İnşallah canım benim.Halit beyden olumsuz hasta görmedim ben Çok iyi,başarılı birisi canım.İnşallah üçüzlerini kucagına koyar kısa sürede....
Çok geçmiş olsun canım benim.İnşallah her şey gönlümüzce olur.HA canım 2 yerde yaptırdım ama bu kadar fark akla sığmaz canım ya 197 ve 37 düşün bir ...İnşallah hamileyimdir.Adet günüm de geçti.Bel agrılarım başladı.Ama nedense içime ikizdir diye doğuyor canım.Bir tek sorunum tansionum çok aşagılarda 8 4 e,9 5 e gibi...günaycım hayırlı olsun tatlım.ben tedaviyle hamile kaldım benim doktorum burcak hanım.deneyimlerimi paylaşmak isterim.benimde ilk değerim 42 ydi sonra 60 küsur.tekti bebeğim.100 küsurllu değerler ikiz oluyo.sana tavsiyem farklı yerlerde yaptırma çünkü sağlıklı olmuyo cok farklı sonuçlar cıkıyo.bende öle yapmıştım burcak hanım aynı yerde yaptır dedi.aynı yerde yaptır.ama emin olabilirsin ki hamilesin.:1hug:inan kalpten sevindim adına.lütfen canının kıymetini bil ve kendine cok dikkat et.biliyosun bizim bebeklerimiz kıymetli çünkü zor sahip oluyoruz.birde hamileliğin biraz belli olmadan bi ilk 3 ay pek yayma kimseye ki nazar değmesin.biz mayıs sonunda tekrar tedaviye baslıcaz çünkü ben bebeğimi malesef 4 aylıkken kaybettim.o yüzden diyorum canının kıymetini bil.:)))))))))meleğin yada meleklerin hayırlı olsun.allah hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım beniim.morlini her zaman yüksek tut.ve hep güçlü olll.:Saruboceq:
Çok geçmiş olsun canım benim.İnşallah her şey gönlümüzce olur.HA canım 2 yerde yaptırdım ama bu kadar fark akla sığmaz canım ya 197 ve 37 düşün bir ...İnşallah hamileyimdir.Adet günüm de geçti.Bel agrılarım başladı.Ama nedense içime ikizdir diye doğuyor canım.Bir tek sorunum tansionum çok aşagılarda 8 4 e,9 5 e gibi...
destegi için de çok teşekkür ederim canım.Başlayacak olan tedavn şimdiden hayırlı olsun canım.Ben henüz annem dışında kimseye belli etmedi.Eger hamilelik varsa keseyi falan göreyim daha sonra canımm benimm...
Bilmem henüz bir şey yok ama nedense içime doldu sende üçüz olucak diye..
CAnımmm benimm.Hayırlısı ile bir başla hele..Her şey çok daha güzel olucak eminim.
Ya bi sefer sitede ben çok yanlızım yazmıştım.Bir agrın falan olursa ben gele bilirim sana yakınım Leventteyim yazmıştın.Ömrümün sonuna kadar onu unutamam biliyormusun Aycanım..Sanki yanımdaymışsın gibi hisss etmişdim seni yemin ederim.Ay inşallah sonumuz bir hayır olsun da buradan bebişlerimize nasıl bakıcaz konusunda konuşalaım paylaşalım..
Canım sonuçummm 448 olmuşş bir tanem..Tanrım sana da kısmet etsin Aycanımm...
Çok teşekkür ederim sisemin darısı başınaa..
Kızlar Halit bey eynen böğle bir şey yazdı bana
Avandameti kes clexane 2*1 basla progesteronu 1*3 yap digerlerine aynen devam 2 hafta sonra bana gel
Cleaxane yani 2 tane 1 sefer yap demekmi?
Progesteron daa 1 ampul günde 3 defamı?
Ben doktor olarak böğle anladım da bir de size sorayım dedim?
Canım mutlaka görüşmek isterim.Tcell hattımı özelden yazıcam sana.Büyük ihtimal annemle gelicem.Mutlaka görüşmek isterim canımm benimm..
Canım sonuçummm 448 olmuşş bir tanem..Tanrım sana da kısmet etsin Aycanımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?