Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

allah hepimize hayırlısını versin emeklerini bosa cıkarmasın.umarım hersey gönlünüzce olur.

ayca bizde mayıs ayında halit beyde başlamıyı düşünüyoruz hata bir takım vitaminler verdi şu anda onları kulanıyorum sen mayısın kaçında başlıyacaksın?belki karşılaşırız

ayca bizde mayıs ayında halit beyde başlamıyı düşünüyoruz hata bir takım vitaminler verdi şu anda onları kulanıyorum sen mayısın kaçında başlıyacaksın?belki karşılaşırız

Canım benim eğer bir aksilik çıkmazsa 29 nisanda adet görmem gerekiyor. İkinci gün tedaviye başlanıyormuş sanırım. Murat Beye haftaya Cuma randevumuz var antibiyotik verecekmiş galiba..Sonrasında neler yapmamız gerektiğini söyleyecek sanırım Halit Beye yönlendirecek sonrasında..Hayırlısı az kaldı ama ilk kez tüp bebek yaptıracağım için çok bilgim yok..Heyecanlıyımm inşallah hepimizin tedavisi sorunsuz bir şekilde devam eder..

Kizlar kanamam durdu dün azcık oldu geçti.Şimdi çok afedersiniz tualette kendime pecete sürdükte kahverengi çok az bulaşıyor. ama yine idrar testi yaptım yine 2 cizgi.yarın yaptırıcam kan testimi artık.Ama sevinemiyorum hala.kasıkta da azcık agrılarım var.Gülencim ben artık bakudeyim canım Kan tahlili yaptırayım da sonra arıycam Halit beyi canım..

Yarın inşallah güzel haberlerini alacağız tatlımm..Senden daha heyecanlıyım bunu söyleyebilirim günay

İnşallah canım benim.Tanrım her birimizin yardımcısı olsun inşallah.Müayineye gitdiğinde Halit beye benim selamlarımı ilet canımm...

Gerçek adın Günaydı değil mi???Eğer o arada bi aksilik çıkmaz ve unutmazsam söylerim tabi ne demek..Ama daha var gitmeme:)

günay merhaba.canım hamile olmasan iki çizgi hayatta cıkmaz.bazen üzerine adet görebiliyormuşsun kanamaların o yüzden olabilir.benimde karın ağrım olmuştu.dediğin gibi tahlilini yaptır doktorunu ara 2 gün ara ile tekrar yaptırmanı isteyebilir emin olmak için.tahlilden 10 gün sonra kontrole cagırıyo çünkü gebelik kesesi anca o zaman görülebiliyoo.inşllah hayırlısı olsun.şimdi sakin olmanı önerir sabret derim.ben yasadıktan sonra anlıyorum ve senin duygularını cok iyi anlıyorum.bazen erken sevinmek cok üzebiliyooo.ama şimdi kötü haber zebanisi gibi konuşmak istemem.dediğim gibi bencede hamilesin tebr ederimm.allah herkesin emeklerini boşa cıkarmasın

canım inşallah hamilesin ve hatta çoğul gebelik bile olabilir bu kadar erken idrar testinde çıktığına göre. inşallah sağlıkla kucağına almak da nasip olur. darısı tüm isteyenlerin başına. ben de pazartesi başladım iğnelerime. yarın kontrolum var. daha en baştan stres yapıyorum. benim yaşım ileri. ya yumurta gelişmezse ya 3-4 tanecik gelişirse ve onlar da döllenmezse diye. ama bunları hiç düşünmemek lazım biliyorum. hep pozitif düşünüp bir yandan da negatife de hazır olmak gerek. hamilelik gerçekleşse bile daha bunun kese görmesi var kalp atışı var ilk 3 ayı doldurma var benim yaşımda 2 li 3 lü testler ve amniosentez var erken doğum riski var. yani var da var. allah hayırlısıyla hamile kalıp kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın canlarım.Korkunun ecele faydası yok.Kaderimizde yazılanı yasıyoruz zaten o yüzden kendimizi yıpratmanın yeriyok canların.Tanrım ol dediği zaman oluyor zaten.Acancım evet gerçek ismim günay soyadım Cebrailova .azeri kız söğlersen hemen hatırlar canım.Zaten eger hamile kaırsam ilk müayineye Halit beye gidecem canım.çok öpüyorum her birinizi kızlar...

Canım ya merak etme selamını iletirim ama şunu söyleyebilirim sen benden önce gideceksin gibi halit beye:)) Dedikleri gibi belkide çoğul gebelik senin ki ..Çift çizgi çıktıysa:))) Allahımm sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah herkeze..Bütün isteyenlere

hadi hayırlısı olsun inşallah.bizde mayıs sonu falan baslıcaz tedavi gibi işte biliyosun regli tarihine göre.

selam kızlar günay gelmemiş daha hayırlı haberler getire inşallah....

Kizlar bu gün transferimin 11 günü.değerim 25.72 .Bu ne anlama geliyor?Çok az dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…