzden bir kaç dr.la görüşmenizi tavsiye ederim yerimseniben

sevgili hata hormanlar hakkında bende fazla bişey bilmiyorum ama doktorum Ali Mesut bey çok iyi bütün sorularıma cevap alabiliyorum benim bu 3.denemem ilki 2004 yılında sonuç negatifdi sonra 2006 da ikinci kez denedim bu arada sorunumuz azosperm eşimden tese ile sperm bulundu ve şu anda 2 yaşında bir kızım var şimdide dondurulmuşlarla kızıma kardeş gelicek inşallah sen ne aşamadasın ben yarın sabah yine bahçecide olucam

kızlar 2.denemem için alman hastanesi yada bahçeci kliniği sanırım aynı yerler zaten bana iyi gibi geldi fikirleri olanlar yardımcı olur musunuz vede fiyat hakkında bilgi verebilirimisiniz

heyy insanlar bahceci ekibi :)
bende varım laa :)
2.tüp denenemem olacak
eşim azo idi dondurulmuş spermlerle yapacazz :)
mustafa bey takibi yapacak ben başka doktorlar görüşmedim

haydaaa ya bana bişi demedi valla ben ilkinde kağıt imzalattım transferi sen yapacan mustafa diye delikafadulden acaba kime pas edecek beni siz kime daha çok güveniyosunuz mustafa bey vallaha billaha beni olumlu sonucla çıkarın buradan diye duygu sömürüsü yapmazsaaamm eğerr

buarada benimde toplamaya burcaj hanım yapmıştı kesinlikle çok amatör geldi bana kensisi kızlık zarı yırtp bide dikiş attı o dönemde orada olan varsa ölüm döndüm ben bu sefer toplama işleminden ben çok tırsıyorum ya ben takibi süleymanamı yaptırsam halitemi ikisinide çok duydum ben kronik vajinismus hastasıyım

Gülencim,benim yumurta toplama işini Alman hastanesinden bir dr yaptı,tanımıyordum bile.Takipleri de her seferinde baska bir dr yaptı.Güya bahçecinin hastasıydım,sadece iki kere gördüm bu süreçte,ama olsunnn bebişim yedi aylık oldu bile.Sen canını sıkma,bahçecinin gölgesi yeter,ilaç dozu vs. o ayarlıyor zaten.Toplama işlemi sonrasında verdikleri süreyi beklemedim,aynı gün alışveriş merkezlerinde fink attım,iskender kebap yedimcokacimcoook.Haaa niye anlatıyorum,senin başına gelen bir aksilikmiş,kafanı buna odaklama,bu sefer herşey tıkır tıkır yolunda gidecek,bebişlerin artık sabırsızlanıyor,hadi kolay gelsin canım.kaydirigubbakcemile5

Selam Nilen

Hatirladim seni, yazdigin topikten takip ediyordum ve durumunu anlatinca inan bende üzüldüm.. Yasadiklarinin hepsini suan kendimde görüyorum ve tabii bu böyle devam ettikcede icimizdeki burukluk asla sönmeyecek. Ben 7 yillik evliyim, bunun yaklasik 5-6 senesini cocuk hasretiyle ve özlemiyle gecirdik. Yasim o zamanlar henüz 22 idiydi ama yakinda olacak 28. Inan bi 6 sene daha beklemek istemiyorum zaten acelem hep o yüzdendi. Yasimin verdigi sabirla ve iradeyle hep yola devam ettim ama artik eskisi gibi ne heyecan nede sabir kaldi cünkü bende yoruldum. Yinede inancla devam edecegim elbet birgün allahim bizede nasip edecek diyorum. Eskisi gibi bende artik daha sakin bakiyorum desemde yalan, ister istemez gittigim yerlerde ve cevrenin faktörünün etkisi yüzünden aniden yikili veriyorum. Iste bizim hayatimizda böyle geciyor, yikiliyoruz ve tekrar ayaga kalkiyoruz, geride dünyanin hayal kirikligi ve bosa harcanan emekler. Yaptigim tedavilerin hep arkasina sigindim ve olacakmis gibi her zaman positif oldum, buda bir bahaneymis, rabbim ol deyince oluyor. Gücümün yettigi yere kadar devam edecem allahim insallah isteyen bütün kadinlara anne olma nasip eder.
Sen ne durumdasin peki suan tedavi görüyormusun?

Merhaba arkadaşlar bende bu cumartesi Halit Fırat ERDEN ile görüşmeye gideceğim. Yazdıklarınızı okuduğum kadarıyla soğuk bir insanmış. Hayırlısı bakalım gelişmeleri yazarım sizlere. Allahım herkesin gönlüne göre versin

merhabalar ben Halit Beyin hastasıyım. Bana 17 sene sonra oğlumu kavuşturdu. Size kesinlikle onu tavsiye ediyorum. Çok deneyimlive her dediği çıkar. Öngörüşü süperdir. Oğlumun adını Yiğit Erden koyduk. Erden Halit beyin soyadı. Bize çok emeği geçti oğlum onu unutmasın hatırlasın istedik ömür boyu. Çok soğuk biri diye yazmışlar Halit Bey için. Tam aksine çok candan ve şakacı biridir. Hasta doktor ilişkisi kurmaz hastalarıyla. Arkadaşınız sanırsınız kendisini. Dolayısıyla çok rahat olursunuz .Doğumumu da kendi yaptı. Herkese tavsiye ediyorum. Ben ona minnettarım.Ona binlerce teşekkürler. Allah işini rast getirsin.

Arkadaşlar ben de Halit beyin hastasıyıminşallah 23 martta ön görüşmem var.Nasıl biri olduğunu bilmiyorum bile.Kendisini internetden buldum.Sadece telefonda görüştük.ışlemlerimin hepsi Alman hastanesinde yapılıcakmış.Eşimin işinden dolayı tedavim nisana ertelenmişti ama projeleri iptal olduğu için 1 ay da beklemeyeyim diye yeniden martta başlamaya karar verdim.Her birimize bol şans sağlık diliyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun..

Son düzenleme:
drgünaycığım gözünaydın canım.bak herşey oluruna varırmış.adına sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…