- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
seninde tedavin hayırlı uğurlu canım... ben şu an hazirana kadar ara verdim... sizlerden güzel haberler bekliycem...
caneylom
sen tedavidemiydin şu an bazen karıştırıyorum..adamlar işi biliyor..nasılsa elleri mahkum gelecekler...ne yapalım sonu iyi olsunda ...ben maddi manevi çok yoruldum 5 deneme dile kolay
allah yardımcımız olsun
nilenciğim aynen öyle oldu
bende şimdi diğer topikde senin yazdıklarını okudum aaa eskişehirdeymiş diye biz bu sene tayin isdedik ben niğdede yaşıyorum eşimin görevi nedeniyle burdaki süremiz henüz dolmadı ama iş yerindeki arkadşların bana acımalarından ve sorularından bıktığım için eşimle konuşup tayine karar verdik eskişehiride yazdık nasip olursa bakalım
gerçekden insan bir ilden nefret edebilirmi benim burda hiç kimsem yok hiç biriylede paylaşmadığım halde resmen takip ediyorlar herkesin sorusu bu çocuk isdemiyormusun birde ben 4 bayanla aynı odadayım giren çıkan hep bayanlar tek muhabet çocuk sabah geliyoruz başlıyorlar akşam çıkana kadar
dairede 2 tanede hamile bayan var habire onlarla kıyaslanıp duruyorum banada güya çakdırmadan tüp bebek tedavilerini övüp duruyorlar anlatmaya kalksam varya burada sabahlarım
haa birde her iki doktorda bizde hiç birşey bulamadılar hata tüp bebek için erken dediler sadece stresden olmuyor
ben bu konuları iş yerimdeki arkadaşlarımla paylaşmıyorum..samimi olduğum bir kişi hariç..iyikide
paylaşmamışım 5 denemenin hangi birini anlatayım onlara..bilsek ilkinde olacak güle oynaya anlatalım..birde 3 kez falan kliniğe gidiyorsun..siz istanbuldasınız heralde hiç sorun olmaz..erken
gelir ilk sırayı alır hemen gidersin..ben aralarda eskişehire bile geldim yani..3 gün falan aynı dozda devam ediyorsun..sonrası bir gün transfer ..biraz da izin aldın mı hallolur inşallah söyle müdirene öyle herkese bahsetmesin lütfen ...bide kırk kişiye laf anlatmayalım ..bizim insanımız pek meraklı dğrusu
Canım bencede stresten senin etrafındakileri çok kafana takıyorsun..Gerçi aynı bende senin gibiyim..Geçen yaz işyerimde 6 tane hamile vardı tamı tamına..Doğurdular şimdi hep çocuk muhabbetleri..Tabi sen neyi bekliyorsun hala neden yapmıyorsun sorun yok değil mi?? sorularıda cabası..Şimdi işyerimdekiler tüp bebek ile ilgili işlem yaptırdığımı öğrenecekler.Mecburen izin almak durumunda olacağımdan şimdi kafamı iyice ağrıtacaklar. Arkadaşlar merak ediyorum yumurta takibi için kaç gün gitmek gerekiyor. Çok uzun sürüyor mu işlem. İzin mevzusunu konuşmam gerekiyor müdürümle..Müdürüm bayan ve en meraklısı bunları şimdi herkesle konuşur...Uffffffffffffffffffff..
bazen gerçekden kendim için mi cocuk isdiyorum diyorum yoksa dairedeki bayanlar için mi isdiyorum
bende niğde yaşıyorum tüp bebek için yıllık izin kulanıp istanbula gideceğim bizim meraklılar şimdiden soruyorlar niye izin alacaksın
eğer iş yerin almana veya karşıda umut tüp bebeğe falan yakınsa hiç anlaşılmadan halledebilirsin. başladığın gün ve 3-4 gün sonra gidiyorsun. sonra da 2 günde bir falan. sonra yumurta toplama günü tam izin gerekiyor. ondan ortalama 3-5 gün sonra da transfer oluyor. o zaman da 2 gün izin lazım. transfer günü ve 1 gün dinlen diyorlar. benim işim almana çok yakın değil bu hafta pazartesi yarım gün izin aldım başlamak için. cuma yarım gün daha alacağım kontrole. sonra da 2 hafta senelik iznimden alacagım (3 haftam daha var bu sene kullanılabilecek) boylece sık hastaneye gitmelerimi transferi dinlenmemi kimseye anlatmak zorunda kalmayacağım. işte 2 arkadaşa söyledim. onlardan yayılmaz. ama onlar sorunca bile stres oluyorum. 40 kişi ile uğraşmak ayrı zor gerçekten.
ayca almanda mı tüp bebek yapacaksın? hangi doktora gideceğine karar verdin mi
hayırlısı olsun. inşallah değerlerin düzelmiştir de biran önce başlarsın. çünkü karar verdiysen beklemek de çok yoruyor. ama bizim karar vermemizle de olmuyor tabii allah ne yazdıysa o. işte madem izin için şart söylemen müdürüne söylersin. o herkese söylese bile en baştan senden öğrenmedikleri için direkt sana soramazlar. o zaman sonuç alana kadar falan 1 ay idare etmiş olursun :smiley-cool:inşallah sonuç da iyi olur herkese rahat rahat söylersin a.s ben dua ediyorum benimki böyle olsun diye :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?