Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

canım tedaviye başladıktan sonra iki defa tahlil yapılıyo benim öyle olmuştu ekstra bi ücret ödemiyosun hepsi zaten bi paket halinde

Doğacım.sen nerde yaptırdın tedavini ?Bi de kaçıncı gününde yumurtalarını topladılar,Kaçıncı gün transfer ettiler?

ben acıbademde yaptırdım ilk denememde olmadı şimdi ikincisi için bekliyorum yumurta toplama günü herkeste farklı oluyo benimki 14. gün toplanmıştı 20. gün transferim yapıldı canım

Cevaladığın için çok teşekkür ederim canım.İnşallah bu sefer kavuşursun artık bebişlerine.

ben de 3. denememi bahçeci kliniğinde yaptırdım , dr.um süleyman beydi .. toplamayı dr.alper yaptı , transferi bahçecinin kendisi .. alman hast.ne göre ortam daha sakin , kalabalık değil , aynı parayı verdikten sonra ben kliniğe gidilmesinden yanayım .. tabi alman hast.de ödenen ücrete yapılan tüm tetkikler ( E2ölçümleri vb. ) ve usg dahilde tercih edilebilir , çünkü kliniğe her gitmenizde E2-usg ücretini ayrıca ödüyorsunuz .. benim tedavi yaptırdığım dönemde , yaklaşık 2 yıl önce , böyleydi sistem ve 2000 euro ödemiştik , bu ücret sadece yum.toplama ve transfer içindi .. zaten bu işlemler de alman hast.de oluyor ve parayı da oraya ödüyorsunuz ..

Canım benim doktor Halit Fırat Erden.Kendisini aradım Bahçecicedi yapılıcak bütün işlemler yoksa Alman hastanesindemi?Bütün işlemler alman hastanesinde yapılıcak dedi.Eger benim isteğime bağlıysa tabi ben de kalabalı yer istemem.Acaba eger arayıp Klinikte yaptırmamı istersem değişirlermi?

herkese merhabalar.........dr gunay canım 2350 euro (hastaneye ödenecek yumurta toplama ve transfer işlemi için .yaklaşık tedavi sırasında yapılacak tahliller için 300 tl dediler.bide ilaçlar oda kişiye göre değişir. mesela banim yumurtalar az ve gelişmediği için ben çok kullanıyorum enaz 3000 tl buda yetmiyor takviye alıyorum canım.senin yumurtaların normalse az kullanırsın belkide 1500 tl veya 2000 tl olabilir canım.kısacası 2350euro+300 tl+2000 tl (ortalama)işte böyle canım

Teşekkür ederim Hatacım peki gebelik testine kadar olan süre ne kadardır 30 gü civarında dimi?

dr günay kişiye göre değişiyor.12.günle 16.günler arası yumurtalar toplanıyor.kişiye göre toplandıktan 2.günü veya 5.günü transferler yapılıyor.transferden 12 gün sonra kesin olarak kan testi yapılıyor.kanda gebelik testi bunda belli oluyor. ama dediğim gibi herşey kişiye göre değişiyor..evet ortalama 30 gün falan .mesela benim yumurtalarım genelde 12.gün toplanıyor ve 2.günü transfer yapılıyor.bu en kötü ihtimal.yumurtalar az ve kalitesiz olduğu için yani iyi birşey değil.5.gün transferi şansı artırıyor.senin yumurtaların iyiyse toplamadan sonra 5 gün beklersin senin durumun ne hiç yazmıyorsun.yumurtalar nasıl?

Kızlar nisanda bahçeci kliniğinde ba$lıyorum doktorum Mustafa Bahçeci bol $ans dileyin bana Allah isteyen herkese bebi$ versin:ecrin_bebek:

angel-baby canım şimdiden tedavin hayırlı olsun canım.tabiki bol bol şanslar.durumundan bahsetmemişsin .bende mustafa bahçeci de başladım tedavimin 6.günümdeyim.yarın kontrole gideceğim.

Selam arkadaslar, ben yurdisinda 6 asilama ve 6 tüp bebekten sonra sonuc alamyinca Istanbula geldim 2 tüp bebek yaptirdim 6 ay icinde bunlarda olumsuz cikti malesef (1 kimyasal gebelik) 7 senelik evliyim 5 senemin icinede 8 tüp , 6 asilama, laparoskopi, histeroskopi, hormon tedavileri vs bir sürü seyler yaptirdim. Isin tuhafida bizde sebeb bulunamiyor hersey 1.kalite hatta blastosiste giden yumurtalar bile var ama allah istemeyince ne kadar ugrassak bile nafile. Tekrar Istanbula gelmeyi düsüüyorum ama bu sefer alman hastanesi olsun diyorum sizlerden gelen olumlu düsünceleriniz ve doktorlarin ilgisi benim hosuma gitti. Yanliz bu sefer co culture olsun diyorum. Sizce artik bide böyle denesek olurmu?

Hata cım te$ekkür ederim seninde tedavin hayırlı olsun cnm.bizdeki sorun sperm morfoloji bozukluk canım %3 çıktı Çok üzgünüm çoook geli$meleri burdan yazarsan çok faydalı olur bizler için..ayrıca anlatsana ne gibi evrelerden geçiyorsun birde tabii acılımı

bugün posta gazetesinde okudum bi yöntem bulunmuş amerikada bi üni hastanesinde denenmiş embriyoların dışkılarını inceleyerek sağlıklı embriyolar transfer ediliğ gebelik şansı % 30 artırıyomuş %50 verilen hastaların bu yöntemle &80 çıkıyormuş şansı bende mustafa bahceci ile görüşmeye gidicem bu hafta 6 aya kadar türkiyedede denenmeye başlıcakmış mustafa bey hemen alır dener belki gectimiz ayda mustafa bey amerikadaydı
benimde tedavime az kaldı 7 hafta kaldı kıslar

benim 11 gün toplanmıştı yumoşlarım 14 günde transfer yapılmıştı
ayrıca alman hastanesindede e2 ölçümleirne ayrı para veriyosun ama bahceci kliniğinde usg demi ayrı para veriliyor oha ya

kızlar ilk görüşme mustafa beyle oluyor ama mustafa bey takip yapmıyor .. şansınız varsa transferde olabiliyor .. çünkü hemen hergün her saat ilk görüşmesi olduğu ve tv programlarına , konferanslara vb. katıldığı için hiç bir hastanın takibini yapamıyor malesef ..bizim de ilk görüşmemiz onunla olunca sevinmiş bizim takibimizi o yapacak sanmıştık ama bu mümkün olmuyor malesef ..
mustafa bey ilk görüşmeyi yapıyor , tedaviye başlamadan önce de son bir muayenenizi yapıyor , tedavi kesinleşince bir dr.una pas ediyor sizi ... bana da ilk görüşmelere gittiğimde paylaştığım arkadaşlarım bu yazdıklarımın aynısını söylemişti , itibar etmemiştim ama öyleymiş ..
Halit bey ve Süleyman bey en çok bilinen ve tercih edilen dr.lar o kadrodaki .. ama Aytun hanım da iyidir .. ben de 2 görüşme yapmıştım kendisiyle Umut tüp bebekte çalışırken .. hatta oradan ayrıldığını ve tedavimin onunla olmayacağı duyunca çok üzülmüştüm ( Aytun hn . Mustafa beyle " beni leylek getirmedi " adlı kitabın da yazarı yerimseniben

Evet canım bunu biliyorum,çünkü benden önce bir arkada$ım burada tedavi oldu.Tabii ki bende isterdim mustafa bey le olayım tedavinin her evresinde ama böyle profosyonel birisi nin ekibine güvenmeyelimde kime güvenelim Ayrıca biliyoruzki hep en ileri teknolojiler kullanılacak,senin için elden gelen her$ey yapılacak ve gerçekten iyi labratuar larda değerlendirilecek her$ey..bunlarda önemli $eyler

kızlar ben direk ali mesuta gittim ilk micro denememde hamileyim şu anda çok ii bi doktor kesinlikle tavsiye ediyorum mustafa bey çoğu hastasını ona yönlendiriyo zaten benim tanıdığım bütün mustafa beyin hastaları ali beyde çok çok ii bi doktor

Cnmmm benim Annemi olucaksın senkaydirigubbakcemile3
Çok hayırlı olsun meleğin cnm.Allah bizede nasib eder in$allah ya:CüvCüv:
Sorunun neydi yazmamı$sın? Sende direk kliniğe mi gittin yoksa Alman a mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…