Evet canım bunu biliyorum,çünkü benden önce bir arkada$ım burada tedavi oldu.Tabii ki bende isterdim mustafa bey le olayım tedavinin her evresinde ama böyle profosyonel birisi nin ekibine güvenmeyelimde kime güvenelim Ayrıca biliyoruzki hep en ileri teknolojiler kullanılacak,senin için elden gelen her$ey yapılacak ve gerçekten iyi labratuar larda değerlendirilecek her$ey..bunlarda önemli $eylerkızlar ilk görüşme mustafa beyle oluyor ama mustafa bey takip yapmıyor .. şansınız varsa transferde olabiliyor .. çünkü hemen hergün her saat ilk görüşmesi olduğu ve tv programlarına , konferanslara vb. katıldığı için hiç bir hastanın takibini yapamıyor malesef ..bizim de ilk görüşmemiz onunla olunca sevinmiş bizim takibimizi o yapacak sanmıştık ama bu mümkün olmuyor malesef ..
mustafa bey ilk görüşmeyi yapıyor , tedaviye başlamadan önce de son bir muayenenizi yapıyor , tedavi kesinleşince bir dr.una pas ediyor sizi ... bana da ilk görüşmelere gittiğimde paylaştığım arkadaşlarım bu yazdıklarımın aynısını söylemişti , itibar etmemiştim ama öyleymiş ..
Halit bey ve Süleyman bey en çok bilinen ve tercih edilen dr.lar o kadrodaki .. ama Aytun hanım da iyidir .. ben de 2 görüşme yapmıştım kendisiyle Umut tüp bebekte çalışırken .. hatta oradan ayrıldığını ve tedavimin onunla olmayacağı duyunca çok üzülmüştüm( Aytun hn . Mustafa beyle " beni leylek getirmedi " adlı kitabın da yazarı yerimseniben
kızlar ben direk ali mesuta gittim ilk micro denememde hamileyim şu anda çok ii bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum mustafa bey çoğu hastasını ona yönlendiriyo zaten benim tanıdığım bütün mustafa beyin hastaları ali beyde çok çok ii bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?