bende halit beye gitdim gerci bize tüp bebek yapmak isdemedi bizde daha öncede dediğim gibi birşey çıkmıyor tüp bebek için vicdanen size bırakıyorum dedi bende sanırım mayısda yapacağım ilaç falan verdi hayırlsı bazen sorunun ne olduğunu bilmek daha iyi ona göre tedavi veriliyor bize herşey normal diyip duruyorlar peki öyleyse niye olmuyor ? demek bir sorun var ama doktorlar göremiyor yada yüce rabbim gerçekden bize bebek vermiyor? bundada bir hayır var işte
halit bey gerci bana sen kafayı biraz sıyırmışsın ondan olmuyor dedi ama :)))
Kızlarrr ben yine de buradayım.Naberrr?? nasılsınız?Aycancım nasılsın ne haber durumlar nasıl?
Hoş buldum Nilencim.İnşallah iyi haber veririm de kasıkta acaip agrılarım var sanki adet olucakmışım gibi.Sabah da özür dilerim peceteme bembe akıntı deydi.Testime 3 gün var 9 günüm bu gün inşallah allahtan hayırlısı.bekleyelim bakalım
Ay inşallah canım nerden anladın yaa??
arkadaşalar hepinize merhabalar.kendimi anlatmadan öncelikle tüpbebek deneyecek,su anda deneyen arkadaslara hayırlı olmasını diliyorum.allah umutlarınız bosa cıkarmasın.hamile kalan arkadaslar varsa sağlıkla,hyırlısıyla kucağınıza almanızı diliyorum.ve diğer arkadaslarada allah evlatlarınızı bağışlasın ömürlü lsun diyorum.yani anlayacagınız iyi dileklerimi paylaşıyorum kaydirigubbakcemile3.biz kasım ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık benim doktorum burçak hanım eşimin ki ise tansel bey idi.zaten tansel beyden dolayı bu hastaneye basvurduk.ilk denememizde ben hamile kaldım cok şükür.allah bize hayatımızın en büyük mutluluğunu nasip etmişti,en büyük güzelliği ama malesef bebeğimizi 4 aylıkken kaybettik.biz doktorlarımızdan ve hastaneden cok memnunuz.tansel bey bence işinde bir numara,asla olmaz dediğimiz mutluluğu bize kavuşturan en büyük etken o.burcak hanım dünyalar tatlısı bir insan her ihtiyacın olduğunda tatlı diliyle yardımcı oluyor.velhasıl arkadaslar minnoşumuzu şubat ayında kaybettik.ve gün geçtikçe daha da cok özlüyoruz.doktorumuzla görüştük kısmetse haziranın basında tekrar denicez.allah kimseye aratmasın ve bu en büyük mutluluğu hepinize hayırlısıyla yasatsın.herkese büyük bir güvenle alman hastanesini tavsiye ediyorum.....a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?