Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

Afiyet bal şeker olsun canım..Derler ya ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur atlıyı diye yoksa kızlarımız mı geliyor ne dersin..Kaynanan öğrendi mi?

Evet canım dün anlattım.Çok sevindi.Kadın durmadan ağladı :...
Ya canım ben dün tatlı bu gün ekşi yedim sonu hayır olsun delikafaduldendelikafadulden
Darısı başına canım benimmm...

Evet canım dün anlattım.Çok sevindi.Kadın durmadan ağladı :...
Ya canım ben dün tatlı bu gün ekşi yedim sonu hayır olsun delikafaduldendelikafadulden
Darısı başına canım benimmm...

Hayırlısı ve sağlıklısı olsunda cinsiyeti önemli değil bence...Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)

Hayırlısı olsun arkadaşım..İnşallahh bize hamile olduğunu buradan haykıracaksın

sağolun canlarım benim allah hepimize nasip etsin bebeklerimizi kucağımıza almayı evet ilk heycanımı yaşadım bugün akşam saat altıda bebişime ilk adımı attım inşallah oda bana koşarak gelir :))))

yumurta toplama gününde benim hiç ağrım olmamıştı canım.hiç bişi olmamış gibiydi cok rahattım.pek bişi hissetmiyosun.

merhaba deniz
almanda iki kez toplattım allaha şükür ne ağrı ne sızı ...aynı gün eskişehire döndüm yani 6 saat
yol gittim...biraz narkozun etkisi oluyor..o gün bol bol uyutuyor beni...sona yaklaşmışsın ne güzel iyi haberler ver bize ...

Nilenimmmmm sürekli üçüz anneler topiğine göz at diyorsun.Bana versene o linki canım...

merhaba doktorcum
kadınlar kukübünün sayfası ilk açılınca çoğul gebelikler bölümü var orayı tıkla ...açılan sayfada üçüz anneleri bizde burda görüşelim diye bir link var orayı oku ...benim çok hoşuma gidiyor arada takılıyorum...nası link vermek ama işte benim bilgisayar bilgim bu kadar

caneylom tedavin hayırlı olsun....
ayça cuma gün gelişmeleri aktar bize ...sevinçli haberlar verin tamam mı ...

caneylom tedavin hayırlı olsun....
ayça cuma gün gelişmeleri aktar bize ...sevinçli haberlar verin tamam mı ...

İnşallah canım..Bakalım bize demesine göre size antibiyotik vereceğim dedi..Monodex dedi sanırım. Bakalım bana söylediklerini tabiki aktaracağım arkadaşlar..İnşallah güzell haberler alırım ve güzel şeyler yazarım:)

yumurta toplama gününde benim hiç ağrım olmamıştı canım.hiç bişi olmamış gibiydi cok rahattım.pek bişi hissetmiyosun.

sağolum kızlar başka bir forumda biraz ağrı ve kanama olduğu yazmıştı demek almanda bu işi de ağrısız yapıyorlar :dance:
inşallah yarıladım bir de toplansa ve hayırlısıyla kaliteli bir şekilde döllendikleri haberi gelse delikafadulden
sonra da en zor kısmı geliyor beklemek. Çok üzgünüm çoook inşallah sonunda güzel haberi ben de burada duyururum :içelim:

inşallah arkadasım hersey gönlüne göre olur.senin ve diğer tedavisi baslayan arkadasların hayırlı haberlerini alıcaz.hepimiz kısmetse hamiş sayfalarında bebişlerimizin gelişimini konuşucaz.kimbilir belki istanbulda almancılar olarak bir kız buluşması bile düzenlerizhihoyyyt

canım hayırlı olsun.seni takip ediyordum çok sevindim.şimdi sen 2009 Aralık annesi mi olacaksın?yoksa 2010 ocak annesi mi
bu topiklerde inanılmaz şeyler paylaşıyorsun tüm hamilelik sorunlarını öğreniyorsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…