Merhaba canim.Bende şeker yüksek çıkmadı ama anne babam şeker hastası canım.Yani ileride benim de şeker hastası olma ihtimalım varmış canım.Bir de avandamet kan şekerini düzene salıyor sindirim siztemine yardım ediyo.Yumurtalıkların normal çalışmasını sağlıyor canım benim..Ben ilk önce kullanmaya başladığımda baş ağrısı veriyodu canım Sonradan alıştım.ama şimdi bıraktım artık..doktor günay sende heyacan doruktadır şimdi ..sana birşey soracağım ..avandameti sana doktorun niçin kullandırdı....banada aynı ilacı murat berksoy beslenme uzmanı verdi ...ama o ilacı içince halk arasında derler ya dilim damağıma yapışıyo diye aynen öyle oluyor..bu ilacı kullanmanın amacı ne...bende şeker yüksek çıktı ondan mı..peki sen neden kullandın
günaycııım süper yaaa.senin ya ikiz ya üçüz çünkü cok katlıyo değerin.hayırlısı olsun inşlaah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım.allah kimseye aratmasın.hepimize hayırlısıyla kısmet etsin arkadaslar...[/QUOTE
İnşallah senin tedavinde olumlu olur canımm benimm.Bak ne kadar yazıları görmemiş cevaplamamışım ya.Çok özür dilerim Fiqenim.Tanrım sana da tatdırsın bu güzel duyguyu kuzumm..İnşallah..
dr.günay canım gözün aydın çok sevindim senin adına çok mutlu oldum Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın canımbende Alman hastanesini düşünüyordum seninki tutunca birazda güven geldi masrafın ne kadar oldu ortalama tüp bebek maliyeti ne orda tese dahil özelden yazıp bilgi verirsen çok sevinirim
çok teşekkürler doktorcum
sende kazasız gel istanbula kesecikleri gör inşallah...inan çok sevidim..burda sonuç bekleyenleri okudukça yüreğim ağzımda bekliyorum...sıra ayçada ...darısı bizlere iyi akşamlar...
çok teşekkürler doktorcum
sende kazasız gel istanbula kesecikleri gör inşallah...inan çok sevidim..burda sonuç bekleyenleri okudukça yüreğim ağzımda bekliyorum...sıra ayçada ...darısı bizlere iyi akşamlar...
kızlar bugün lucrine başlıyorum
Merhaba canım.teşekkür ederim ve başlayan tedavin şimdiden hayırlı olsun dilerim.
Alman hastanesinin masrafıı 2350 euro yumurta toplama ve transfer için canım.Ön görüşme ve her sefer USM müayinesi ücretsiz canım.Sonra 1200-1500 usd kadar tetkikler eşimin ve benim genetik tanı testi dahil.her sefer e2 testine 49 Tl.Yaklaşık 1500-2000 Tl arası da ilaçllar canım.Bende toplam 6000 dolar civarında oldu canım.Tese 500 TL dir galiba.Biz yaptırmadık ama öğle duydum 500 TL olması gerek bence
kızlar bugün lucrine başlıyorum
İlaç tedavin sürdüğü zaman.Mesela ben 3 gün iğne kullanıyordum 4 gün sabah gidib kan veriyordum(e2) 1 saat sonra da müayineye.Ben 3 sefer müayine oldum (tabi 3 sefer de e2 baktırdım)..Günaycım bu e2 testi ne zaman yapıyor.
Ayy hayırlı olsun canım tedavin.İnşallah olumlu olur canım tedavin.Sevindirirsin bizleri artık.Sağ salim alırsın artık bebişlerini karnına sonra da kucagına :)...
Kızlar ben şimdiden aşermeye başladımm delikafadulden
ne aşerdin günaycımmm ekşi mi tatlı mı??
Ekşi canım.Hıyar turşusuuuu...Kaynanam hemen gönderdi ve de manyakk gibi yedim..delikafadulden
afiyet olsun canım. biz de hamile kalsak da biz de aşersek :smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?