Tüp Bebek Merkezleri Alman hastanesi veya bahçeci kliniğinde tüpbebek yaptıranlar

caneylom tedavin hayırlı olsun....
ayça cuma gün gelişmeleri aktar bize ...sevinçli haberlar verin tamam mı ...

sağol canım hepimizn tedavileri hayırlı olsun hayırlı haberler vermek nasip olsun inşallah...

Denizcim durumlar ne yerde?
Ne zaman yumurta toplama işi?
Ben sana anlatayım.Saat 10 gibi yumurtam toplanıcaktı.10.00 hastanedeydim.Oda verdiler.Eşim muhasebeye gitdi.Beni de heyeca sarmıştı.Ama korkulucak bir şey yokmuş.Hemşire geldi.Üzerimi deyişiceyimi önlük ve terlikleri giy dedi.Sonra hastane koltuğuna oturdum serumumu takdılar aşagı labaratuara götürdüler.koltuktan jinekolojik masaya yerleştirdiler.Sonra seruma 1 iğne daha yaptılar Gerisini hatırlamıyorum.Ayıldığımda
yukarda odadaydım eşimde başımdaydı.Kesinlikle hiççç bir ağrı duymadım.Sonra hemşire yedizdird beni.Tamkendime geldikten sonra hemşire tualete kaldırdı.İdrarda kan varmı okmu ona baktı.Bende de yoktu tabi.Sonra da giyindim ve doğruu eve.Kesinlikle ağrı falan duymadım canım.Tedavin tekrar hayırlı olsun iinşallah mayısta artık hamişimmm diye bağırırsın buradan.
Bir kaç gün önce Baküde bir tüp bebek merkezinde kan veriyordum(bu arada doktor da türkdü ERSADIK TURAN Mustafa bahçecinin ekibinden ama MUstafa bey Baküye göndermiş burada da merkezleri var yani).Kan verirken bir kadınla tanışım.43 yaşında ilk denemede ikizlerine hamileydi.Bir az konuştuk tam menopoza girer bir durumdaydım yaptırdık ama umudum yoktu dedi.Test gunu cevabımı almaya da gelmedim boş vermiştim inanmıyordum.Eşim beni aradı sonuç 593 diyince sanki şoke oldum diyordu.
Yani hayatta her şey ola biliyormuş kızlar umudumuzu kayb etmememiz lazım.Çok püyorum canım..:1hug:

Teşekkür ederim canım.Tanrım sana da nasip kısmetetsin inşallah.Güzel bir duygu..
Allah izin verirse 2009 aralık annesi olucam canım.Dedesiyle aynı ayda doğucakmış:).

dr günay sağol canım yazdıkların çok iyi geldi moral oldu bana. :1hug: bizi de yarın 930 da cağırdılar. inşallah öğleden sonra güzel haberlerimi kaç tane kaliteli yumurtam olduğunu yazmak kısmet olur buradan :Saruboceq: evet ya neden olmasın değil mi? ben ki 39 yaşında ve 41 yaşında hamile kalabilmişim sonuncu boş gebelikti ama olsun 42 yaşında mı yapamayacağım? yerimseniben hem menapoz falan bana henüz çok uzak hormon değerlerim çok iyi. ben olacağına inanıyorum. bu sefer olmazsa sonbaharda denerim belki o zamana kadar kendi gelir diyorum. süleyman bey zaten senin doğal yoldan olabilir biraz çalışın diyordu yerimseniben ama dilerim rabbimden hayırlıysa üzmeyecek kendi de üzülmeyecekse bu sefer gelsin daha bekletmesin peşpeşe kucağımıza alalım inşallah a.s

İnşallah canım inşallah.Kendi kendine morel olmak çok güzel bir şey canım..:1hug:

Figencim buluşma işi süper olurr..Çok güzel bir fikir bence

canım ne kadar güzel düşüncelerin en önemliside bu zaten inanmakk.allah emeklerini boşa cıkarmaın senin için hersey hayırlı olsun yarıın.
Figencim buluşma işi süper olurr..Çok güzel bir fikir bence
evet cannım inşallah ayarlarızda tanışırız herkesle hamişlerle ve hamiş olacak arkadaslarımızla.ben kısmetse haziran basında tedavi için gelicem istanbula.bütün arkadaslarla konuşalım onlarda bişi sölesin ayarlayalım.sen baslamışmıydın tedaviye.inşallah bütün hamiş arkadaslarımıza kutlama tedavi olanlarada moral günü olur.ne diyosunuz kıslar??

Canım ben 3 mayiste İstanbula geliyorum 4-5 gün oradayım.Ben geldiğim tarihe uyarsa neden olmasın derim canım..

Canım bugün 4te Bahçeci Kliniğinde Murat Beye randevum var ondan sonra kesinleşecek herşey ama büyük ihtimal Mayıs ayında başlayacağız.Hayırlısı Bakalım. Arkadaşlar istersen ben buluşmak isterim hem herkes kendini yanlız hissetmez moral olur..

ooyy tedavilere başlanmışş
bende 7 mayısta mustafa beyle randevum varr

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ben varımm kıslar bizim küçük bi yaramaz oğlumuz var arda ondan dolayı ben yazamıyorum çok ama okuyorum benide sallamayın yanii :lepi:

herhalde olur benim bi arkadşaım gene bizim klinikte gebe kaldı şuan hemide ücüzzzz
4 aylık bile oldular.. üstelik menapoz riski vardı..
birde dün öğrendim bi akrabamızında tüp bebekmiş 43 yaşında ikizleri olmuş..

delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden ben varımm kıslar bizim küçük bi yaramaz oğlumuz var arda ondan dolayı ben yazamıyorum çok ama okuyorum benide sallamayın yanii :lepi:

ne demek gülencim seni unuturmuyuz..Senin oğlun mu vardı??Ne güzel maşallahh

yaaa inşallah inşallah yalnız ikiz üçüz değil de tek bir tane yeter ama böyle de ısmarlanmıyor değil mi delikafadulden hayırlısı canım inşallah hepimiz için a.s.

kızlar hastaneden geliyorum 6 yumurta toplandı kaçı işleme irip kaçı döllenebilecek yarın haber verecekler. alahım nolur 3-4 tanesi döllensin :Saruboceq:

Arkadaşlar Murat Beye gittim bugün herşey yolunda...Diyete devam.Adetimin 2. günü Halit Beye yönlendirdi. Unutmadan birde eşimle bana antibiyotik verdi..Onu kullanacağım. EEE artık Halit Beyde problem yok derse başlayacağız bizde tedavi..Allahım hayırlısını nasip etsin herşeyin..Sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin allahım hepimize...

ayça gözün aydın hayırlı tedaviler...
yaklaşık bir hafta sonra başlıyorsun heralde...yolun açık olsun...kilo verdin mi ...diyete neden devam ediyorsun tedbir amaçlı heralde demi...

ayça gözün aydın hayırlı tedaviler...
yaklaşık bir hafta sonra başlıyorsun heralde...yolun açık olsun...kilo verdin mi ...diyete neden devam ediyorsun tedbir amaçlı heralde demi...

50 kiloydum canım ilk diyete başlarken..şimdi 48.800 galiba:)) sanırım başarılı bir sonuç almak için canım..Allahım emeklerimizin karşılığını verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…