Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

Canım benim inşallah yarın daha güzelll haberler vereceksinn..Endişelenme..

Çok teşekkür ederim canım benim sana da zahmet ettim canım.Çok teşekkür ederim.Doktorum yarın tekrar baktır dedi..

baktır canım ...laborant arkadaşımın dediği gibi eğer yarın değerin 50 nin üstünde olursa ikiye katlanmış demektir.....hayırlısı olsun bakalım...inşallah güzel haberler alırsın yarın..........

Bence katlanmıycak.Nedenini sorarsanız 2 gun bundan evvel yani tarnsferimin 9 gunu ıdrar testi pozitifdi.Idrar testi de değer 20 ve 20 nin üzeri olduğu zaman pozitif oluyor dimi arkadaşlar.eger 2 gün önce deyerim 20 olmuştuysa bu gun 70-80 olması lazımdı ama 25.72 oldu.Yani boşu boşuna ümitlenemem gerekli.ayyyy canım sıkılıyorrrr..

Son düzenleme:

Hemen koyverme canım ya...Yarın olsun bi...

zAMAN GEÇMİYOR CANIM.bEKLEMEK ÇOK ZOR OLDU.Ama yine ne yapalım kader kismet işte.

idrar testi hakkında bir bilgim yok ama boşuna test gününüzden önce idrar testi ve kan testi yapmayın demiyorlar. yanıltıyor ve kafayı yedirtiyor. bekle canım inşallah iyi olacak. inşallah bana embriyolar konabilirse ben kendimi tutayım erken test yapmayayım. bende de 7 tane folikül varmış bunların kaçı toplanır kaçı döllenir de kaçı yerleşir? yaş da ileri. inşallah olur bazen 1 tanesi bile yetiyor deniyor. :1rolleyes:

Son düzenleme:
ınşallah yumurtalarının hepsi döllenir hepsi yüksek kalite olur canım.ınşallah dondurmaya da yeter.
Allahım yardımcın olsun bu son denemen olsun da hemencecik hamiş kal...

günayyyy hamilemisin ne olduuu kıssssssssssss

günaycım canım inşallah değerin yükselir pimpiriklilik yapıp durma ayrıca kan testini bugün yapmışsın sanırım tamam yarın yaptırma bi sonraki gün yaptır 2 günde bir yapılır yarın yaptırırsa gebeliğin saglıklı dahi olsa artış az gözüecek sende kendini kahredeceksin bu kadar beklemişisn tmişsin tüp bebeğe gelene kadar zaten yıpranmadınmı şimdi sakin ol lütfen..

Canım Halit bey yarın yaptır ddi.Yarın test gunum yani 12 günüm canım o yüzden.

Kızlarrrrrrrr lütfen bakarmısınızzzz..Dün sonucum 28.72 di.Transferimin 11 günüydü.Doktorum yarın tekrar yap dedi.Bu günki sonucum
36.29 kızlar.Ne düşünüyorsunuz kızlarrrrrrrrrrr???

dr.gunay , testi iki gun arayla tekrarlamak lazim diye biliyorum .... artisin iki kati olmasi lazim ama iki gun arayla yapilan tahlillerde....
dunku degerin 28 kusur
bugunku 36 kusurse yarin artis demekki normal artis olacak gibi...

hayirlisi olsun..

KIzlar kafam şişti yaaaaaaa..Bu ne 2 yerde test yaptırdım birinden de cevap geldi 197.Bu ne yaaaaaa kime inanayım benn???

Kızlarrrrrrrr lütfen bakarmısınızzzz..Dün sonucum 28.72 di.Transferimin 11 günüydü.Doktorum yarın tekrar yap dedi.Bu günki sonucum
36.29 kızlar.Ne düşünüyorsunuz kızlarrrrrrrrrrr???

..............................................................

Son düzenleme:
Kızlar Halit beyi aradım her iki sonuçla hamilesin dedi.ığnelere ilaçlara devam.Dünden beni değerin de artış dedi.Pazartesi tekrar test yaptır dedi.
Ne ise kızlar doktorum beni tebrikkk ettiiii....

Kızlar Halit beyi aradım her iki sonuçla hamilesin dedi.İğnelere ilaçlara devam.Dünden beni değerin de artış dedi.Pazartesi tekrar test yaptır dedi.
Ne ise kızlar doktorum beni tebrikkk ettiiii....

canım hadi gözün aydınnnnnn

artık hiçbirşeyi takma kafana ve rahatlaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…