Halit beyi aradım aycanım.Yarın tekrar baktır dedi.Hamilesin gibi gözüküyo dedi.Kanamayı lekelenmeyı boş ver dedi.İlaçlarına devam et dedi.Ama yarın tekrar yaptır da ona göre durumumuza bakalım dedi..
Çok teşekkür ederim canım benim sana da zahmet ettim canım.Çok teşekkür ederim.Doktorum yarın tekrar baktır dedi..
Bence katlanmıycak.Nedenini sorarsanız 2 gun bundan evvel yani tarnsferimin gunu ıdrar testi pozitifdi.Idrar testi de değer 2 ve 20 nin üzeri olduğu zaman pozitif oluyor dimi arkadaşlar.eger 2 gün önce deyerim 20 olmuştuysa bu gun 70-80 olması lazımdı ama 25.72 oldu.Yani boşu boşuna ümitlenemem gerekli.ayyyy canım sıkılıyorrrr..
Saatler geçmez oldu kızlar..sonucumun çıkmasına daha 2 saat var..
Kızlarrrrrrrr lütfen bakarmısınızzzz..Dün sonucum 28.72 di.Transferimin 11 günüydü.Doktorum yarın tekrar yap dedi.Bu günki sonucum
36.29 kızlar.Ne düşünüyorsunuz kızlarrrrrrrrrrr???
KIzlar kafam şişti yaaaaaaa..Bu ne 2 yerde test yaptırdım birinden de cevap geldi 197.Bu ne yaaaaaa kime inanayım benn???
Kızlar Halit beyi aradım her iki sonuçla hamilesin dedi.İğnelere ilaçlara devam.Dünden beni değerin de artış dedi.Pazartesi tekrar test yaptır dedi.
Ne ise kızlar doktorum beni tebrikkk ettiiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?