Selam arkadaslar, ben yurdisinda 6 asilama ve 6 tüp bebekten sonra sonuc alamyinca Istanbula geldim 2 tüp bebek yaptirdim 6 ay icinde bunlarda olumsuz cikti malesef (1 kimyasal gebelik) 7 senelik evliyim 5 senemin icinede 8 tüp , 6 asilama, laparoskopi, histeroskopi, hormon tedavileri vs bir sürü seyler yaptirdim. Isin tuhafida bizde sebeb bulunamiyor hersey 1.kalite hatta blastosiste giden yumurtalar bile var ama allah istemeyince ne kadar ugrassak bile nafile. Tekrar Istanbula gelmeyi düsüüyorum ama bu sefer alman hastanesi olsun diyorum sizlerden gelen olumlu düsünceleriniz ve doktorlarin ilgisi benim hosuma gitti. Yanliz bu sefer co culture olsun diyorum. Sizce artik bide böyle denesek olurmu?
Evet canım bunu biliyorum,çünkü benden önce bir arkada$ım burada tedavi oldu.Tabii ki bende isterdim mustafa bey le olayım tedavinin her evresinde ama böyle profosyonel birisi nin ekibine güvenmeyelimde kime güvenelim Ayrıca biliyoruzki hep en ileri teknolojiler kullanılacak,senin için elden gelen her$ey yapılacak ve gerçekten iyi labratuar larda değerlendirilecek her$ey..bunlarda önemli $eyler
buarada benimde toplamaya burcaj hanım yapmıştı kesinlikle çok amatör geldi bana kensisi kızlık zarı yırtp bide dikiş attı o dönemde orada olan varsa ölüm döndüm ben bu sefer toplama işleminden ben çok tırsıyorum ya ben takibi süleymanamı yaptırsam halitemi ikisinide çok duydum ben kronik vajinismus hastasıyım
buarada benimde toplamaya burcaj hanım yapmıştı kesinlikle çok amatör geldi bana kensisi kızlık zarı yırtp bide dikiş attı o dönemde orada olan varsa ölüm döndüm ben bu sefer toplama işleminden ben çok tırsıyorum ya ben takibi süleymanamı yaptırsam halitemi ikisinide çok duydum ben kronik vajinismus hastasıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?