Arkadaşım bebeğini kaybetmene çok üzüldüm gerçekten..Allahım insallah Haziran ayındaki tedavi sürecinde herşeyin yolunda gitmesini nasip eder.Bizde Halit Beyin hastasıyız..Mayıs ayında Allah kısmet ederse tedaviye başlayacağız..Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...İyi dileklerin içinde ayrıca teşekkürler
ayca bizde mayıs ayında halit beyde başlamıyı düşünüyoruz hata bir takım vitaminler verdi şu anda onları kulanıyorum sen mayısın kaçında başlıyacaksın?belki karşılaşırız
Kizlar kanamam durdu dün azcık oldu geçti.Şimdi çok afedersiniz tualette kendime pecete sürdükte kahverengi çok az bulaşıyor. ama yine idrar testi yaptım yine 2 cizgi.yarın yaptırıcam kan testimi artık.Ama sevinemiyorum hala.kasıkta da azcık agrılarım var.Gülencim ben artık bakudeyim canım Kan tahlili yaptırayım da sonra arıycam Halit beyi canım..
Yarın inşallah güzel haberlerini alacağız tatlımm..Senden daha heyecanlıyım bunu söyleyebilirim günay
İnşallah canım benim.Tanrım her birimizin yardımcısı olsun inşallah.Müayineye gitdiğinde Halit beye benim selamlarımı ilet canımm...
Kizlar kanamam durdu dün azcık oldu geçti.Şimdi çok afedersiniz tualette kendime pecete sürdükte kahverengi çok az bulaşıyor. ama yine idrar testi yaptım yine 2 cizgi.yarın yaptırıcam kan testimi artık.Ama sevinemiyorum hala.kasıkta da azcık agrılarım var.Gülencim ben artık bakudeyim canım Kan tahlili yaptırayım da sonra arıycam Halit beyi canım..
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canlarım.Korkunun ecele faydası yok.Kaderimizde yazılanı yasıyoruz zaten o yüzden kendimizi yıpratmanın yeriyok canların.Tanrım ol dediği zaman oluyor zaten.Acancım evet gerçek ismim günay soyadım Cebrailova .azeri kız söğlersen hemen hatırlar canım.Zaten eger hamile kaırsam ilk müayineye Halit beye gidecem canım.çok öpüyorum her birinizi kızlar...
kızlaaar kimsee yookmu.bu sayfaya giren cok olmuyo sanırım...
slmlar günayı merak ettim tahlil yaptıdı mı acaba?
hadi hayırlısı olsun inşallah.bizde mayıs sonu falan baslıcaz tedavi gibi işte biliyosun regli tarihine göre.
Kizlar bu gün transferimin 11 günü.değerim 25.72 .Bu ne anlama geliyor?Çok az dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?