caneylom tedavin hayırlı olsun....
ayça cuma gün gelişmeleri aktar bize ...sevinçli haberlar verin tamam mı ...
sağolum kızlar başka bir forumda biraz ağrı ve kanama olduğu yazmıştı demek almanda bu işi de ağrısız yapıyorlar :dance:
inşallah yarıladım bir de toplansa ve hayırlısıyla kaliteli bir şekilde döllendikleri haberi gelse delikafadulden
sonra da en zor kısmı geliyor beklemek. Çok üzgünüm çoook inşallah sonunda güzel haberi ben de burada duyururum :içelim:
canım hayırlı olsun.seni takip ediyordum çok sevindim.şimdi sen 2009 Aralık annesi mi olacaksın?yoksa 2010 ocak annesi mi
bu topiklerde inanılmaz şeyler paylaşıyorsun tüm hamilelik sorunlarını öğreniyorsun
Denizcim durumlar ne yerde?
Ne zaman yumurta toplama işi?
Ben sana anlatayım.Saat 10 gibi yumurtam toplanıcaktı.10.00 hastanedeydim.Oda verdiler.Eşim muhasebeye gitdi.Beni de heyeca sarmıştı.Ama korkulucak bir şey yokmuş.Hemşire geldi.Üzerimi deyişiceyimi önlük ve terlikleri giy dedi.Sonra hastane koltuğuna oturdum serumumu takdılar aşagı labaratuara götürdüler.koltuktan jinekolojik masaya yerleştirdiler.Sonra seruma 1 iğne daha yaptılar Gerisini hatırlamıyorum.Ayıldığımda
yukarda odadaydım eşimde başımdaydı.Kesinlikle hiççç bir ağrı duymadım.Sonra hemşire yedizdird beni.Tamkendime geldikten sonra hemşire tualete kaldırdı.İdrarda kan varmı okmu ona baktı.Bende de yoktu tabi.Sonra da giyindim ve doğruu eve.Kesinlikle ağrı falan duymadım canım.Tedavin tekrar hayırlı olsun iinşallah mayısta artık hamişimmm diye bağırırsın buradan.
Bir kaç gün önce Baküde bir tüp bebek merkezinde kan veriyordum(bu arada doktor da türkdü ERSADIK TURAN Mustafa bahçecinin ekibinden ama MUstafa bey Baküye göndermiş burada da merkezleri var yani).Kan verirken bir kadınla tanışım.43 yaşında ilk denemede ikizlerine hamileydi.Bir az konuştuk tam menopoza girer bir durumdaydım yaptırdık ama umudum yoktu dedi.Test gunu cevabımı almaya da gelmedim boş vermiştim inanmıyordum.Eşim beni aradı sonuç 593 diyince sanki şoke oldum diyordu.
Yani hayatta her şey ola biliyormuş kızlar umudumuzu kayb etmememiz lazım.Çok püyorum canım..:1hug:
inşallah arkadasım hersey gönlüne göre olur.senin ve diğer tedavisi baslayan arkadasların hayırlı haberlerini alıcaz.hepimiz kısmetse hamiş sayfalarında bebişlerimizin gelişimini konuşucaz.kimbilir belki istanbulda almancılar olarak bir kız buluşması bile düzenlerizhihoyyyt
canım ne kadar güzel düşüncelerin en önemliside bu zaten inanmakk.allah emeklerini boşa cıkarmaın senin için hersey hayırlı olsun yarıın.dr günay sağol canım yazdıkların çok iyi geldi moral oldu bana. :1hug: bizi de yarın 930 da cağırdılar. inşallah öğleden sonra güzel haberlerimi kaç tane kaliteli yumurtam olduğunu yazmak kısmet olur buradan :Saruboceq: evet ya neden olmasın değil mi? ben ki 39 yaşında ve 41 yaşında hamile kalabilmişim sonuncu boş gebelikti ama olsun 42 yaşında mı yapamayacağım? yerimseniben hem menapoz falan bana henüz çok uzak hormon değerlerim çok iyi.ben olacağına inanıyorum. bu sefer olmazsa sonbaharda denerim belki o zamana kadar kendi gelir diyorum. süleyman bey zaten senin doğal yoldan olabilir biraz çalışın diyordu yerimseniben ama dilerim rabbimden hayırlıysa üzmeyecek kendi de üzülmeyecekse bu sefer gelsin daha bekletmesin peşpeşe kucağımıza alalım inşallah a.s
evet cannım inşallah ayarlarızda tanışırız herkesle hamişlerle ve hamiş olacak arkadaslarımızla.ben kısmetse haziran basında tedavi için gelicem istanbula.bütün arkadaslarla konuşalım onlarda bişi sölesin ayarlayalım.sen baslamışmıydın tedaviye.inşallah bütün hamiş arkadaslarımıza kutlama tedavi olanlarada moral günü olur.ne diyosunuz kıslar??Figencim buluşma işi süper olurr..Çok güzel bir fikir bence
canım ne kadar güzel düşüncelerin en önemliside bu zaten inanmakk.allah emeklerini boşa cıkarmaın senin için hersey hayırlı olsun yarıın.
evet cannım inşallah ayarlarızda tanışırız herkesle hamişlerle ve hamiş olacak arkadaslarımızla.ben kısmetse haziran basında tedavi için gelicem istanbula.bütün arkadaslarla konuşalım onlarda bişi sölesin ayarlayalım.sen baslamışmıydın tedaviye.inşallah bütün hamiş arkadaslarımıza kutlama tedavi olanlarada moral günü olur.ne diyosunuz kıslar??
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ben varımm kıslar bizim küçük bi yaramaz oğlumuz var arda ondan dolayı ben yazamıyorum çok ama okuyorum benide sallamayın yanii :lepi:Canım bugün 4te Bahçeci Kliniğinde Murat Beye randevum var ondan sonra kesinleşecek herşey ama büyük ihtimal Mayıs ayında başlayacağız.Hayırlısı Bakalım. Arkadaşlar istersen ben buluşmak isterim hem herkes kendini yanlız hissetmez moral olur..
herhalde olur benim bi arkadşaım gene bizim klinikte gebe kaldı şuan hemide ücüzzzzdr günay sağol canım yazdıkların çok iyi geldi moral oldu bana. :1hug: bizi de yarın 930 da cağırdılar. inşallah öğleden sonra güzel haberlerimi kaç tane kaliteli yumurtam olduğunu yazmak kısmet olur buradan :Saruboceq: evet ya neden olmasın değil mi? ben ki 39 yaşında ve 41 yaşında hamile kalabilmişim sonuncu boş gebelikti ama olsun 42 yaşında mı yapamayacağım? yerimseniben hem menapoz falan bana henüz çok uzak hormon değerlerim çok iyi.ben olacağına inanıyorum. bu sefer olmazsa sonbaharda denerim belki o zamana kadar kendi gelir diyorum. süleyman bey zaten senin doğal yoldan olabilir biraz çalışın diyordu yerimseniben ama dilerim rabbimden hayırlıysa üzmeyecek kendi de üzülmeyecekse bu sefer gelsin daha bekletmesin peşpeşe kucağımıza alalım inşallah a.s
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ben varımm kıslar bizim küçük bi yaramaz oğlumuz var arda ondan dolayı ben yazamıyorum çok ama okuyorum benide sallamayın yanii :lepi:
herhalde olur benim bi arkadşaım gene bizim klinikte gebe kaldı şuan hemide ücüzzzz
4 aylık bile oldular.. üstelik menapoz riski vardı..
birde dün öğrendim bi akrabamızında tüp bebekmiş 43 yaşında ikizleri olmuş..
kızlar hastaneden geliyorum 6 yumurta toplandı kaçı işleme irip kaçı döllenebilecek yarın haber verecekler. alahım nolur 3-4 tanesi döllensin :Saruboceq:
ayça gözün aydın hayırlı tedaviler...
yaklaşık bir hafta sonra başlıyorsun heralde...yolun açık olsun...kilo verdin mi ...diyete neden devam ediyorsun tedbir amaçlı heralde demi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?