ben süleyman bey e gidiyorum bahçeci kliniğinde ama burçak hanımı da duydum. tavsiyem eğer burçak hanım bahçeci kliniğine geliyorsa burayı tercih etmen. bayan istiyorsan esra hn var o da çok iyi. bahçecinin almandan farkı özel bir durum vs olmadıkça hiç beklemiyorsun. 1 senedir gidiyorum kontrole 8 gün önce de tüp bebeğe başladım henüz hiçbir randevum sarkmadı. kalabalıkta boğulmuyorsun. zaten toplama ve transfer işlemleri almanda oluyor bunu da sırada hangi dr varsa o yapıyor. herkes alman çok kalabalık diyor ama klinikte böyle bir sorun yok
benim de bir arkadaşım esra hn a gitmişti ama onunki doğal yoldan hamilelik memnundu. ben de geçen yaz 1 kere gittim süleyman beyin randevusu doluydu. evet daha bir konuşkan gelmişti. tüp bebek için ona mı gideyim diye düşündüm sonra dedim ki başladım bir kere hayırlısı artık ne fark eder işlem aynı toplama transfer zaten rastgele. hayırlısı:1rolleyes:merhaba deniz
bende iki yıldır nişantaşındaki klinikteyim...önce hande hanım diye bir doktor vardı ondaydım..son
bir yıldır da süleymen beyde ...ama son tedavimin başından sonuna süleyman beyin tatiline denk geldi yani takipte beni hiç görmedi sadece transferde vardı okadar...arkadaşımda esra hanıma devam ediyor ...sanki o daha biraz konuşkan hastayla daha diyalog içinde rahatlatıcı...dobra bir bayan..doktor seçimi yapmamış olanlar tercih edebilir
Alman hastanesinde başlayan tedavim bahçeci kliniğinde devam etmişti.
Hepinize bol şans diliyorum inşallah en kısa zamanda sizlerde hamiş olursunuz , sevgiler..
yok canım kendini üzme bişey olmaz o ilaçlar yumurtaların olgunlaşması için çatlayacağını zannetmiyorum.biraz ilaç kaybından bişi olmaz herhalde.inşallah hayırlı tedaviler cannımm.evet iğneler devam yarın kontrolüm var. inşallah toplama gününü söyleyecek takılmayayım hayırlısı diyorum ama çok zor. biraz önce orgalutran ı yaptım. şırınga hazır ya onda, iğneyi batırınca biraz sert geliyor bastırmak ben az çekeyim de yumuşasın dedim sanki hava ya da içindeki sıvıdan çıktı. şimdi de içindekinden biraz çıkmış mıdır ya tam doz veremediysem de yumurtalar çatlarsa diye takıyorum. of ya insan herşeyi takıyor benneyaptımki inşallah hayırlı sonuç alırım hepimiz alırız :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ttülaycım sen ağustos annesiydin galiba canım ben seni ordan hatırlıyorum.bende öleydim ama malesef,şimdi sil baştan tekrar.senin tedaviyle olduğunu bilmiyordum sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşl bebişini,allah uzun ömürler versin canım.Alman hastanesinde başlayan tedavim bahçeci kliniğinde devam etmişti.Hepinize bol şans diliyorum inşallah en kısa zamanda sizlerde hamiş olursunuz , sevgiler..
deniz bulut sırada sen varsın hamile kaldım demek için günay dan sonra ben siz ikinizin tavsiyesi üzerine
alman hastanesine gitdim bakalım bende mayısta başlıyacağım halit fıratda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?