Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

kıslar ben gün gectikçe tedavi için sabırsızlanıyorum.biran önce olsun bitsin istiyorum...burcak hanıma tedavi olan varmı?

ben süleyman bey e gidiyorum bahçeci kliniğinde ama burçak hanımı da duydum. tavsiyem eğer burçak hanım bahçeci kliniğine geliyorsa burayı tercih etmen. bayan istiyorsan esra hn var o da çok iyi. bahçecinin almandan farkı özel bir durum vs olmadıkça hiç beklemiyorsun. 1 senedir gidiyorum kontrole 8 gün önce de tüp bebeğe başladım henüz hiçbir randevum sarkmadı. kalabalıkta boğulmuyorsun. zaten toplama ve transfer işlemleri almanda oluyor bunu da sırada hangi dr varsa o yapıyor. herkes alman çok kalabalık diyor ama klinikte böyle bir sorun yok

merhaba deniz
bende iki yıldır nişantaşındaki klinikteyim...önce hande hanım diye bir doktor vardı ondaydım..son
bir yıldır da süleymen beyde ...ama son tedavimin başından sonuna süleyman beyin tatiline denk geldi yani takipte beni hiç görmedi sadece transferde vardı okadar...arkadaşımda esra hanıma devam ediyor ...sanki o daha biraz konuşkan hastayla daha diyalog içinde rahatlatıcı...dobra bir bayan..doktor seçimi yapmamış olanlar tercih edebilir

biz eşimin doktoru vasıtasıyla almana baslamıştık.oda zaten bahcecinin doktoru tansel bey.ilk tüpbebek tedavimizi orda gördük zaten.hamile kaldım ama malesef bebeğimi kaybettim.ben burcak hanımdan cok memnunum tatlı dilli,her aradığımda bana cevap veriyo.yani alman cok kalabalık ama tedavi sırasında da hiç bir işimiz sarkmadı yani kalabalık yüzünden mağdur olmadık.biraz daha fazla bekliyosun o kadar.ben sadece baska burcak hanıma giden varmı merak ettim.bu arada tedavin hayırlı olsun inşallah daha ilaç kullanıyosun sanırım.basarıyla tamamlanır inşl.

evet iğneler devam yarın kontrolüm var. inşallah toplama gününü söyleyecek takılmayayım hayırlısı diyorum ama çok zor. biraz önce orgalutran ı yaptım. şırınga hazır ya onda, iğneyi batırınca biraz sert geliyor bastırmak ben az çekeyim de yumuşasın dedim sanki hava ya da içindeki sıvıdan çıktı. şimdi de içindekinden biraz çıkmış mıdır ya tam doz veremediysem de yumurtalar çatlarsa diye takıyorum. of ya insan herşeyi takıyor benneyaptımki inşallah hayırlı sonuç alırım hepimiz alırız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

benim de bir arkadaşım esra hn a gitmişti ama onunki doğal yoldan hamilelik memnundu. ben de geçen yaz 1 kere gittim süleyman beyin randevusu doluydu. evet daha bir konuşkan gelmişti. tüp bebek için ona mı gideyim diye düşündüm sonra dedim ki başladım bir kere hayırlısı artık ne fark eder işlem aynı toplama transfer zaten rastgele. hayırlısı:1rolleyes:

Alman hastanesinde başlayan tedavim bahçeci kliniğinde devam etmişti.

Hepinize bol şans diliyorum inşallah en kısa zamanda sizlerde hamiş olursunuz , sevgiler..

yok canım kendini üzme bişey olmaz o ilaçlar yumurtaların olgunlaşması için çatlayacağını zannetmiyorum.biraz ilaç kaybından bişi olmaz herhalde.inşallah hayırlı tedaviler cannımm.
Alman hastanesinde başlayan tedavim bahçeci kliniğinde devam etmişti.Hepinize bol şans diliyorum inşallah en kısa zamanda sizlerde hamiş olursunuz , sevgiler..
ttülaycım sen ağustos annesiydin galiba canım ben seni ordan hatırlıyorum.bende öleydim ama malesef,şimdi sil baştan tekrar.senin tedaviyle olduğunu bilmiyordum sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşl bebişini,allah uzun ömürler versin canım.

merhaba kızlar uzun zamandır aranızda yoktum dinlenmeye çekilmiştim hatırlarsanız mart 26 da yumurtam toplanmıştı 31 indede transferim olmuştu nisanın 13 ündede sonucum belli olcaktı nisan 11 i akşam benden leke geldi kan demiyorum koyu renkte toprak renginden biraz daha koyu tabi ben bu lekeyi görunce acayip moralim bozuldu sabahı zor ettim ve sabah 11 de doktorumu aradım benden böyle bir leke geldiğini söyledim doktorum endişelenmemem gerekdiğini hastalarımızın bir çoğundan hamilelik sonrası böyle lekeler geldiğini söyledi tabi bu beni ikna etmedi tam adet zamanım ve böyle bir leke neyse pazartesi test yaptıracaktım pazar günü leke gelince o gün taprırdım testin sonucu bir saat sonra çıktı eşim aldı testin sonucunu vee testin sonucu .................................................. .................................................. .......................................pozitif yani HAMıLEEEEEEEEYııııııııııııııııııııııııııııııııMMMM MMMMMMMMMMMMMMM
ınanamadım testin sonucunu görünce hemen aradım doktoruma müjdeyi verdim doktorum bak ben sana demedimmi kendini boşuboşuna üzdun sen üzülünce bebişinde üzüldü sana tepki verdi işte leke şeklinde dedi gülüştük ama benden 1 haftadır ara ara geliyo gene lekeler cu cuma bebişimizin kalp atışları duyulcak keseyi görcez tani arkadaşlar işte benim hikayem allah lerkese bu duyguyu tattırsın inş he bu arada bende bahçeci kıliniği dr erbil YAĞMURun hastasıyım

akasyacım öbür sayfadada yazmıştım ama tekrar burda da yazayım.hayırlı olsun canım cok mutlu oldum adına.allah uzun ömür versin bebeğine.darısı bekleyenlerin basına. :Saruboceq:

denizbulut senin yumurta toplama günü falan belli mi?birde kıslar bişi sorucam siz tedavi sırasındaki iğnelerle kilo aldınızmı?

yumurta toplaması büyük olasılık cuma olacak inşallah yarınki kontrolde söyleyecek. ben kilo almadım ama çok sıkı rejim ve yürüyüş yapıyorum hiç kilo da vermedim. hani bir de yiyip otursaydım bilemiyorum laelaelaelaelae

günaydıın herkese,böle güzel haberleri duyuyor bizde mutlu olıyoruz allah kimsenin emeklerini bosa cıkarmasın arkadaslar.valla deniz haklısın ilaçları kullanırken yediklerine dikkat etmek lazım.

herkese günaaydın.böle güzel haberler alıyoruz bizde mutlu oluyoruz.allah kimsenin emeğini boşa cıkarmasın.senaydan ses cıkmadı merak ettim..haberi olan varmı?

deniz bulut sırada sen varsın hamile kaldım demek için günay dan sonra ben siz ikinizin tavsiyesi üzerine
alman hastanesine gitdim bakalım bende mayısta başlıyacağım halit fıratda

sissem hayırlı olsun.bizde mayısta baslcaz burcak hanımda.siz kacında gidiyosunuz?biz sonunda gitcez.

şimdi doktordan geliyorum. 8 yumurtam gelişmiş 16-20 mm arası. 9. su 14,5 mm hehalde o toplma gününe yetişmez. cuma toplanacak. inşallah hepizim güzel sonuçlar alırız.
birşey soracağım yumurta toplanan gün akşamüstü falan ağrı vs oluyor mu? bir yere gitmem gerek. gidebilir miyim?

Bizde Mayıs ayında başlayacağız. Halit Beye gidiyorum ben..29 nisan gbi regl olursam 2.nci günü galiba tedaviye başlanıyormuş.ılk defa yaptıracağım için pek bilgim yok..Mayıs sonunda inşalllahh güzel haberler veririm sizlere

deniz bulut sırada sen varsın hamile kaldım demek için günay dan sonra ben siz ikinizin tavsiyesi üzerine
alman hastanesine gitdim bakalım bende mayısta başlıyacağım halit fıratda

sissem dr lar elinden geleni yapıyorlar. pişman olmazsın canım. artık gerisi allaha kalmış. inşallah hepimiz hayırlı sonuçlarımızı duyururuz buradan :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…