Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

Kızlarrrrrrrr lütfen bakarmısınızzzz..Dün sonucum 28.72 di.Transferimin 11 günüydü.Doktorum yarın tekrar yap dedi.Bu günki sonucum
36.29 kızlar.Ne düşünüyorsunuz kızlarrrrrrrrrrr???
Alıntı:
DrGunay kullanıcısından alıntı
KIzlar kafam şişti yaaaaaaa..Bu ne 2 yerde test yaptırdım birinden de cevap geldi 197.Bu ne yaaaaaa kime inanayım benn???

2. merekeze göre ikiz bile olabilir yerimseniben tebrikler. tam dun benim dediğim gibi artmış 2 günde 2 katı ise 1 gunde 35 civarı olmalı dedim 36,29 olmuş. test günü için de çok normal sonuç. tabii 2 merkez arası bu kadar fark olması tuhaf. herneyse allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. darısı benim ve tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:

Çok teşekkür ederim canım benim.Arkadaşlar 197 sonuç veren klinik daha güvenli dediler ama pazartesi başka başka yerlerde tekrar vericem.Ama Halit bey her ıkı durumda hamilesin dedi.Değerin de normal katlanıyor iğneler ilaçlara devam dedi.Pazartesi tekrar test yaptır bakalım dedi..
artık içimde bir umut var canım.
Ama göğüslerimde agrı falan yok.Hiç bir belirtim yok.Sadece kasıkta agrılarım var bir de arada sanki kalp atışı gibi bir şey hiss ediyorum batma gibi o kadar.Lekelenme falan da yok.
ınşallah rahimimde her şey yolundadır ...

gebelik belirtileri 1-2 hafta içinde başlar şiddetlenir merak etme. şimdi zaten 4 haftalık gibi oluyor. bir de yapay olarak yerleştirildiği için belirtiler daha bile geç başlayabilir. ama başlayacaktır. merak etme. tadını çıkar artık. stres yapma. herşey iyi gidecek allahın izniyle :lepi:

gözün aydın doktor günay
hep 7. veya 8. günü lekelenme yaşayanlar olumlu sonuç alıyor ...sorunsuz 9 ay geçirmen dileğiyle

Çok teşekkür ederim canlarım benim.Tanrım hepimizin yardımcımız olsun inşallah.Halen korku var içimde ama :)..

kıs gebe çıktın ne korkuyorsunb canım benimmm hiç korkma buarada benimde 9.gün pembe lekelenmem olmuştu ama 12.gün gebelik soncuum 0,02 çıkmıştı benneyaptımki
çok belirleyici olmuyo bence bu kanama işi kanda gebe isen gebesin başka yolu yok

aminnn canımm
ultrasonu nezman gircen

Henüz bilmiyorum canım.Pazartesi tekrar test yaptır dedi Halit bey.Bir de iğne verdi göbekten.3 ay kullanıcakmışım. CLEXANE 0.4 ml.Benim test sonucu bir az karışık da.Yarı bir başka yerde vereyim bakayım nasıl çıkıcak.Ondan sonra ayarlıycaz artık USM gününü.Her şey iyi giderse muayeneye tekrar Halit beye gelicem canım..

ÇÜŞŞ kısss üşenmicenmi oradan buraya gelmeye..
okudum haberin var takip ettim hep bi yerde 190 küsür çıktı bi yerde 35 küsür ben bebeğinin iyi olduna inanıyorum senin gebe kalacağınıda biliyodum.. kafan rahat olsun günay kendini sıkma tadını çıkar bulantıların başlamadan :ecrin_bebek:

Yok canım hiç bir belirti yok.Bu gün çok hafif bel agrısı hiss ettim.Bir de eşim dışardan hazır yemek almışdı.Bir az yedim galiba yemek iyi değildi vurdu beni iğrendim.Ama bilmiyorum yemekmi kötüydü yoksa benim belirtilerimmi başlıyor ufaktan..

Bir de bu lekelenme falan yok oldu.Az belim agrıyor.Dün de adet günümdü olmadım tabi

herhalde olmucaksın yavrum dogumdan sonra olucaksın inşallah..
canım işe başladınmı naptın sen onuda anlat bi bakım
aileler biliyormu nası gidiyo hayat birde oradan bura kaç saat ?

Evet canım transferin 9 gününden işe başladım ben.Durumum gayet iyi.9 gunu ufak bir kanama lekelenme geçirdim bitti.Şimdi ucakla demek istedin yoksa saat farkınmı sormak istedin bilmiyorum ama ıkısını de anlatayım.
Biz saat olarak 2 saat sizden ilerdeyiz.Yani şu an sizde saat 14.39 bizde ise 16.39.
Ha bir de ucakla buradan ıstanbulaa tam olarak 2 saat 25 dakika.
Eşimin ailesinin henüz durumumdan haberleri yok beklemedeyim diyorum.Ama annem durumumdan haberdar.Bır kesin emin olayım da sonra her kese söğleyeyim diyorum canımcımm..

haa maşallahh maşalllah ben işe başlamadn sanıyodum canım.. bak demekki olacağı varsa oluyormuş dimi senin bize tavsiye edecek bişin varmı transfer sonrası ile ilgili canım?
kontrollere hep burayamı geleceksin peki?
ucakla geliş saatini sormuştum genede baya varmış yaa .. buarada 7 mayısta mustafa beydeyim.. vajinal ultrason denicekler eğer zorlanırsam anestezi alacağım canm çok fena sıkkın

canım bak anlatayım..transferden sonra 1.5 saat gibi hastanede kaldım.Sonra eve geldim evimiz zaten hastanenin tam karşısındaydı.yani 2 dakka ürüdüm.Sonra evde 1 gün yattım.Daha sonrası oturdum Tv izledim bir az yattım.Ama ne yalan söleyeyim sürekli yatmadım.transfer dahil 3 günümde dışarıya çıktım az gezdim.4 günden normal hayata döndüm.6 gün baküye döndüm.yani özel bir şey yapmadım.Bol protein tükettim.Mercimek çorbası,peynir süt ,yogurt gibi.doktorumönermişti.transferin 5 günü Halit beye gittim.Beni tam olarak olumsuzluğa hazırladı.Olmaya bilir dedi bunu kafandan çıkarma dedi.Ama olmazsa ben yemin ederim seni kesin gebe yapacam dedi.Estafurla ben böğle her şeyi tanrımın umuduna bırakmayı da sevmiyorum dedi.Eger olmazsa hazıran ayı buradasın dedi.
Şimdi de hayatım normal devam ediyor.Agır iş yapmıyorum agır kaldırmıyorum o kadar canım benimm.
Bir de hayır muayenelerin hepsine gelmiycem ilk muayeneye gelicem.Benim genetik tanı testine göre düşük yapma şansım var dedi doktorum o yüzden de CLEXANE iğnesine başladım.
Diğer müayenelerimi Baküde Ersadık Turan var Mustafa beyin ekibinden ona yaptırıcam canım o kadar işte..Tanrım kısmet etsin..

aaaa neden öyle olumsuzluğa hazırladıki seni günaycımm ..
anladım akdarı ile normal hayatına hep devam etmişsin bende bu sefe ryatmayı hiç düşünmüyorum canım..
birde genetikte nası düşük yapma ihtimali çıkıyoki neymiş o acab bana bişi demedielr

Yok ben kendimden ço emindim.Halit bey olumsuz da ola biir kendiniçok umutlandırmaki sonra daha çok üzülme dedi.Yani bu bir denemedir dedi.Mutllaka gebe kalıcan diye bir şey yok dedi.Kalmaya da bilirsin ama gerek pes etmeyesin hayat bu her şey ola bilir dedi.
Biz tedaviye başlamazdan önce eşim de ben de genetik tanı testi yaptırdık..ben heteroziqot taşıyıcısıymışımdır.Doktorum taşıyıcısın hastası değilsin dedi ama bunu bilmemiz iyi oldu dedi elimizi çabuk tutarız düşük falan yapılmasını önleriz dedi
Ya doktorumu çokkk seviyorum ben Gülencim ya.Çok başarılı iyi kalpli birisi ...

Günaycım senin adına çok sevindim tatlım..İnşallah Halit Bey banada uğurlu gelir..

ınşallah canım benim.Halit beyden olumsuz hasta görmedim ben Çok iyi,başarılı birisi canım.ınşallah üçüzlerini kucagına koyar kısa sürede ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…