Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

Ayy çıldırırcam ya bir bilgisi olan varmıııııı ?Bana 1-10 negatif,10-25 şübheli (yeniden yaptırmam gerekli yani)25 üzeri pozitif dediler canımm..

dr günay ben senden ikiz ve çok iyi sonuç bekliyordum hayret :1shok:burada 25 ile başlayıp değeri katlanan gördüm. şimdi bu demek ki hamilesin ama bebek geç tutunmuş değer yükselmemiş (ama o zaman idrar da nasıl çıktı?) ve yükselecek ya da allah korusun kimyasal gebelik yaşıyorsun ve sonlanacak. offf kısaca 2 gün daha şüphede kalıp bekleyeceksin. bekle bekle hiç bitmiyor. ama benim içime hep hamile kalacaksın gibi doguyordu inşallah değerin katlanacak ve bebeğin sana sımsıkı tutunacak kaydirigubbakcemile2

Çok teşekkür ederim canım.ınşallah da.Dur bir şey sorayım ben Beta hcg baktırıcam kanda dedim biz betta hcg bakmıyoruz sadece hcg bakıyoruz demişti kız ben de yaptırdım.Acaba bunlar arasında bir fark varmııı???

Ayy çıldırırcam ya bir bilgisi olan varmıııııı ?Bana 1-10 negatif,10-25 şübheli (yeniden yaptırmam gerekli yani)25 üzeri pozitif dediler canımm..

benım de 20 ıle basladı degerı dusuk oldugu soyledı senınkı kac tam olarak ınsallah yukselır daha

günaycım hiç merak etme değerin gayet normal......senin yazını okuduktan sonra lalorant bir arkadaşımı aradım ve sordum.....bu değer hamile değeri dedi....sadece katlanması gerekmiş.....inşallah güzel güzel katlanır........sakin ol...srtes yapıp moralini bozma.....bak bebeğin de etkilenir sonra....yarın ya da yarından sonra tekrar baktır.......50'nin üzerindeyse katlanıyor demektir......dualarım seninle

Prensesim canım eger bir şey istersem arkadaşına sorurmusun canım.YA bu gun ben test yaptırdıgımda beta hcg yaptırıcam dedim bizde beta yok sadece hcg bakıyoruz dediler?Onların bir farkı varmı canım onu sora bilirmisin canım eger zahmet deyilse tabi?

dr günay valla ben 50 ile 100 ila başlayıp sonra katlanmayıp bebeklerini kaybedenleri de gördüm. şimdi kesin hamilesin tek sorun var değer katlanıp katlanmayacak mı? içini ferah tut katlanacak kaydirigubbakcemile3

Halit beyi aradım aycanım.Yarın tekrar baktır dedi.Hamilesin gibi gözüküyo dedi.Kanamayı lekelenmeyı boş ver dedi.ılaçlarına devam et dedi.Ama yarın tekrar yaptır da ona göre durumumuza bakalım dedi..

dr günay valla ben 50 ile 100 ila başlayıp sonra katlanmayıp bebeklerini kaybedenleri de gördüm. şimdi kesin hamilesin tek sorun var değer katlanıp katlanmayacak mı? içini ferah tut katlanacak kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim canım benim.İnşallah söğlediğin gibidir..

ınşallah canım sevinemiyorum bile canım ya.ıçimde bir korku var..Keşge yarın yaptırsaydım..

canım sordum...gebelik değerleri olarak farklılık teşkil etmezmiş sadece çalışma yöntemleri farklıymış.....her ikisininde sonucu aynı çıkarmış....içini ferah tut sen....

Çok teşekkür ederim canım benim sana da zahmet ettim canım.Çok teşekkür ederim.Doktorum yarın tekrar baktır dedi..

dr günay senin normal test günün yarın değil mi? 1 gün önce mi baktırdın? o zaman yarın en az 30-40 çıkabilir bu da çok normal bir değer sayılır. 2 günde bir 2 kat artıyorsa yarın 35 falan olmalı. yani ve test günün de yarınsa herşey normaldir :CüvCüv:

evet canım test gunum yarın.Doktorum da erken yaptırmışsın o yuzden dusuk ola bilir dedi.Ama yarın normalde 2 ye katlanmalı dedi.ınşallah bakalım ..

Bu arada lekelenme yine başladı.Galiba benim bebiş beni sevmedi bırakıyo annesini((((((((

valla olmadığı kesinleşene kadar bozma moralini en kötüsü buuuuu. yarını bekle 1 güncük daha. ben çok kanama geçirenleri hem de 2-3 ay boyunca sonra da bebeğini kucağına alanları gördüm. kanama da önemli değil. ten önemli olan yarınki sonuç. iyi çıkacak inşallah a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…