Afiyet bal şeker olsun canım..Derler ya ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı diye yoksa kızlarımız mı geliyor ne dersin..Kaynanan öğrendi mi?
afiyet olsun canım. biz de hamile kalsak da biz de aşersek :smiley-cool:
Evet canım dün anlattım.Çok sevindi.Kadın durmadan ağladı: ...
Ya canım ben dün tatlı bu gün ekşi yedim sonu hayır olsun delikafaduldendelikafadulden
Darısı başına canım benimmm...
İnşalllahhhh inşallaahh.Çok yakında o günler..
Rabbim nasib kısmet etsin canımm..
Sen o kadar güzel moral veriyorsun ki günaycımm. Olmazsa birde ne yapacağım bilmiyorumm...
Bence sen ''olmazsa'' yı hiç düşünme Vallahi
Ay inşallahhhh..Ver gazı güzelim ver gazı...:)))))İnşallah söylediğin gibi olur:asigim:
Ay inşallahhhh..
Eski topikleri inceliorum bakalım yeni ne bulucamdelikafadulden:1hug:a.s.
Tmam canım bende birazdan işten çıkıp eve gideceğim iyi akşamlar....
cok saol canım beniim.allah hepimize tattırsın.günaycııım süper yaaa.senin ya ikiz ya üçüz çünkü cok katlıyo değerin.hayırlısı olsun inşlaah sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın canım.allah kimseye aratmasın.hepimize hayırlısıyla kısmet etsin arkadaslar...[/QUOTE
İnşallah senin tedavinde olumlu olur canımm benimm.Bak ne kadar yazıları görmemiş cevaplamamışım ya.Çok özür dilerim Fiqenim.Tanrım sana da tatdırsın bu güzel duyguyu kuzumm..İnşallah..
canım biz tese yaptırdık 1450tl ama sigortayla deil,özel.bide günaycım bişi sorucam.biz ilk seferde 2350 euro vermiştik.ikiniciye indirim yapıyolarmı?Merhaba canım.teşekkür ederim ve başlayan tedavin şimdiden hayırlı olsun dilerim.
Alman hastanesinin masrafıı 2350 euro yumurta toplama ve transfer için canım.Ön görüşme ve her sefer USM müayinesi ücretsiz canım.Sonra 1200-1500 usd kadar tetkikler eşimin ve benim genetik tanı testi dahil.her sefer e2 testine 49 Tl.Yaklaşık 1500-2000 Tl arası da ilaçllar canım.Bende toplam 6000 dolar civarında oldu canım.Tese 500 TL dir galiba.Biz yaptırmadık ama öğle duydum 500 TL olması gerek bence
Günaycım bu e2 testi ne zaman yapıyor.[/QUOTE ]
ayçacım günayda acıklamıs ama ilaç kullanımına göre ya iki günde yada üç günde bir ben iki günde bir olmuştum kan tahlilini canım.e2 hormonunun yükselişine bakıyolar,bu hormonun cok yükselmesi tehlikeli ona göre ilacın dozunu ayarlıyo tatlım.
akan yaslar hep mutluluk gözyaşlarınız olsun inşallah.allah sağlıklı sıhhatli bebeklerinikucağına almayı nasip etsin tatlım.üçüz olursa düşünüyormusun.burcak hanım bana üçüz olursa tehlikeye atmayız demişti.bende ikiz veya üçüz istiyorum ama allah ne nasip ederse o tabiii.keske tanışma fırsatımız olsa seninle.Evet canım dün anlattım.Çok sevindi.Kadın durmadan ağladı: ...
Ya canım ben dün tatlı bu gün ekşi yedim sonu hayır olsun delikafaduldendelikafadulden
Darısı başına canım benimmm...
ayçacım hiç moralini bozma güçlü ol allah zamanında nasip eder öle düşün tatlıım.Sen o kadar güzel moral veriyorsun ki günaycımm. Olmazsa birde ne yapacağım bilmiyorumm...
Ayy hayırlı olsun canım tedavin.İnşallah olumlu olur canım tedavin.Sevindirirsin bizleri artık.Sağ salim alırsın artık bebişlerini karnına sonra da kucagına :)...
Kızlar ben şimdiden aşermeye başladımm delikafadulden
Hayırlısı olsun arkadaşım..İnşallahh bize hamile olduğunu buradan haykıracaksın
şimdi doktordan geliyorum. 8 yumurtam gelişmiş 16-20 mm arası. 9. su 14,5 mm hehalde o toplma gününe yetişmez. cuma toplanacak. inşallah hepizim güzel sonuçlar alırız.
birşey soracağım yumurta toplanan gün akşamüstü falan ağrı vs oluyor mu? bir yere gitmem gerek. gidebilir miyim?
Nilenimmmmm sürekli üçüz anneler topiğine göz at diyorsun.Bana versene o linki canım...merhaba deniz
almanda iki kez toplattım allaha şükür ne ağrı ne sızı ...aynı gün eskişehire döndüm yani 6 saat
yol gittim...biraz narkozun etkisi oluyor..o gün bol bol uyutuyor beni...sona yaklaşmışsın ne güzel iyi haberler ver bize ...
caneylom tedavin hayırlı olsun....
ayça cuma gün gelişmeleri aktar bize ...sevinçli haberlar verin tamam mı ...
yumurta toplama gününde benim hiç ağrım olmamıştı canım.hiç bişi olmamış gibiydi cok rahattım.pek bişi hissetmiyosun.
merhaba deniz
almanda iki kez toplattım allaha şükür ne ağrı ne sızı ...aynı gün eskişehire döndüm yani 6 saat
yol gittim...biraz narkozun etkisi oluyor..o gün bol bol uyutuyor beni...sona yaklaşmışsın ne güzel iyi haberler ver bize ...
sağolum kızlar başka bir forumda biraz ağrı ve kanama olduğu yazmıştı demek almanda bu işi de ağrısız yapıyorlar :dance:
inşallah yarıladım bir de toplansa ve hayırlısıyla kaliteli bir şekilde döllendikleri haberi gelse delikafadulden
sonra da en zor kısmı geliyor beklemek. Çok üzgünüm çoook inşallah sonunda güzel haberi ben de burada duyururum :içelim:
canım hayırlı olsun.seni takip ediyordum çok sevindim.şimdi sen 2009 Aralık annesi mi olacaksın?yoksa 2010 ocak annesi miÇok geçmiş olsun canım benim.ınşallah her şey gönlümüzce olur.HA canım 2 yerde yaptırdım ama bu kadar fark akla sığmaz canım ya 197 ve 37 düşün bir ...ınşallah hamileyimdir.Adet günüm de geçti.Bel agrılarım başladı.Ama nedense içime ikizdir diye doğuyor canım.Bir tek sorunum tansionum çok aşagılarda 8 4 e,9 5 e gibi...
destegi için de çok teşekkür ederim canım.Başlayacak olan tedavn şimdiden hayırlı olsun canım.Ben henüz annem dışında kimseye belli etmedi.Eger hamilelik varsa keseyi falan göreyim daha sonra canımm benimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?